Serdal Soysal 17 Mart Yazar Paylaş 17 Mart Fatih Keskin yazdı: kızdırma bujileri araç hareket halin de iken de çalışıyor yalnız ilk çalıştırmada değil ben astra da değiştirmiştim km düşük olunca çok kolay olmuştu Bu konu önemli öyleyse performansa da doğrudan etkisi vardır 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mart Paylaş 17 Mart Serdal Soysal yazdı: Bu konu önemli öyleyse performansa da doğrudan etkisi vardır tüketimi de azaltır sağlıklı çalıştıkça 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Mart Paylaş 17 Mart Çağlar Bayur yazdı: iyiymiş, 8 lik mi 10 luk mu hatırlayabilrisen? civatası 10 luk diye hatırlıyorum abi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart Paylaş 18 Mart Köksal Yılmaz yazdı: 10 luk diye hatırlıyorum abi şanslı ebat. kırılma riski az sökmesi daha kolay. Yorum bağlantısı
Ümit Türk Pazartesi 07:49 Paylaş Pazartesi 07:49 Benim arabanın bitikti. Kırılma riski var diye dokunmadık. Arabanın kalması lazım dedi. Kırılırsa tornacı tanesine 1k alıyor dedi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 19:01 Paylaş Salı 19:01 Ümit Türk yazdı: Benim arabanın bitikti. Kırılma riski var diye dokunmadık. Arabanın kalması lazım dedi. Kırılırsa tornacı tanesine 1k alıyor dedi. Bi tornacı olamadık ki. Bi vida sökülecek. Ver 1000 lira. Bi burç çakılacak ver 500 lira. Bi jant düzeltme 500-1000 lira 1 3 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli Çarşamba 04:20 Paylaş Çarşamba 04:20 Sabahları zor marş alıyordu soğukta, o sebeple 3-4 defa sök bak tak yaptılar, ama değiştirmediler sağlam diye. Arıza da çözülmedi doğal olarak. Eline sağlık. Yapamayacağım işlerden Ama lehim yapılır 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Çarşamba 05:41 Paylaş Çarşamba 05:41 Murat Sürmeli yazdı: Sabahları zor marş alıyordu soğukta, o sebeple 3-4 defa sök bak tak yaptılar, ama değiştirmediler sağlam diye. Arıza da çözülmedi doğal olarak. Eline sağlık. Yapamayacağım işlerden Ama lehim yapılır Çalışır olması sağlam olduğu anlamına gelir mi abi? Belki yeterince çalışmıyordur Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli Çarşamba 06:32 Paylaş Çarşamba 06:32 Köksal Yılmaz yazdı: Çalışır olması sağlam olduğu anlamına gelir mi abi? Belki yeterince çalışmıyordur Çalışma ısısına süresine vs bakıldı ancak sağlam dendi. Yakıt pompasına, püskürtmesine, havasına bakıldı, aküye bakıldı, sonuç yok Araç açılırken dikkat ettim, kızdırma bujisi ışığı yok sanıyordum mesela, varmış, ilk açılırken yanıp sönüyor 1 sn bile yanmıyor. Ankara'ya yada Antalya'ya uğradığımda tekrar baktıracağım ama havalar sıcakken bulurlar mı sorunu emin değilim Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Çarşamba 07:36 Paylaş Çarşamba 07:36 Murat Sürmeli yazdı: Çalışma ısısına süresine vs bakıldı ancak sağlam dendi. Yakıt pompasına, püskürtmesine, havasına bakıldı, aküye bakıldı, sonuç yok Araç açılırken dikkat ettim, kızdırma bujisi ışığı yok sanıyordum mesela, varmış, ilk açılırken yanıp sönüyor 1 sn bile yanmıyor. Ankara'ya yada Antalya'ya uğradığımda tekrar baktıracağım ama havalar sıcakken bulurlar mı sorunu emin değilim Km kaç abi? Benim 150 bin km oldu, 4 derece altında nazlı çalışıyor. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli Çarşamba 07:48 Paylaş Çarşamba 07:48 Köksal Yılmaz yazdı: Km kaç abi? Benim 150 bin km oldu, 4 derece altında nazlı çalışıyor. 137bin km. Bu km de bu naz da ne böyle 350ciler gelmeden konuyu değiştirelim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 12:10 Paylaş Çarşamba 12:10 (düzenlendi) 349 Çarşamba 12:10 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Çarşamba 15:08 Paylaş Çarşamba 15:08 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Bi tornacı olamadık ki. Bi vida sökülecek. Ver 1000 lira. Bi burç çakılacak ver 500 lira. Bi jant düzeltme 500-1000 lira Len sana selam veriyoz 15-20 bin kilitliyon daha ne Çarşamba 15:09 tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi typo 2 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 16:07 Paylaş Çarşamba 16:07 Mertol Kip yazdı: Len sana selam veriyoz 15-20 bin kilitliyon daha ne Ben aracıyım ya.. Efdal Sigorta Aracılık hizmetleri ltd şti. 1 4 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 11:59 Paylaş Dün saat 11:59 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben aracıyım ya.. Efdal Sigorta Aracılık hizmetleri ltd şti. Çok yanlış yerlere götürüyon konuyu ama neyse. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:31 Paylaş Dün saat 13:31 emmi bizi pikniğe götür ama garsonlu masalı çatılı olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts