Fikri Keleş 18 Mart Paylaş 18 Mart Bu akşam Navigasyon finans merkezi içine soktu beni,içeride 2 3 tane kamera sistemli yerden geçtim.Bu kameralar nedir bilen varmi? Oradaki güvenlik HGS olduğunu söyledi ve benim aracında hgs yok.Sistemde de ihlalli geçiş görünmüyor suan. Internette bisiy bulamadım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Mart Paylaş 18 Mart Fikri Keleş yazdı: Bu akşam Navigasyon finans merkezi içine soktu beni,içeride 2 3 tane kamera sistemli yerden geçtim.Bu kameralar nedir bilen varmi? Oradaki güvenlik HGS olduğunu söyledi ve benim aracında hgs yok.Sistemde de ihlalli geçiş görünmüyor suan. Internette bisiy bulamadım. trafik tabelası girme burası otopark vb diyen yere girmediysen niye kessin ki? Muz cumhuriyetinde miyiz? Kafasına göre kesemez. 2 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 18 Mart Paylaş 18 Mart plaka tanıma sistemidir gelen gideni kayıt altına almak amaçlı 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Mehmet Göktürk yazdı: trafik tabelası girme Öyle bisey yoktu,koprudekiler gibi kameralar vardi Mehmet Cihat yazdı: plaka tanıma sistemidir gelen gideni kayıt altına almak amaçlı İnşallah,durup dururken hgs çıkartmak filan istemedim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Mart Paylaş 18 Mart Fikri Keleş yazdı: Bu akşam Navigasyon finans merkezi içine soktu beni,içeride 2 3 tane kamera sistemli yerden geçtim.Bu kameralar nedir bilen varmi? Oradaki güvenlik HGS olduğunu söyledi ve benim aracında hgs yok.Sistemde de ihlalli geçiş görünmüyor suan. Internette bisiy bulamadım. Üniversitenin girişinde hgs okuyucu var yıllar önce takıldı otomatik kapı açıldı giye şuan aktifmi kimse bilmiyor gelene kapı açılıyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 18 Mart Paylaş 18 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Muz cumhuriyetinde miyiz? Az kaldı... 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 19 Mart Paylaş 19 Mart Metin Mankal yazdı: Az kaldı... An itibariyle artik muz cumhuriyeti bile degiliz; konudan saptigim icin forumdaslarimin kusuruma bakmamasini rica ediyorum. 4 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Mart Paylaş 19 Mart Abi İstanbul'da HGS'siz nasıl geziyorsun ben oraya takıldım. 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart Selim Bilgin yazdı: Abi İstanbul'da HGS'siz nasıl geziyorsun ben oraya takıldım. 😀 Bu araba sadece ise gidip gelmek için aldım. Hgs o yuzden düşünmedim yaza da yolları ayiracam nasipse 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 19 Mart Paylaş 19 Mart Fikri Keleş yazdı: 😀 Bu araba sadece ise gidip gelmek için aldım. Hgs o yuzden düşünmedim yaza da yolları ayiracam nasipse Ise gidip gelmelik Golf'leriniz degerine alinir 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart Gökhan Tuna yazdı: Ise gidip gelmelik Golf'leriniz degerine alinir Golf var leon var buyrun efenim.buyruuğn 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mart Paylaş 19 Mart Fikri Keleş yazdı: finans merkezi içine soktu beni,içeride 2 3 tane kamera sistemli yerden geçtim bina içine mi dışındaki rampa yola mı? Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart Çağlar Bayur yazdı: bina içine mi dışındaki rampa yola mı? Rampa yol üstünde kavacik yönüne çıkmaya çalışırken Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mart Paylaş 19 Mart Fikri Keleş yazdı: Rampa yol üstünde kavacik yönüne çıkmaya çalışırken güvenlik şeysi o oralar dutluktu , çamurun içinden debelene geçerdik sonra kurudu toz dumana katıldı şimdi biçimsiz asfalt oldu, aşşağı tarafta kurbanlıklar satılırdı Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart Çağlar Bayur yazdı: güvenlik şeysi o Aman öyle olsun abi, Sabahtan beri 40 kere baktım e devlete filan. Ama orda güvenlikçi vardi,bunlar hgs mi dedim evet dedi.Demekki benle şey geçmiş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mart Paylaş 19 Mart Fikri Keleş yazdı: hgs mi dedim evet dedi. hgs dediği sistem olabilir,, özel site otoparklarında da kullanılıyor plakaları tespit için vesile ile onlar görünenler, görünmeyen zibilyon kamera var zaten orda Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart Çağlar Bayur yazdı: hgs dediği sistem olabilir,, özel site otoparklarında da kullanılıyor plakaları tespit için vesile ile onlar görünenler, görünmeyen zibilyon kamera var zaten orda Eyvallah abi,içimi rahatlattın Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Mart Paylaş 19 Mart Gökhan Tuna yazdı: Ise gidip gelmelik Golf'leriniz degerine alinir değer değil, ederinden acemilik var tabi 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart Doğan Arşiray yazdı: değer değil, ederinden acemilik var tabi Alıcı değilsen kapama beyim tezgahı 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Mart Paylaş 19 Mart Fikri Keleş yazdı: 😀 Bu araba sadece ise gidip gelmek için aldım. Hgs o yuzden düşünmedim yaza da yolları ayiracam nasipse Araba ne ki bir şey mi kaçırdın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Mart Paylaş 19 Mart Fikri Keleş yazdı: Araba bildiğin1.5 dizel clio Ne alacaksın yerine. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 19 Mart Paylaş 19 Mart ankarada da navigasyon odtü kampüsü yol olarak gördüğü için bir kere kampüsün kapısında buldum kendimi güvenlik sürekli aynı sorun oluyor demişti 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts