İçeriğe Yönlendir

Arabamı Değiştirmek İstiyorum Model Konusunda Kararsızım

Yakup Kocaağa

Recommended Posts

Yakup Kocaağa

Merhaba Arkadaşlar 

Öncelikle herkesin ramazan ayı mübarek olsun aklımda birkaç model var istanbulda yaşıyorum 2 yaşında bir oğlum var suv düşünüyorum ama mantıklı sedan da olabilir  aklımdaki modeller

Passat 1.5 tsi impression 

Honda civic fe1 1.5 eco executive plus 2021

Tiguan 2019-2020 1.5tsi giriş orta paket

Togg t10x v2 lr nisan ayı sıfır faiz kampanyasına göre Şarj imkanım yok avmlerde şarj edeceğim

İçinden geçen modeller bunlar bu modellere ek peşin 1 milyon 600 kadar sizin önereceğiniz modeller var mı

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

eşyam çok geniş bagaj derseniz kesinlikle sedan alın suv tarzı araçların bagajı çok ta kullanışlı değil bu araçlar içinde en sorunsuz olanı bence honda

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

4 seçeneğin de benklenti karşılama yönleri bambaşka sadece rakamları mı birbirine yakın ?

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa
Çağlar Bayur yazdı:

4 seçeneğin de benklenti karşılama yönleri bambaşka sadece rakamları mı birbirine yakın ?

Honda fc5 den beri hayalim o zamanlar imkanım yoktu yakıt donanımı cezbediyor

Suv a hiç sahip olmadım merak ediyorum togg yerli olması memleketim uzak değil bir molayla giderim ve sıfır faizli seçenek olması

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)
Yakup Kocaağa yazdı:

Honda fc5 den beri hayalim o zamanlar imkanım yoktu yakıt donanımı cezbediyor

Suv a hiç sahip olmadım merak ediyorum togg yerli olması memleketim uzak değil bir molayla giderim ve sıfır faizli seçenek olması

o zaman hayli gerçelkletirme vakitidr, suv başka bir şey önden çekişli yüksek araba başka, eletkrik prizden şarjlı da ayrıca başka. bazen her cezbeden memnun etmeyebilir.

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

FE1 kullandim, tavsiye ederim, bagaji ve arka diz mesafesi uzmez, eco dediginiz icin fabrikasyon LPG tanki da yedek lastik yerindedir.

Ikiz cocuklarla epey bir goturdu bizi.

FE1 dememin bir sebebi de belirttiginiz fiyata belirttiginiz markalar icerisinde en yenisini alabileceginiz icin.

Togg onermiyorum; ancak ekseriyetle sehir ici kullanilacaksa baska 0 elektrikli bakabilirsiniz; cevrenizdeki sarj istasyonlari da mantikli mesafelerdeyse. 

Ancak orada da bagaj hacmi sizin icin onemliyse (benim icin ilk faktorlerden biriydi) asagidaki listeyi kontrol edin (kendi listem aralik 2024'te hazirlamistim; sonrasinda gelen modeller yok)

image.png.85675ac24ef3dd193cca6d7d46cb450d.png

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Tek çocuk varsa c segment hb yeter bence. Koltuklar yapıyor falan , kullanışlı oluyor. Yakıt da az oluyor. 

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Gökhan Tuna yazdı:

FE1 kullandim, tavsiye ederim, bagaji ve arka diz mesafesi uzmez, eco dediginiz icin fabrikasyon LPG tanki da yedek lastik yerindedir.

FE1 dememin bir sebebi de belirttiginiz fiyata belirttiginiz markalar icerisinde en yenisini alabileceginiz icin.

Togg onermiyorum; ancak ekseriyetle sehir ici kullanilacaksa baska 0 elektrikli bakabilirsiniz; cevrenizdeki sarj istasyonlari da mantikli mesafelerdeyse. 

Ancak orada da bagaj hacmi sizin icin onemliyse (benim icin ilk faktorlerden biriydi) asagidaki listeyi kontrol edin (kendi listem aralik 2024'te hazirlamistim; sonrasinda gelen modeller yok)

Bende hyundai Kona var bagaj 466 litre. Bir tane büyük boy valiz 2 tane kabin bagajı sığıyor. üstünede sırt çantaları :) test edildi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

1600 liraya sıfır ve büyük bagajlı B SUV umsu alınabilir :) 200 bin faizsiz kredili kampanyalar mevcut.

Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa
Gökhan Tuna yazdı:

Togg tamamen sıfır faiz için diğer elektrikliler ile pek ilgilenmiyorum

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Adem Kazıl
(düzenlendi)

passat b8.5 1.5 tsı business ,impression çok boş, elegance fiyatları uçuk en ideali business, bu paralara ford focus 1.5 tdci titanium x 2024 de bulunur ama dizel istemizyorsunuz anladığım kadarıyla

tarihinde Adem Kazıl tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

araba alacam demiş, dert dememiş

Hade len

Ben hala accord ile civic in ayni fiyata satilma nedenini anlayamadim. Ben 1600 liraya sedan alacak olsam, en son kasa accordlara bakardim. 

tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi
Typolarin ustasiyim gozlerin hastasiyim.
  • Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Peugeot 5008 alınır mis gibi binilir ben öyle yaptım :) açıkcası ekonomi ,genişlik, konfor ve Suv hepsi bir arada ben çok severek biniyorum incelemenizi tavsiye ederim. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bagaj lazımsa suv'ları eleyin. 

İmza : C5'ten sonra Qashqai alan biri 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Mertol Kip yazdı:

Ben hala accord ile civic in ayni fiyata satilma nedenini anlayamadim. Ben 1600 liraya sedan alacak olsam, en son kasa accordlara bakardim. 

Civic ikinci el fiyatları çok ama çok anlamsız, accord iki Civic eder her yönden.

Mehmet Ozyurek yazdı:

Senin c5 2013 otomatiğinden arkadaşım sattı 690k tl ye 2017 ds5 aldı 1045k tl ye.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Mehmet Ozyurek yazdı:

Abi tepelere doldurmuyor musun, iyice yüklesen sedan kadar alır gibi geliyor bana.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Evren Erakçora yazdı:

Abi tepelere doldurmuyor musun, iyice yüklesen sedan kadar alır gibi geliyor bana.

Tavan barı var bende port bagaj tak

Mehmet Göktürk yazdı:

IMG_0837.jpeg

IMG_0833.jpeg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Evren Erakçora yazdı:

Yok asla yapmam onu.. Hem arka görüşü kapatır, hem de kaza anında ciddi risk oluşturur.. 

Mehmet Göktürk yazdı:

IMG_0833.jpeg

Tiguan büyük galiba :) olablir. 

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Mehmet Ozyurek yazdı:

Yok asla yapmam onu.. Hem arka görüşü kapatır, hem de kaza anında ciddi risk oluşturur.. 

Tiguan büyük galiba :) olablir. 

Mehmet Abi ben bi' de yeni Tiguan'in bagaj fotosunu koyayim, arka koltuklar ileri geri de yapiyor, bayildim :biggrin:

Ama Passat Variant'in bagaji apayri bir dunya, Citroen Ami'yi sigdiririm, daha yer kalir derecesinde :)

Bu arada Mehmet Gokturk Hocamin Tiguan bagajinda gordugum VW canta hala ayni ve icerigi hala son derece dandik.

Metin Uzunoğlu yazdı:

Civic ikinci el fiyatları çok ama çok anlamsız, accord iki Civic eder her yönden.

Senin c5 2013 otomatiğinden arkadaşım sattı 690k tl ye 2017 ds5 aldı 1045k tl ye.

Accord'larda fabriaksyon LPG var mi? ;) Saka bir yana Accord mis gibidir

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...