İçeriğe Yönlendir

Baskı Balata ve Amortisör Değişimi

Alpay Köse

Recommended Posts

Alpay Köse

Slm arkadaşlar.aracımın yapılacak işleri vardı bir liste yaptırdım sizce fiyatlar nasıl.yapilacak yer özel Ford servisi.

IMG-20250315-WA0004.jpg

• Şaşkın 2
Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

Debriyaj set değişimi biraz hassas bir konu . Yerinizde olsa BOSCH CAR servislerine de sorardım. Garantili değişim ve işçilik yapıyorlar..

Yorum bağlantısı
Alpay Köse
Tayfun Aydın yazdı:

Debriyaj set değişimi biraz hassas bir konu . Yerinizde olsa BOSCH CAR servislerine de sorardım. Garantili değişim ve işçilik yapıyorlar..

Fiyat aldığım yer her zaman gittiğim yer.o yuzden başka yere sormadım.parça fiyatları aşağı yukarı aynı.sadece Ford araçlara baktıkları için güveniyorum.öneriniz için teşekkür ederim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

tanıdık yermi burası?? bu bildiğin yeni gelen müşteriyle kırmızı halıyla tanışma fiyatı.

daimi müşteriden malzeme kadar işçilik alınmaz...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan

Geçen gün Bursada arkadaş arabasinin debriyaj balatasi degişimi icin bir iki yerden fiyat aldi ( Opel astra f kasa 1.4 motor 27 yasinda bir araç) . İşçik için en uygun 6 bin diger yerler 8 bin tl fiyat verdiler. Amortisör değişimi içinde 5 bin alsalar toplamda 11 veya 13 bin tutar diyorum. Iscilikte biraz pazarlikla 13 bine bağlamaya gayret edin derim. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Amortisör değişiminde takoz ve ön bilyalar da değişmelidir. Tanıdık olmasına karşın işçilik  fiyatını yüksek buldum ben. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren

Usta tam gaz yolunda A.Ş.

O nasıl işçiliktir öyle.

Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu

Nasıl olsa tanıdık benden başkasına gitmez tarifesi uygulanmış.. Mutlaka kurumsal yerlerden de fiyat alın, hatta yetkili servise bile sorun bir şey kaybetmezsiniz. bazen çok güzel kampanyalar olabiliyor sanayiden daha uyguna bile çıkabiliyor.

Yorum bağlantısı
Deniz Kom

Tanıdığa oğlanın nişan pastası tarifesi olmuş bu. Böyle bir ödeme yapacaksam kurumsal olanları tercih ederim. 

Yorum bağlantısı
Behlül Baş

Vay vay vay. 2023 temmuzda baskı balatayı 1500e değiştirmiştim. Hadi şuan 4k olsun. İşçilik çok fazla 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yazdığı parçaların hepsine yeterince işçilik eklemiş zaten.. Parçalar da pahalı. 

Ayrıca 15000 işçilik yazmak el alışkanlığı galiba. 

Debriyaj seti ve bilyasında kafadan 3500 lira fark var.. diğer parçalara bakamdım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

subap rektifiyesinden yüksek debriyaj işçiliği olmaz?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Köse

Vallahi arkadaşlar siz böyle yazınca bende kararsız kaldım.uzun zamandır sadece bakım yaptırdığım için fiyatlardan haberim yoktu.birkaç yere daha sormaya karar verdim yazan arkadaşlara teşekkürler 

Mehmet Ozyurek yazdı:

Yazdığı parçaların hepsine yeterince işçilik eklemiş zaten.. Parçalar da pahalı. 

Ayrıca 15000 işçilik yazmak el alışkanlığı galiba. 

Debriyaj seti ve bilyasında kafadan 3500 lira fark var.. diğer parçalara bakamdım. 

Parcacılarda fiyatlar pahalı internetten baktım parçalar daha uygun gibi.tavsiye edebileceğiniz bir site varmı 

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Ustanızın samimiyetini ölçmenin en kolay yolu , yandaki fiyatları silip herhangi bir parçacıya listeyi atın , fiyatları alın. 1

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu
(düzenlendi)
Fatih Evcin yazdı:

Ustanızın samimiyetini ölçmenin en kolay yolu , yandaki fiyatları silip herhangi bir parçacıya listeyi atın , fiyatları alın. 1

Bende bu fikre katiliyorum. Izmirde iscilik piyasasi nasildir bilmiyorum ama parca işini bir parcaci ile görüşün. Bu arada volant ve rot ayari icin ekstra iscilik ucretleri de var. 20 bin civari motor rektifiyesine iscilik yaziliyor burada

tarihinde Baha Kanberoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

voton ayarı dediği şey ne?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Doğan Arşiray yazdı:

Alıştırma mi yapıyor ne :P

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Alpay Köse yazdı:

Parcacılarda fiyatlar pahalı internetten baktım parçalar daha uygun gibi.tavsiye edebileceğiniz bir site varmı 

Tavsiye edebileceğim bir site yok. Ancak ben olsam bir kaç parçacıdan parçaları markaları ile sorarak fiyat alırdım.. 

Marka çok fark eder. Ben sizin için bakarken genelde sachs marka olarak bakmıştım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

volant tır o

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

7 ay önce oynar volant dahil baskı balata değişimine malzeme ve işçilik toplam 15 bin fiyat vermişti Edremit sanayide usta. C Max oynar volant kullanır. Zamanla boşluk yapar genelde C Max ta.   Değişim tavsiye ederim ve bence aynı anda yaptırın ki sonradan yaptırırsanız  baskı balata değişimi kadar işçilik ücreti ödersiniz.  Sökülmüşken tam olsun.  

Volant için sabit volant da  olur diyenlere kulak asmayın. Mutlaka oynar volant taktırın. Sarsıntılı olur  ve konforu olumsuz etkiler sabit ile değişimi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Köse
İnan Çınar yazdı:

7 ay önce oynar volant dahil baskı balata değişimine malzeme ve işçilik toplam 15 bin fiyat vermişti Edremit sanayide usta. C Max oynar volant kullanır. Zamanla boşluk yapar genelde C Max ta.   Değişim tavsiye ederim ve bence aynı anda yaptırın ki sonradan yaptırırsanız  baskı balata değişimi kadar işçilik ücreti ödersiniz.  Sökülmüşken tam olsun.  

Volant için sabit volant da  olur diyenlere kulak asmayın. Mutlaka oynar volant taktırın. Sarsıntılı olur  ve konforu olumsuz etkiler sabit ile değişimi.

Araç benzinli.bunlarda sabit var diye biliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Doğan Arşiray yazdı:

Sen söyleyene kadar volant olarak okuyordum ben onu :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Eskiden ford parçacısı vardi forumda ne oldu o

Yorum bağlantısı
Alpay Köse
Fatih Evcin yazdı:

Bugün başka bir yere sordum sachs marka baskı balata 9400, rulman 1800,ön amortisör sachs 2100,arka amortisör sachs 1650, Z rot 250 (markasını yazmamış).Monroe satmıyormuş.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Oğuzkan Işık yazdı:

Sen söyleyene kadar volant olarak okuyordum ben onu :biggrin:

Vonton gibi abuk birsey yazıyor 

İnan Çınar yazdı:

Eskiden oynar volan yoktu, 528 filan bmw den bahsediyorm hic de vuruntu titresim filan olmuyordu. Neden bu kadar usteleniyor boyle pahali ve detayli bur parca konusunda bilmiyorum. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...