Mertol Kip Cumartesi 10:53 Yazar Paylaş Cumartesi 10:53 Fatih Uzun yazdı: o her zaman dolu oluyor,ethemefendiden geçerken uğra hemen girişde migrosun yanındayım (sarı tabela) Fırın var olm orada. Benim evin bir paraleli. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Cumartesi 10:58 Paylaş Cumartesi 10:58 hayır be yukarıda ki migrosun yanı Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cumartesi 11:02 Yazar Paylaş Cumartesi 11:02 Fatih Uzun yazdı: hayır be yukarıda ki migrosun yanı He, OK minibüsün ayrımının oralarda bir yerde. Anladım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce şarja para mı yetmedi nedir töbe noolmuş buna Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şarja para mı yetmedi nedir töbe noolmuş buna Fabrikadan üretim aşamalarını gösteren video buldum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Eee? Ne geçti eline? La orası öule mi kaynak yapılır barzolar mı dedin ne dedin kime dedin? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Eee? Ne geçti eline? La orası öule mi kaynak yapılır barzolar mı dedin ne dedin kime dedin? Şimdi public alanda "handjob" işini ergenlikte bıraktık mı dememi istiyorsun? 😀 Olmayan terbiyemi bozuyon, şurada edepli edepli takılmaya çalışıyoruz di mi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts