İçeriğe Yönlendir

Arabamı Değiştirmek İstiyorum Model Konusunda Kararsızım

Yakup Kocaağa

Recommended Posts

Tayfun Aydın

Hocam seçenekler arasında civic dikkat çekici çünkü paket de en fullü. Fabrikadan tüplü olduğu için yakıt da üzmez. genişlik ve sorunsuzluk da işin en güzel tarafı..

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Passatın boşunu alacağınıza Süperb in orta paketini alırsınız. Tavsiye ederim. Arka koltukları yatırınca 3 kişi yatabilir.

Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen
(düzenlendi)

Eğer Peugeot 2008 1.2 Puretech  düşünürseniz 2023 model  Allure 6500km de

20231203_171713 (1).jpg

20241030_160322.jpg

20241030_160341.jpg

tarihinde Çiğdem Bilen tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bagaj lazımsa suv'ları eleyin. 

İmza : C5'ten sonra Qashqai alan biri 

Senin c5 2013 otomatiğinden arkadaşım sattı 690k tl ye 2017 ds5 aldı 1045k tl ye.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Can

Artık en boş vw'ler eskiden olduğu gibi (trendline) donanımsız gelmiyor. Passat impression pakette acc + 8 hava yastığı + keyless start + geri görüş kamerası vs. gibi özellikler mevcut.

Suvlarda gerçek bagaj d segmentten başlıyor onların da fiyatı iyice uçtu. 

Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

SUV da 1.6 i-dtec CR-V EXCLUSİVE ya da X-TRAİL 1.6 DCİ PLATİNİUM PREMİUM paket öneririm hocam. Arkada 2 koltuk istediğinizde aktif. Donanım ve motorlar sorunsuz. Şanzımanlar süper..

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Yeni kasa Kona’lar C-Suv olmuş. Geçen bindim çok beğendim. Koltuk ısıtma-soğutma, direksiyon ısıtma var. 200 bg acayip güzel bir şey olmuş tavsiye ederim.

Daha büyük bir şey lazımsa 2018 X-trail bakın derim. Biraz da paranız cebinizde kalır.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-hyundai-2023-hyundai-kona-n-line-1.6-t-gdi-24000-km-ilk-sahibinden-1233085195/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-nissan-marka-oto-dan-2018-nissan-x-trail-platinum-1.6-dci-64.000-km-1145514034/detay

ilanlar örnektir

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan
(düzenlendi)

Sedan için Passat düşünülüyorsa değişiklikle kesinlikle superb olmalı, genişlik, bagajda üzerine yok... 

IMG_5209.JPG.a7108b03fc66e9da457154fc436731ff.JPG

tarihinde Ramazan Turan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa
Mertol Kip yazdı:

Hade len

Ben hala accord ile civic in ayni fiyata satilma nedenini anlayamadim. Ben 1600 liraya sedan alacak olsam, en son kasa accordlara bakardim. 

Accord un sıfırı satılmıyor herhalde o sebeple olabilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Tavan barı var bende port bagaj tak

IMG_0837.jpeg

IMG_0833.jpeg

sıfır gibi Hapro 400 l. port bagajda bende var hocam.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa

Honda civic fc5 2020 exe plus 1.5 turbo 26bin km  1400₺

Honda civic fe1 2021 eco exe plus 1.5 turbo 78bin km 1450₺

Her ikisinde de otonom var

Siz hangisi tercih edersiniz 

Araç işini biraz erteleyeceğim gibi veya bütçeyi biraz daraltacağım paranın bir kısmı borsadaydı borsa ne zaman yükselerirse artık 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Togg için çok çok fena diyorlar. Sert firen yapsanda içeridekileri hiç üzmüyormuş. 

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Yakup Kocaağa yazdı:

Honda civic fc5 2020 exe plus 1.5 turbo 26bin km  1400₺

Honda civic fe1 2021 eco exe plus 1.5 turbo 78bin km 1450₺

Her ikisinde de otonom var

Siz hangisi tercih edersiniz 

Araç işini biraz erteleyeceğim gibi veya bütçeyi biraz daraltacağım paranın bir kısmı borsadaydı borsa ne zaman yükselerirse artık 

Civic alacaksanız ve başınız ağrımasın istiyorsanız RS alın. Onlardaki CVT şanzıman Accordlardaki ile aynı ve sorunsuz. Millet LPG için diğerini seçiyor ama onlarda kullanılan CVT biraz sıkıntılı. 

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Mertol Kip yazdı:

Civic alacaksanız ve başınız ağrımasın istiyorsanız RS alın. Onlardaki CVT şanzıman Accordlardaki ile aynı ve sorunsuz. Millet LPG için diğerini seçiyor ama onlarda kullanılan CVT biraz sıkıntılı. 

O yuzden bizim FE1 Civic'in 6. ayinda sanzimani dagildi demek ki zamaninda  :biggrin:

Honda'nin Civic'teki sanzimanina da guvenemeyeceksem yandim ki ne yandim..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Gökhan Tuna yazdı:

Honda'nin Civic'teki sanzimanina da guvenemeyeceksem yandim ki ne yandim..

CVT şanzımanı babam yapsa güvenmem. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...