Gökhan Tuna 18 Mart Paylaş 18 Mart Gecmis olsun, en buyuk kazaniz bu olsun; cana gelecegine mala gelsin. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 18 Mart Paylaş 18 Mart Böyle küçük kazalar için yetkili servislere gerek yok diye düşünüyorum.(para sizden çıkmasa da milli servet) Tamponun iç ayaklarından da kırıklar vardır, baya esnemiş gibi duruyor. AutoKing vs gibi yerler bu far camını ve tamponu tamir edebilir. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 19 Mart Paylaş 19 Mart Her sürücü, en sağdan kavşağa girilemeyeceğini bilmeli. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Özcan 21 Mart Yazar Paylaş 21 Mart Ayhan Asil yazdı: Büyük geçmiş olsun. Deniz Kom yazdı: Geçmiş olsun, kusur karşı tarafın. Size bir kusur ve hasar kaybı işlenmez Metin Akbal yazdı: Kusur olmaz ama hasar kaydı işlenir. Deniz Kom yazdı: Kayıt doğru. Ben kaskodaki hasarsızlıktan söz etmek istemiştim Yücel Metin yazdı: Park halindeki aracıma geçen ay minibüs çarptı. ktt düzenledik, kusur %100 aracıma çarpan diğer tarafa verildi. Yetkili serviste kaskomdan dosya açtırdım, aracımın serviste onarımı devam ediyor. kasko firmam tamir ücreti kazaya karışan diğer aracın sigorta şirketinden alınacakmış, bununla birlikte hasarsızlığımın bozulmayacağını bildirdi. Serdal Soysal yazdı: Geçmiş olsun Herkese çok teşekkürler. Gökhan Tuna yazdı: Gecmis olsun, en buyuk kazaniz bu olsun; cana gelecegine mala gelsin. Fatih Evcin yazdı: Böyle küçük kazalar için yetkili servislere gerek yok diye düşünüyorum.(para sizden çıkmasa da milli servet) Tamponun iç ayaklarından da kırıklar vardır, baya esnemiş gibi duruyor. AutoKing vs gibi yerler bu far camını ve tamponu tamir edebilir. Ahmet Ekici yazdı: Her sürücü, en sağdan kavşağa girilemeyeceğini bilmeli. Geçmiş olsun. Teşekkürler. e-devlette kaza dosyası ile alakalı rücü oranı 0,00 olarak gözüküyor. Sanırım bu kusurun %100 karşı tarafa verildiği anlamına geliyor. Doğru muyum acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mart Paylaş 21 Mart Tayfun Özcan yazdı: Teşekkürler. e-devlette kaza dosyası ile alakalı rücü oranı 0,00 olarak gözüküyor. Sanırım bu kusurun %100 karşı tarafa verildiği anlamına geliyor. Doğru muyum acaba? Kaskodaki dosya kapanınca düzelir orası. https://online.sbm.org.tr/trm-ktt/cweb/edevlet/login.sbm?referrerUri=%2Ftrm-ktt%2Fpublic%2Fsorgu.sbm Bu adresten ilerleyerek bakın. 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Özcan 21 Mart Yazar Paylaş 21 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Kaskodaki dosya kapanınca düzelir orası. https://online.sbm.org.tr/trm-ktt/cweb/edevlet/login.sbm?referrerUri=%2Ftrm-ktt%2Fpublic%2Fsorgu.sbm Bu adresten ilerleyerek bakın. Mehmet Bey teşekkür ediyorum. Sorguda aşağıdaki resim çıktı. Karşı tarafın bilgilerini korumak adına bir kısmı kesmek zorunda kaldım kusura bakmayın. A kodlu araç benim, sanıyorum firma eksperleri anlaşmış. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mart Paylaş 21 Mart Tayfun Özcan yazdı: Mehmet Bey teşekkür ediyorum. Sorguda aşağıdaki resim çıktı. Karşı tarafın bilgilerini korumak adına bir kısmı kesmek zorunda kaldım kusura bakmayın. A kodlu araç benim, sanıyorum firma eksperleri anlaşmış. Geçmiş olsun.. öngördüğümüz gibi. sizde kusur yok.. tescillenmiş. 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Özcan 21 Mart Yazar Paylaş 21 Mart (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Geçmiş olsun.. öngördüğümüz gibi. sizde kusur yok.. tescillenmiş. Çok teşekkürler. Bu durumda benim tramerime sadece çarpışma olarak mı kayıt düşülür yoksa serviste çıkacak rakam da kayda yansır mı? 21 Mart tarihinde Tayfun Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mart Paylaş 21 Mart Tayfun Özcan yazdı: Çok teşekkürler. Bu durumda benim tramerime sadece çarpışma olarak mı kayıt düşülür yoksa serviste çıkacak rakam da kayda yansır mı? Her halukarda hasar tutarı ne ise o yazılır.. Şu an kaskodan yaptırmaktan vaz geçip cebinizden yaptırsanız bile yazar.. 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Özcan 22 Mart Yazar Paylaş 22 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Her halukarda hasar tutarı ne ise o yazılır.. Şu an kaskodan yaptırmaktan vaz geçip cebinizden yaptırsanız bile yazar.. Eyüp Çetin yazdı: Geçmiş olsun. Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun Çok sağolun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts