Yakup Kocaağa Perşembe 08:59 Paylaş Perşembe 08:59 Merhaba Arkadaşlar Öncelikle herkesin ramazan ayı mübarek olsun aklımda birkaç model var istanbulda yaşıyorum 2 yaşında bir oğlum var suv düşünüyorum ama mantıklı sedan da olabilir aklımdaki modeller Passat 1.5 tsi impression Honda civic fe1 1.5 eco executive plus 2021 Tiguan 2019-2020 1.5tsi giriş orta paket Togg t10x v2 lr nisan ayı sıfır faiz kampanyasına göre Şarj imkanım yok avmlerde şarj edeceğim İçinden geçen modeller bunlar bu modellere ek peşin 1 milyon 600 kadar sizin önereceğiniz modeller var mı Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Perşembe 09:06 Paylaş Perşembe 09:06 eşyam çok geniş bagaj derseniz kesinlikle sedan alın suv tarzı araçların bagajı çok ta kullanışlı değil bu araçlar içinde en sorunsuz olanı bence honda 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök Perşembe 09:07 Paylaş Perşembe 09:07 evde şarj imkanı yoksa elektriği elerdim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 09:20 Paylaş Perşembe 09:20 4 seçeneğin de benklenti karşılama yönleri bambaşka sadece rakamları mı birbirine yakın ? 3 Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa Perşembe 09:55 Yazar Paylaş Perşembe 09:55 Çağlar Bayur yazdı: 4 seçeneğin de benklenti karşılama yönleri bambaşka sadece rakamları mı birbirine yakın ? Honda fc5 den beri hayalim o zamanlar imkanım yoktu yakıt donanımı cezbediyor Suv a hiç sahip olmadım merak ediyorum togg yerli olması memleketim uzak değil bir molayla giderim ve sıfır faizli seçenek olması Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 10:00 Paylaş Perşembe 10:00 (düzenlendi) Yakup Kocaağa yazdı: Honda fc5 den beri hayalim o zamanlar imkanım yoktu yakıt donanımı cezbediyor Suv a hiç sahip olmadım merak ediyorum togg yerli olması memleketim uzak değil bir molayla giderim ve sıfır faizli seçenek olması o zaman hayli gerçelkletirme vakitidr, suv başka bir şey önden çekişli yüksek araba başka, eletkrik prizden şarjlı da ayrıca başka. bazen her cezbeden memnun etmeyebilir. Perşembe 10:00 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Perşembe 10:13 Paylaş Perşembe 10:13 FE1 kullandim, tavsiye ederim, bagaji ve arka diz mesafesi uzmez, eco dediginiz icin fabrikasyon LPG tanki da yedek lastik yerindedir. Ikiz cocuklarla epey bir goturdu bizi. FE1 dememin bir sebebi de belirttiginiz fiyata belirttiginiz markalar icerisinde en yenisini alabileceginiz icin. Togg onermiyorum; ancak ekseriyetle sehir ici kullanilacaksa baska 0 elektrikli bakabilirsiniz; cevrenizdeki sarj istasyonlari da mantikli mesafelerdeyse. Ancak orada da bagaj hacmi sizin icin onemliyse (benim icin ilk faktorlerden biriydi) asagidaki listeyi kontrol edin (kendi listem aralik 2024'te hazirlamistim; sonrasinda gelen modeller yok) 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Perşembe 10:19 Paylaş Perşembe 10:19 Tek çocuk varsa c segment hb yeter bence. Koltuklar yapıyor falan , kullanışlı oluyor. Yakıt da az oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 10:23 Paylaş Perşembe 10:23 2017 tiguan verelim Profesörden. 6 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Perşembe 10:24 Paylaş Perşembe 10:24 Gökhan Tuna yazdı: FE1 kullandim, tavsiye ederim, bagaji ve arka diz mesafesi uzmez, eco dediginiz icin fabrikasyon LPG tanki da yedek lastik yerindedir. Ikiz cocuklarla epey bir goturdu bizi. FE1 dememin bir sebebi de belirttiginiz fiyata belirttiginiz markalar icerisinde en yenisini alabileceginiz icin. Togg onermiyorum; ancak ekseriyetle sehir ici kullanilacaksa baska 0 elektrikli bakabilirsiniz; cevrenizdeki sarj istasyonlari da mantikli mesafelerdeyse. Ancak orada da bagaj hacmi sizin icin onemliyse (benim icin ilk faktorlerden biriydi) asagidaki listeyi kontrol edin (kendi listem aralik 2024'te hazirlamistim; sonrasinda gelen modeller yok) Bende hyundai Kona var bagaj 466 litre. Bir tane büyük boy valiz 2 tane kabin bagajı sığıyor. üstünede sırt çantaları test edildi. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 10:51 Paylaş Perşembe 10:51 1600 liraya sıfır ve büyük bagajlı B SUV umsu alınabilir 200 bin faizsiz kredili kampanyalar mevcut. Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa Perşembe 10:59 Yazar Paylaş Perşembe 10:59 Gökhan Tuna yazdı: FE1 kullandim, tavsiye ederim, bagaji ve arka diz mesafesi uzmez, eco dediginiz icin fabrikasyon LPG tanki da yedek lastik yerindedir. Ikiz cocuklarla epey bir goturdu bizi. FE1 dememin bir sebebi de belirttiginiz fiyata belirttiginiz markalar icerisinde en yenisini alabileceginiz icin. Togg onermiyorum; ancak ekseriyetle sehir ici kullanilacaksa baska 0 elektrikli bakabilirsiniz; cevrenizdeki sarj istasyonlari da mantikli mesafelerdeyse. Ancak orada da bagaj hacmi sizin icin onemliyse (benim icin ilk faktorlerden biriydi) asagidaki listeyi kontrol edin (kendi listem aralik 2024'te hazirlamistim; sonrasinda gelen modeller yok) Togg tamamen sıfır faiz için diğer elektrikliler ile pek ilgilenmiyorum 2 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl Perşembe 11:15 Paylaş Perşembe 11:15 (düzenlendi) passat b8.5 1.5 tsı business ,impression çok boş, elegance fiyatları uçuk en ideali business, bu paralara ford focus 1.5 tdci titanium x 2024 de bulunur ama dizel istemizyorsunuz anladığım kadarıyla Perşembe 11:18 tarihinde Adem Kazıl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 12:30 Paylaş Perşembe 12:30 Ayhan Asil yazdı: Kuga ? araba alacam demiş, dert dememiş 1 4 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Perşembe 13:30 Paylaş Perşembe 13:30 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: araba alacam demiş, dert dememiş Hade len Ben hala accord ile civic in ayni fiyata satilma nedenini anlayamadim. Ben 1600 liraya sedan alacak olsam, en son kasa accordlara bakardim. Perşembe 13:32 tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi Typolarin ustasiyim gozlerin hastasiyim. 2 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi Perşembe 13:51 Paylaş Perşembe 13:51 Peugeot 5008 alınır mis gibi binilir ben öyle yaptım açıkcası ekonomi ,genişlik, konfor ve Suv hepsi bir arada ben çok severek biniyorum incelemenizi tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 13:57 Paylaş Perşembe 13:57 Bagaj lazımsa suv'ları eleyin. İmza : C5'ten sonra Qashqai alan biri 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Perşembe 14:06 Paylaş Perşembe 14:06 Mertol Kip yazdı: Ben hala accord ile civic in ayni fiyata satilma nedenini anlayamadim. Ben 1600 liraya sedan alacak olsam, en son kasa accordlara bakardim. Civic ikinci el fiyatları çok ama çok anlamsız, accord iki Civic eder her yönden. Mehmet Ozyurek yazdı: Bagaj lazımsa suv'ları eleyin. İmza : C5'ten sonra Qashqai alan biri Senin c5 2013 otomatiğinden arkadaşım sattı 690k tl ye 2017 ds5 aldı 1045k tl ye. 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Perşembe 14:17 Paylaş Perşembe 14:17 Mehmet Ozyurek yazdı: Bagaj lazımsa suv'ları eleyin. İmza : C5'ten sonra Qashqai alan biri Abi tepelere doldurmuyor musun, iyice yüklesen sedan kadar alır gibi geliyor bana. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 14:36 Paylaş Perşembe 14:36 Evren Erakçora yazdı: Abi tepelere doldurmuyor musun, iyice yüklesen sedan kadar alır gibi geliyor bana. Tavan barı var bende port bagaj tak Mehmet Göktürk yazdı: Tavan barı var bende port bagaj tak 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 14:43 Paylaş Perşembe 14:43 Evren Erakçora yazdı: Abi tepelere doldurmuyor musun, iyice yüklesen sedan kadar alır gibi geliyor bana. Yok asla yapmam onu.. Hem arka görüşü kapatır, hem de kaza anında ciddi risk oluşturur.. Mehmet Göktürk yazdı: Tavan barı var bende port bagaj tak Tiguan büyük galiba olablir. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 14:46 Paylaş Perşembe 14:46 Fransız bohem pardesüyü ekmeği koyar. alman tuğla taşıyacak duvar yapacak. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Perşembe 15:03 Paylaş Perşembe 15:03 Mehmet Ozyurek yazdı: Yok asla yapmam onu.. Hem arka görüşü kapatır, hem de kaza anında ciddi risk oluşturur.. Tiguan büyük galiba olablir. Mehmet Abi ben bi' de yeni Tiguan'in bagaj fotosunu koyayim, arka koltuklar ileri geri de yapiyor, bayildim Ama Passat Variant'in bagaji apayri bir dunya, Citroen Ami'yi sigdiririm, daha yer kalir derecesinde Bu arada Mehmet Gokturk Hocamin Tiguan bagajinda gordugum VW canta hala ayni ve icerigi hala son derece dandik. Metin Uzunoğlu yazdı: Civic ikinci el fiyatları çok ama çok anlamsız, accord iki Civic eder her yönden. Senin c5 2013 otomatiğinden arkadaşım sattı 690k tl ye 2017 ds5 aldı 1045k tl ye. Accord'larda fabriaksyon LPG var mi? Saka bir yana Accord mis gibidir 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts