İçeriğe Yönlendir

Baskı Balata ve Amortisör Değişimi

Alpay Köse

Recommended Posts

İnan Çınar
Doğan Arşiray yazdı:

Vonton gibi abuk birsey yazıyor 

Eskiden oynar volan yoktu, 528 filan bmw den bahsediyorm hic de vuruntu titresim filan olmuyordu. Neden bu kadar usteleniyor boyle pahali ve detayli bur parca konusunda bilmiyorum. 

Komisyon alıyorum.  Biz de Continental e binmeyelim mi nedir yani 😂

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Uymaz

Bana da işçilik biraz fazla geldi Amortisör yazın değiştirmiştim periyodik bakım ile birlikte 1500 TL işçilik ödedim eurorepar da

eurorepar servislerden de  fiyat teklifi alabilirsiniz 

Parça için baya site var forumda arama yapinca  çıkıyor 

Ford yetkili servislerde yaşının 5 katı indirimi vardı eskiden hala devam ediyor mu bilmiyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Köse
Ali Uymaz yazdı:

Bana da işçilik biraz fazla geldi Amortisör yazın değiştirmiştim periyodik bakım ile birlikte 1500 TL işçilik ödedim eurorepar da

eurorepar servislerden de  fiyat teklifi alabilirsiniz 

Parça için baya site var forumda arama yapinca  çıkıyor 

Ford yetkili servislerde yaşının 5 katı indirimi vardı eskiden hala devam ediyor mu bilmiyorum

Bakıyorum artık.kafama uyan biryer bulup yaptıracağım 

Yorum bağlantısı
Ersen şahin

Sıkıntıda buya malzeme parası kadar işçilik alıyorlar o yüzden corsamın tamircisi olmaya karar verdim şu anda öntakım değişimi için parça fiyatlarına bakıyorum bayramdan sonra alıp kendim girişecem arabaya

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

ben büyük bir bakım yaptıracağım zaman bunu önceden planlayıp malzemeyi kendim sırayla alıp sonra işçilik için tamirhaneye gidiyorum. karlı olmayan şeyleri ustanın alıp üzerine bir miktar yazmasına bilerek izin veriyoerum ( defransiyel yağı, motor soğutma sıvısı, yağ filtresi vs gibi). burada, tanıdık bir ustanın ve sizin zaten işten anladığınızı bilen birilerinin olması önemli. bir yerden sonra birlikte sök tak yapıp adamlara yeni şeyler öğrettiğinizde işçilik çok mütevazi yerlere düşüyor. benim deneyimim bu şekilde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

ben büyük bir bakım yaptıracağım zaman bunu önceden planlayıp malzemeyi kendim sırayla alıp sonra işçilik için tamirhaneye gidiyorum. karlı olmayan şeyleri ustanın alıp üzerine bir miktar yazmasına bilerek izin veriyoerum ( defransiyel yağı, motor soğutma sıvısı, yağ filtresi vs gibi). burada, tanıdık bir ustanın ve sizin zaten işten anladığınızı bilen birilerinin olması önemli. bir yerden sonra birlikte sök tak yapıp adamlara yeni şeyler öğrettiğinizde işçilik çok mütevazi yerlere düşüyor. benim deneyimim bu şekilde.

ben anektarı masaya bırakıom, gidiom, bitince gel al diolar gidip alıom

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Çağlar Bayur yazdı:

ben anektarı masaya bırakıom, gidiom, bitince gel al diolar gidip alıom

Cuzdani da birak o halde (:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

Cuzdani da birak o halde (:

tek seferde doğru tamirat en ucuzudur

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...