İnan Çınar 19 Mart Paylaş 19 Mart Doğan Arşiray yazdı: Vonton gibi abuk birsey yazıyor Eskiden oynar volan yoktu, 528 filan bmw den bahsediyorm hic de vuruntu titresim filan olmuyordu. Neden bu kadar usteleniyor boyle pahali ve detayli bur parca konusunda bilmiyorum. Komisyon alıyorum. Biz de Continental e binmeyelim mi nedir yani 😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 19 Mart Paylaş 19 Mart Bana da işçilik biraz fazla geldi Amortisör yazın değiştirmiştim periyodik bakım ile birlikte 1500 TL işçilik ödedim eurorepar da eurorepar servislerden de fiyat teklifi alabilirsiniz Parça için baya site var forumda arama yapinca çıkıyor Ford yetkili servislerde yaşının 5 katı indirimi vardı eskiden hala devam ediyor mu bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Alpay Köse 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart Ali Uymaz yazdı: Bana da işçilik biraz fazla geldi Amortisör yazın değiştirmiştim periyodik bakım ile birlikte 1500 TL işçilik ödedim eurorepar da eurorepar servislerden de fiyat teklifi alabilirsiniz Parça için baya site var forumda arama yapinca çıkıyor Ford yetkili servislerde yaşının 5 katı indirimi vardı eskiden hala devam ediyor mu bilmiyorum Bakıyorum artık.kafama uyan biryer bulup yaptıracağım Yorum bağlantısı
Ersen şahin 20 Mart Paylaş 20 Mart Sıkıntıda buya malzeme parası kadar işçilik alıyorlar o yüzden corsamın tamircisi olmaya karar verdim şu anda öntakım değişimi için parça fiyatlarına bakıyorum bayramdan sonra alıp kendim girişecem arabaya Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Mart Paylaş 21 Mart ben büyük bir bakım yaptıracağım zaman bunu önceden planlayıp malzemeyi kendim sırayla alıp sonra işçilik için tamirhaneye gidiyorum. karlı olmayan şeyleri ustanın alıp üzerine bir miktar yazmasına bilerek izin veriyoerum ( defransiyel yağı, motor soğutma sıvısı, yağ filtresi vs gibi). burada, tanıdık bir ustanın ve sizin zaten işten anladığınızı bilen birilerinin olması önemli. bir yerden sonra birlikte sök tak yapıp adamlara yeni şeyler öğrettiğinizde işçilik çok mütevazi yerlere düşüyor. benim deneyimim bu şekilde. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart Paylaş 22 Mart Doğan Arşiray yazdı: ben büyük bir bakım yaptıracağım zaman bunu önceden planlayıp malzemeyi kendim sırayla alıp sonra işçilik için tamirhaneye gidiyorum. karlı olmayan şeyleri ustanın alıp üzerine bir miktar yazmasına bilerek izin veriyoerum ( defransiyel yağı, motor soğutma sıvısı, yağ filtresi vs gibi). burada, tanıdık bir ustanın ve sizin zaten işten anladığınızı bilen birilerinin olması önemli. bir yerden sonra birlikte sök tak yapıp adamlara yeni şeyler öğrettiğinizde işçilik çok mütevazi yerlere düşüyor. benim deneyimim bu şekilde. ben anektarı masaya bırakıom, gidiom, bitince gel al diolar gidip alıom Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Mart Paylaş 22 Mart Çağlar Bayur yazdı: ben anektarı masaya bırakıom, gidiom, bitince gel al diolar gidip alıom Cuzdani da birak o halde (: 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart Paylaş 22 Mart Doğan Arşiray yazdı: Cuzdani da birak o halde (: tek seferde doğru tamirat en ucuzudur Yorum bağlantısı
Recommended Posts