Mertol Kip 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Doğan Arşiray yazdı: verimlilik ayrı tüketim ayrı ama. ona bakarsan benzinli arabada da en verimli yer en çok beygir alınan üst devirlerdir. Genişlet Ali ile anlaşamadıgimiz yer orasi zaten. Giren enerjinin ne kadarini mekanik harekete cevirebildigi baska konu, o cevrimin ne kadarina ihtiyac oldugu baska. Ayni hizda yurumek icin 15 kw yetiyorsa neden 20kw harcayasinki? Muhtemelen ureticiler.faydali alani 100 km/h a kadar belirledikleri icin yatirim yapmiyorlardir. Ki genel kullanim aliskanligida oyle zaten aslinda. Yani stratejileri cok yanlis degil ama insanoglu iste her zaman biraz daha fazlasini istiyor. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 26 Mart Paylaş 26 Mart Mertol Kip yazdı: Ali ile anlaşamadıgimiz yer orasi zaten. Giren enerjinin ne kadarini mekanik harekete cevirebildigi baska konu, o cevrimin ne kadarina ihtiyac oldugu baska. Ayni hizda yurumek icin 15 kw yetiyorsa neden 20kw harcayasinki? Muhtemelen ureticiler.faydali alani 100 km/h a kadar belirledikleri icin yatirim yapmiyorlardir. Ki genel kullanim aliskanligida oyle zaten aslinda. Yani stratejileri cok yanlis degil ama insanoglu iste her zaman biraz daha fazlasini istiyor. Genişlet Aynen öyle abi, Mercedes yeni CLA elektriklide verimlilik için 2 ileri vitesi koydu bu yüzden 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart Paylaş 26 Mart Mertol Kip yazdı: insanoglu iste her zaman biraz daha fazlasini istiyor. Genişlet puantiyeli renkli camı olsun yeşil olsun jantlar cms olsun, lpg li doğan kafi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Çağlar Bayur yazdı: puantiyeli renkli camı olsun yeşil olsun jantlar cms olsun, lpg li doğan kafi Genişlet Apaçilerin nesli tükenmedi mi yaw? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart Paylaş 26 Mart Mertol Kip yazdı: Apaçilerin nesli tükenmedi mi yaw? Genişlet bin kunduz aşkına 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 26 Mart Paylaş 26 Mart Güle güle kullanın, tanıtım için de ayrıca teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 28 Mart Paylaş 28 Mart Güle güle kullanın, rengine bayıldım. Üstelik full elektrik daha ne olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Mart Paylaş 28 Mart Mertol Kip yazdı: Bıcı bıcı yapmaya geldik Genişlet Bugün bu araba için ben de bir şey yaptım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Mart Paylaş 28 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Bugün bu araba için ben de bir şey yaptım Genişlet kasko? 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Bugün bu araba için ben de bir şey yaptım Genişlet Kilitçi n'apıyor acaba. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Mart Paylaş 28 Mart Mertol Kip yazdı: Kilitçi n'apıyor acaba. Genişlet En son bana bir takım kışlık 19" kilitlemişti. Geçenlerde de seni sormuştu Yorum bağlantısı
Mertol Kip 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: En son bana bir takım kışlık 19" kilitlemişti. Geçenlerde de seni sormuştu Genişlet O mişlenci olmuş diyeydin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Mart Paylaş 28 Mart Mertol Kip yazdı: O mişlenci olmuş diyeydin Genişlet Hiç görüşemiyoruz dedi.. Ben de lastik eskiyince arabayı değişiyor dedim 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Mart Paylaş 28 Mart Mertol Kip yazdı: Bıcı bıcı yapmaya geldik Genişlet Kısa devre yapmasın Yorum bağlantısı
Mertol Kip 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Servet Aydın yazdı: Kısa devre yapmasın Genişlet Yapsııın, garantiyi veren düşünsün bana ne. Olmadı kasko yapan var ona iteleriz. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Mart Paylaş 28 Mart Beter olsun kaskocu. Musluk tükkan kaskosuna giriyor mu sorsana bi 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Servet Aydın yazdı: Beter olsun kaskocu. Musluk tükkan kaskosuna giriyor mu sorsana bi Genişlet Olmasın ya. Bakma bıyıklı falan ama fena adam değildir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mart Paylaş 29 Mart Günlük kullanımlı elektrikli arabada en saçma şey vites olurdu. ford’un yaptığı da sanal vites. Toyota da yaptı onu. İşte insanların devir-ses algısı değişmiyor ve geçmişe bağlı kalıyor. Yapılış sebebi bunlar 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 29 Mart Yazar Paylaş 29 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Günlük kullanımlı elektrikli arabada en saçma şey vites olurdu. ford’un yaptığı da sanal vites. Toyota da yaptı onu. İşte insanların devir-ses algısı değişmiyor ve geçmişe bağlı kalıyor. Yapılış sebebi bunlar Genişlet Kalkıp 8 ileri dişli kutusu taksın demiyoruz zaten Tansu 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 29 Mart Paylaş 29 Mart Sahrayıcedit deki yıkamacı mı bu?rengi gerçekten çok güzel Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mart Paylaş 29 Mart Mertol Kip yazdı: Kalkıp 8 ileri dişli kutusu taksın demiyoruz zaten Tansu Genişlet Tek vitesli hali iki vitesliden hem sağlam hem daha verimli olunca manasız oluyor. Zaten açıklamışsınız üstte. Ama akıl hep devir düşük olsun, az yakar hesabına gidiyor işte. Alışkanlıklar 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 29 Mart Yazar Paylaş 29 Mart Fatih Uzun yazdı: Sahrayıcedit deki yıkamacı mı bu?rengi gerçekten çok güzel Genişlet Evet. Erenköyde de var bi tane ama hiç boş bulamadım, mecbur buna gidiyorum. Teneke grisi işte len Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 29 Mart Paylaş 29 Mart Mertol Kip yazdı: Evet. Erenköyde de var bi tane ama hiç boş bulamadım, mecbur buna gidiyorum. Teneke grisi işte len Genişlet o her zaman dolu oluyor,ethemefendiden geçerken uğra hemen girişde migrosun yanındayım (sarı tabela) Yorum bağlantısı
Recommended Posts