Selim Bilgin 18 Mart Paylaş 18 Mart Ali Darbaz yazdı: @Selim Bilgin yokmu sosyal medya trollüne ihtiyacı olan herhangi bir haber kanalı sen bilirsin Sen önce troll olursan onlar seni bulur zaten. 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Mart Paylaş 18 Mart Selim Bilgin yazdı: Sen önce troll olursan onlar seni bulur zaten. üllümünati gibimi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Mart Paylaş 18 Mart Selim Bilgin yazdı: Sen önce troll olursan onlar seni bulur zaten. anadolu ajansının muhabiri ve bazı üst düzey muhabirler beni takibe alınca korkup kapattım hesabı Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Mart Paylaş 18 Mart Ben de memnunsen’in bir gönderisine bir doğruyu yazdım. El birliğiyle şikayet edip hesabımı kapattırdılar. Şu an halen daha hesap açmadım.. 2 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 18 Mart Paylaş 18 Mart İnternet üzerinden en güzeli ikinci el kelepir yeni eklenen ilanları takip edip hızlıca alıp tekrar satabilirsiniz. Uzmanlığınıza göre ürün alın satın. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Mart Paylaş 18 Mart Küçük görevler veren siteler vardı ne oldu bilmiyorum halen vardır. Bir ara mining yapıyordu bitcoinciler onların sesi kesildi.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Mart Paylaş 19 Mart (düzenlendi) Sabah yaşanan siyasi gelişmelerden dolayı ne WhatsApp çalışmıyor ne Twitter ne de YouTuber Instagram bile çalışmıyor böyle bir ortamda nasıl sosyal medyada para kazanılır bilemiyorum yollar meçhul’a bile kapatılmış dört gün boyunca 19 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Mart Paylaş 19 Mart Ali Darbaz yazdı: Sabah yaşanan siyasi gelişmelerden dolayı ne WhatsApp çalışmıyor ne Twitter ne de YouTuber Instagram bile çalışmıyor böyle bir ortamda nasıl sosyal medyada para kazanılır bilemiyorum yollar meçhul’a bile kapatılmış dört gün boyunca youtube çalışıyor? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Mart Paylaş 19 Mart Doğan Arşiray yazdı: youtube çalışıyor? yeni açtılar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mart Paylaş 19 Mart Emre Şimşek yazdı: Ben de memnunsen’in bir gönderisine bir doğruyu yazdım. El birliğiyle şikayet edip hesabımı kapattırdılar. Bununla kaldığına şükret. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mart Paylaş 19 Mart (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: üllümünati gibimi? öyle bir uygulamamız yok B006 Ali Darbaz yazdı: Sabah yaşanan siyasi gelişmelerden dolayı ne WhatsApp çalışmıyor ne Twitter ne de YouTuber Instagram bile çalışmıyor böyle bir ortamda nasıl sosyal medyada para kazanılır bilemiyorum yollar meçhul’a bile kapatılmış dört gün boyunca kazanılır, hatta bu zamanda kazanıyor asıl kazananlar, her şeye teknik bakma 19 Mart tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts