Tansu Kalafatoğlu 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Grafik doğru yav. Son 50km’ye bakarken soldan sağa doğru bakıyoruz. Sağda, yani sıfırda bitiyor. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Grafik doğru yav. Çağlar laz. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Mertol Kip yazdı: Çağlar laz. En son rizede çaylı kek yedi 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Servet Aydın yazdı: En son rizede çaylı kek yedi Irk olarak ne olduğunu bilemem ama kafa kesin laz. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Mertol Kip yazdı: Oraya toz toprak dolduğunda kimin kulağını çınlatacaz o da belli olsa iyi olurmuş Ben de öyle dedim. Ne biçim araba yapmışlar Ama yolda giderken çok güzel sigara girer oraya Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Tamer Topaç yazdı: Ben de öyle dedim. Ne biçim araba yapmışlar Ama yolda giderken çok güzel sigara girer oraya Sigara sağlığa zararlıdır. İçmiyoruz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Mertol Kip yazdı: 0 noktası başlangıç değil. bilemem ben cetveli masaya koyunca 0 ı başlangıç alırım hep, cetvelde de sıfır en solda duruyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Çağlar Bayur yazdı: bilemem ben cetveli masaya koyunca 0 ı başlangıç alırım hep, cetvelde de sıfır en solda duruyor. Ekran doğru len.. Her araçta böyle çalışıyor.. Bana göre de doğru Yanlış olsa böyle yapmazlar Bu da soldan başlamışl işte.. sağa doğru gidiyor.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Mertol Kip yazdı: Senin araban yok ki? Profilinde öyle yazıyor. Oraya toz toprak dolduğunda kimin kulağını çınlatacaz o da belli olsa iyi olurmuş Benim 150 sayfa hakkında konu başlığım var profilde arabam yok yazıyor diye cevap böyle cevap vermeni üzüldüm kalbim kırıldı 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Ali Darbaz yazdı: Benim 150 sayfa hakkında konu başlığım var profilde arabam yok yazıyor diye cevap böyle cevap vermeni üzüldüm kalbim kırıldı Aaaa minnoş kalbin pıt mı olldu çenin. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Çağlar Bayur yazdı: bilemem ben cetveli masaya koyunca 0 ı başlangıç alırım hep, cetvelde de sıfır en solda duruyor. Bu aralar sağda solda sıkıntı var, tedbirli olmak lazım yani cetvele iyice bakmak lazım anlamında 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu aralar sağda solda sıkıntı var, tedbirli olmak lazım yani cetvele iyice bakmak lazım anlamında bakış açısına bağlı , cetveli ters koy sıfır sağa denk gelir mesela 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Çağlar Bayur yazdı: bakış açısına bağlı , cetveli ters koy sıfır sağa denk gelir mesela Sen bakma Çağlar. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Mertol Kip yazdı: Sen bakma Çağlar. gönül gözümle bakıyorum 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 Nisan Yazar Paylaş 8 Nisan Çağlar Bayur yazdı: gönül gözümle bakıyorum O zaman aynen yazarken olduğu gibi Z harfine dikkat et 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 Nisan Yazar Paylaş 8 Nisan GSe badge i aldım. Orjinal parça etiketi falan var ama yalan dolan. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 Nisan Yazar Paylaş 8 Nisan Orjinali böyle . Orjinal olmasını beklemiyordum zaten de etiket bastırmaları barcode çıkartmaları falan tam üçkağıtcılık. Ufak bi freze bulup aluminyumdan falan işlemek lazım aslında. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mertol Kip yazdı: O zaman aynen yazarken olduğu gibi Z harfine dikkat et almancada zT diye konur Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Yan sanayi rengi daha güzelmiş.. Adamlar bakmış.. bu ne len demiş, düzeltelim bu rengi demiş.. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 Nisan Yazar Paylaş 8 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Yan sanayi rengi daha güzelmiş.. Adamlar bakmış.. bu ne len demiş, düzeltelim bu rengi demiş.. Turuncu neredeyse o yaw. Ötekisi elektrik sarısı. Kontrastı gri ile daha uyumlu olacaktı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mertol Kip yazdı: Turuncu neredeyse o yaw. Ötekisi elektrik sarısı. Kontrastı gri ile daha uyumlu olacaktı. İstesen boyarsın sen onu Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 Nisan Yazar Paylaş 8 Nisan 3d scanner ile tarayayım daha hain planlarım var. Aluminyumdan dökecem gibi sanki. Kurşun da olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Çarşamba 10:52 Yazar Paylaş Çarşamba 10:52 Onceden 'doldur be meyhaneci' diyorduk, artik onu da diyemiyoruz. Elektrik alamiyoruz 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 15:38 Paylaş Çarşamba 15:38 Mertol Kip yazdı: Onceden 'doldur be meyhaneci' diyorduk, artik onu da diyemiyoruz. Elektrik alamiyoruz bu araba arka stopları boydan boya olup ortasında led “opel” yazan model mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts