Mehmet Göktürk 15 Mart Paylaş 15 Mart Daha önce münferiden paylaşmıştım belki ama başlık olarak uygun gördüm. Bazı meşhur kovalama sahneleri var. Gençlere bunları aktarmamız lazım. Özellikle Jean Paul Belmondo, Steve McQueen, Alain Delon, Charles Bronson, Dohn Jonson (miami vice) ve benzerleri. Belmondo ve Alain delondan paylaşarak başlayalım.. Delon: 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Mart Yazar Paylaş 15 Mart Mehmet Yeter yazdı: 60 saniye filmi de harikadır. paylaş. Bu da benim favorilerden: 3 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 Mart Paylaş 15 Mart 1. Dominic Toretto’suz olmaz 2. James Bond filmlerinden 3. Son olarak taşıyıcı 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mart Paylaş 15 Mart yeşil perdesiz pantalonsuz AI siz, bilgisayarsız 2 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 15 Mart Paylaş 15 Mart (düzenlendi) 15 Mart tarihinde Sermet Gündoğdu tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Mart Paylaş 15 Mart Çağlar Bayur yazdı: yeşil perdesiz pantalonsuz AI siz, bilgisayarsız 2000 versiyonu da inanılmaz güzeldir. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 16 Mart Paylaş 16 Mart Bu arabalar nasıl dayanıyor bu kadar diyordum. Bir kaç tane yedek tutuyorlarmis. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Bu da iyidir komik yanı da güzel ve kendi kullanırmış çoğu kez Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart En baş ve en son kısımlardaki eksikler ( son kısım güzel) bu videoda mevcut: 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mart Paylaş 16 Mart son kısımda podyuma böyle çarpınca insanların öne doğru düşmesi gerekmez miydi etki tepki prensibi ile Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Çağlar Bayur yazdı: son kısımda podyuma böyle çarpınca insanların öne doğru düşmesi gerekmez miydi etki tepki prensibi ile eğilince arkaya doğru olabilir. Ama filmin tamamını buldum acayip eğlenceli hele sonu.. afrikalının mızrak atması sahnesine çatladım. filmin tamamı..(son kısmını mutlaka izle) https://m.ok.ru/video/7089520314978 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Bu da malum spectre.. nasıl pazaryerine dalacaklar tavukları uçuracaklar illa ki.. ne kalabalık türkiye sahnesi. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 17 Mart Paylaş 17 Mart Çağlar Bayur yazdı: yeşil perdesiz pantalonsuz AI siz, bilgisayarsız Sani Gerşon yazdı: 2000 versiyonu da inanılmaz güzeldir. Efsane filmdir, Blues Brothers (1980), 2000 de guzeldir; ama John Belushi'yi ararim hep. Muzikleri her daim playlistimde bulunur. Bu arada unlu yonetmenlerin zamaninda BMW icin cektigi BMW Films "The Hire" serisi de cok guzeldir; Ang Lee'den tutun Guy Ritchie'ye (bundan Madonna oynamistir) John Woo'ya kadar.. Buraya Guy Ritchie'ninkini birakayim: Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Mart Paylaş 17 Mart Mehmet Göktürk yazdı: paylaş. Bu da benim favorilerden: iftar vaktinde ankara şoförleri, temsili?! Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mart Paylaş 17 Mart Gökhan Tuna yazdı: John Belushi tam serseri yaaa, sahneler çekilmeden önce kanepede sızmış halde bulurlarmış, uyandığı anda kamera önünde geçip rolü eksiksiz oynarmış, cd dvd bilimum materyali var bence 888 defa izlemişmdir, vhs kasedi bile vardı artık oynatmaz halde 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 17 Mart Paylaş 17 Mart İlkay Başaran yazdı: Ronin de ki 450 sel 6,9 sahneleri de efsane. Valla bunu yazmaya gelmiştim. 👌🏻 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 19 Mart Paylaş 19 Mart Video bulamadım ama bende Brad abimizin Bir zamanlar meksikada filminde kullandığı amerikan arabaya deli olurdum.Hani şu dökük görünen pikap. Çalışmaz gibi duran ama deli giden https://depositphotos.com/tr/editorial/1962-studebaker-champ-pickup-truck-has-endured-decades-tough-work-451811196.html Yorum bağlantısı
Recommended Posts