Burak Tokcan 18 Mart Paylaş 18 Mart Merhabalar. Gün içerisinde çok fazla bilgisayar başındayım. Sabah 9:00 Akşam 18:00 arası bilgisayar başında yapılabilecek bir iş düşünüyorum. Varsa bir tecrübeniz veya çevrenizde böyle bir iş yapan paylaşırsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Mart Paylaş 18 Mart Twitterda yandaş trollü olmak isterdim ben kime baş vurucağımı bilmiyorum mesela 4 11 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Mart Paylaş 18 Mart Ali Darbaz yazdı: Twitterda yandaş trollü olmak isterdim ben kime baş vurucağımı bilmiyorum mesela Bu aralar candaş troller daha çok kazanıyor, işler değişti. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Mart Paylaş 18 Mart (düzenlendi) Selim Bilgin yazdı: Bu aralar candaş troller daha çok kazanıyor, işler değişti. Son günlerde İngilterede Türk berberler iyi kazanıyor ingilizlerde onlara gidiyor. Berber ve türksen İngiltere kapıları sana açık. Araplar bile biz türküz diyip tükkan açıyormuş : 18 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 18 Mart Paylaş 18 Mart Grafik Tasarım Programlarına hakimmisiniz. Adobe Illustrator,Photoshop gibi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart Paylaş 18 Mart Ali Darbaz yazdı: Twitterda yandaş trollü olmak isterdim ben kime baş vurucağımı bilmiyorum mesela O kadar küfürü kaldırabilecek misin.. Gerçi çoğu küfür edilsin diye özellikle o şekilde yazıyor.. Sonra "bana küfür etti, ühü ühü" diye dava açıyorlar.. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Mart Paylaş 18 Mart (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: O kadar küfürü kaldırabilecek misin.. Gerçi çoğu küfür edilsin diye özellikle o şekilde yazıyor.. Sonra "bana küfür etti, ühü ühü" diye dava açıyorlar.. abi yeni bir account açarım miss çok güzel trollük yaparım paraya para demem . 18 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 18 Mart Paylaş 18 Mart Ali Darbaz yazdı: Son günlerde İngilterede Türk berberler iyi kazanıyor ingilizlerde onlara gidiyor. Berber ve türksen İngiltere kapıları sana açık. Araplar bile biz türküz diyip tükkan açıyormuş : Sanırım Asmr videolarından dolayı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart Paylaş 18 Mart Ali Darbaz yazdı: abi yeni bir account açarım miss çok güzel trollük yaparım paraya para demem Herkesi almazlar len.. referans lazımdır.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Mart Paylaş 18 Mart Burak Tokcan yazdı: Merhabalar. Gün içerisinde çok fazla bilgisayar başındayım. Sabah 9:00 Akşam 18:00 arası bilgisayar başında yapılabilecek bir iş düşünüyorum. Varsa bir tecrübeniz veya çevrenizde böyle bir iş yapan paylaşırsanız sevinirim. yapay zeka etiket işleri var. Çok fazla para getirmez ama yine de üç beş kuruş birikebilir. Veri etiketleme yahut oyun yahut web testi vs. Birçok yerden yapabilirsiniz ama şuna bir bakın inceleyin: https://traspierhireworks.works/?gad_source=1&gbraid=0AAAAA-nBWQz_O2uLEX0MfIfI7IVJbfyR1&gclid=Cj0KCQjws-S-BhD2ARIsALssG0aWRsZxbXslbkfTawggWLRm2sdq8zOrLoi1Mh3weayfPK4_0LjmK4YaAiRdEALw_wcB Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Mart Paylaş 18 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Herkesi almazlar len.. referans lazımdır.. Referansa Fukiş Bölükbaşı yazsam yerler mi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart Paylaş 18 Mart Ali Darbaz yazdı: Referansa Fukiş Bölükbaşı yazsam yerler mi. İnternet tarayıcı geçmişine de bakmak lazım.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart Paylaş 18 Mart internettten para kaznılmaz, kazandırılacak para varsa, internet aracılığı ile ile el değiştirir.. bence. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Mart Paylaş 18 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: İnternet tarayıcı geçmişine de bakmak lazım.. Aman tanrım, ruslarla yazışmaları bulup beni kominist ilan ederler. Ay çok korkünç . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart Paylaş 18 Mart Ali Darbaz yazdı: ruslarla yazışmaları ssc b mi diyecektin? ama o zaman da gagıl yoktu Yorum bağlantısı
Recep Yavuz 18 Mart Paylaş 18 Mart Mehmet Göktürk yazdı: yapay zeka etiket işleri var. Çok fazla para getirmez ama yine de üç beş kuruş birikebilir. Veri etiketleme yahut oyun yahut web testi vs. Birçok yerden yapabilirsiniz ama şuna bir bakın inceleyin: https://traspierhireworks.works/?gad_source=1&gbraid=0AAAAA-nBWQz_O2uLEX0MfIfI7IVJbfyR1&gclid=Cj0KCQjws-S-BhD2ARIsALssG0aWRsZxbXslbkfTawggWLRm2sdq8zOrLoi1Mh3weayfPK4_0LjmK4YaAiRdEALw_wcB Hocam bu güvenli bir platform mu? Burada ne gibi işler yapılıyor? Yapılan işin takibini nasıl yapıp, ücretlendiriyorlar ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Mart Paylaş 18 Mart Çağlar Bayur yazdı: internettten para kaznılmaz, kazandırılacak para varsa, internet aracılığı ile ile el değiştirir.. bence. Ben eski dönemde çok kazandım sitelerim vardı. iki sıfır araba parası kazanmışımdır öğrenci iken. Recep Yavuz yazdı: Hocam bu güvenli bir platform mu? Burada ne gibi işler yapılıyor? Yapılan işin takibini nasıl yapıp, ücretlendiriyorlar ? sor? yapılan işi sorma tabi o zaman iş vermezler. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart Paylaş 18 Mart Ali Darbaz yazdı: Aman tanrım, ruslarla yazışmaları bulup beni kominist ilan ederler. Ay çok korkünç . Kominist olsan neyse, ajan derler direk.. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 Mart Paylaş 18 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Gerçi çoğu küfür edilsin diye özellikle o şekilde yazıyor.. Sonra "bana küfür etti, ühü ühü" diye dava açıyorlar.. Etkileşimi de alıyorlar. Etkileşim ekmektir. Etkileşim köpeğiyiz diyenler ile dolu sosyal medya. Ölü internet teorisi diye bir şey var. Kimsenin bir şey paylaşmadığı sadece içerik tükettiği ve yönlendirildiği bir aşamaya girdiğimizi anlatıyor. Gerçekten de öyle. Instagram'da bile Reels'ler bilerek yanlış bilgilerle dolduruluyor ki kullanıcılar yorumlarda düzeltsinler. Sosyal medyadan para kaldıranlar parayı kazanıyor ancak bazıları da bu bilgilere inanarak devam ediyorlar. Böylelikle ortam vasatlaşıyor. İnternet gibi bir icadı kullanılabilecek en kötü şekilde kullandık insanlık olarak. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Mart Paylaş 18 Mart Çağrı Alaf yazdı: Etkileşimi de alıyorlar. Etkileşim ekmektir. Etkileşim köpeğiyiz diyenler ile dolu sosyal medya. Ölü internet teorisi diye bir şey var. Kimsenin bir şey paylaşmadığı sadece içerik tükettiği ve yönlendirildiği bir aşamaya girdiğimizi anlatıyor. Gerçekten de öyle. Instagram'da bile Reels'ler bilerek yanlış bilgilerle dolduruluyor ki kullanıcılar yorumlarda düzeltsinler. Sosyal medyadan para kaldıranlar parayı kazanıyor ancak bazıları da bu bilgilere inanarak devam ediyorlar. Böylelikle ortam vasatlaşıyor. İnternet gibi bir icadı kullanılabilecek en kötü şekilde kullandık insanlık olarak. Bunu vaktiyle 90 sonlarında usenet ile yaşadık birebir içindeydim. https://en.wikipedia.org/wiki/Usenet 4 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 Mart Paylaş 18 Mart Stock video ve fotoğrafçılık siteleri var, ama zor iş ,çok çalışmak lazım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Mart Paylaş 18 Mart (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Kominist olsan neyse, ajan derler direk.. Abi genelde twitterde Yurt dışı yabancı dilde yazdığım gönderilerde A haberci, Yurtiçi gönderilerinde ise Laik Atak geçirmiş Halk tv spikeri gibi yazıyorum. Her iki yönelim içinde çalışabilirim. Yunan katimeri gazetesini, "Konyada gizli sığınaklarda yapılan Nükleer bomba testleri" diye trollemiştim, akşam haber kanalı Skai'de Türkiye Nükleer bomba açıklamaıs yapmıştı . Ne günlerdi ya... @Selim Bilgin yokmu sosyal medya trollüne ihtiyacı olan herhangi bir haber kanalı sen bilirsin. Ağzıma Kore malı porselen implant yaptıracam para lazım hadi bana ek iş bulun. 18 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart Paylaş 18 Mart Mehmet Göktürk yazdı: eski dönemde çok kazandım internet yokken ben de kazandım hocam, fax makinesi hattına modem bağlayıp şirketten program çekerdik üüüü derlerdli Mehmet Göktürk yazdı: sıfır araba parası o jimny alınacaktı, kelebek etkisi ile nerler değişmezdi ki... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Mart Paylaş 18 Mart Çağlar Bayur yazdı: internet yokken ben de kazandım hocam, fax makinesi hattına modem bağlayıp şirketten program çekerdik üüüü derlerdli o jimny alınacaktı, kelebek etkisi ile nerler değişmezdi ki... O diil ya daha evvel yurt dışında iken. Jimny parasını alamadım kaldı adamlarda. Tam 75 bin. Jimny 80 bindi. Yaptığımız müze de çöp oldu oysa çok gayret etmiştim. Emekli olunca bu işi yaparım artık demiştim akıllı müze. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 18 Mart Paylaş 18 Mart Bilgiyi incelemeden kullanmak, bazen komik işler oluyor. Sanal havacılık da gerçeğe uysun diye havayollarının , Genel müd. vs vardır. Anadolu jet in de bendim. Bir ara basında haber " Anadolu jet Gn. müdürü Haşmet Güngör, falanca kulüp oyuncularını bedava uçurup, bilmem nerde ağırladı" Yine sanal havayolumuz THYVA için Seyahat acentelerin de , bilet ilanların da Thyva da vardı. 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts