Metin Akbal 15 Mart Paylaş 15 Mart Hayırlı olsun. Önceki konularda sözleşme vs okuyunca bayi hata yapmayalim derken mallik yapmış 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 15 Mart Paylaş 15 Mart Hayırlı olsun kazasız günlerde binin inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart Paylaş 15 Mart Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun. Opel konusunda beni tek rahatsız eden şey, sıfır km arabalara yapılan ekspertizlerde nedense opel'lerin çok daha fazla işlemli çıkması. Qashqai len o. 2 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 15 Mart Paylaş 15 Mart Hayırlı olsun Geçen sokakta park halinde canlı gördüm. Fotoğraflardan belli olmuyor ama gerçekten kaslı ve iri bir araç. Ön ve arka farın boydan boya olup, logoların gömme olması Opel için şaşırtıcı bir tasarım olarak geldi ama çıplak gözle de hoş duruyor. Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 Mart Paylaş 15 Mart Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun Geçen sokakta park halinde canlı gördüm. Fotoğraflardan belli olmuyor ama gerçekten kaslı ve iri bir araç. Ön ve arka farın boydan boya olup, logoların gömme olması Opel için şaşırtıcı bir tasarım olarak geldi ama çıplak gözle de hoş duruyor. Allah kaza bela vermesin. O bir Fransız artık, Almanlık eskide kaldı, kalacak. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 Mart Yazar Paylaş 15 Mart Metin Uzunoğlu yazdı: O bir Fransız artık, Almanlık eskide kaldı, kalacak. Almanyada almanlarca tasarlanip uretilen bir araba. Mertol'un şarjla imtihanı isimli çalışmam. 4 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 Mart Yazar Paylaş 15 Mart Neyse sabah plakayı getirip değiştirdiler. 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 15 Mart Paylaş 15 Mart valla güzel araçmış bu fiyata böyle bir araç yaptıklarını bilmiyordum umarım üst seviye bir ısı pompası vardır 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 15 Mart Paylaş 15 Mart Hayırlı olsun. Renkte çok güzel. Grandland hep beğendiğim bir araç. Bu kasası daha güzel tasarım. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 Mart Yazar Paylaş 15 Mart Ali Gülmez yazdı: valla güzel araçmış bu fiyata böyle bir araç yaptıklarını bilmiyordum umarım üst seviye bir ısı pompası vardır Üst seviye mi değil mi bilmiyorum ama ısı pompası var. Yorum bağlantısı
Deniz Kom 15 Mart Paylaş 15 Mart Çağlar Bayur yazdı: cam filmi satalım kaputa seloyeyp yapıştıralım furyası bitti değil mi Bitmiş o bitmiş. Çingenlik yapıp opel kettle istedim, 2 türk kahvesi ısmarlayıp, MTV'yi kilitleyip gönderdiler hatta Hayırlı olsun, güle güle, kazasız belasız kullanın 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 Mart Yazar Paylaş 15 Mart Bunlar horon tepiyor galiba. Birde tek tabanca takılan var 2 2 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 15 Mart Paylaş 15 Mart Hocam hayırlı olsun. Çok merak ettiğim bir araç. Bence çılgınlığı yeni çıkan ve ilk defa piyasaya giren bir aracı alarak yapmış olabilirsiniz. Elektrikli olması artık normal geliyor bana Almanya üretimi olması beni en çok heyecanlandıran bir durum. Yani eski Opel kalitesi acaba hala var mı? Peugeot ile çok mu ortak malzeme var ? Bunlar aklımdaki soru işaretleri... 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Mart Paylaş 15 Mart Hayırlı olsun güzel duruyor. Bir önceki kasayla arasında dağlar kadar fark var anlaşılan. Arka stoplar çok hoş 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 Mart Yazar Paylaş 15 Mart Tayfun Aydın yazdı: Bence çılgınlığı yeni çıkan ve ilk defa piyasaya giren bir aracı alarak yapmış olabilirsiniz. Elektrikli olması artık normal geliyor bana Yok yaw o benim rutinim. Tayfun Aydın yazdı: eski Opel kalitesi acaba hala var mı? Peugeot ile çok mu ortak malzeme var ? Bunlar aklımdaki soru işaretleri... Bence var, hatta daha iyi diyebilirim. Tabi hangi eski opel ile kıyasladığınıza da bağlı. Opel hiçbir zaman bence kalitesi ile öne çıkan bir araba olmadı. Olayı o değil. Orta sınıf bir marka işte premium olmaya çok uzak. Öyle bir iddiası da yok aslında 86 Ascona, 94 Vectra GT, 96 Astra F GSi, 99 Astra G, 2001 Vectra, 2003 Corsavette, 2004 AstraH, 2006 Vectra, 2008 Zafira, 2011 Astra J GTC, 2020 Crossland, 2022 Grandland. Bizzat sahibi olup kullandığım Opeller bunlar. Hiçbirisi bundan daha kaliteli değildi. Opel'in kendisi Stellantisin zaten. Peugeot Citroen Jeep Fiat ot kıl bir sürü marka bu çatının altında. Dolayısı ile herşeyleri ortak. Platform, batarya, motor, ıncık cıncık vites düğmeleri falan filan. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 Mart Yazar Paylaş 15 Mart Emre Şimşek yazdı: Bir önceki kasayla arasında dağlar kadar fark var anlaşılan. Arka stoplar çok hoş Bir önceki kasa ile alakası yok zaten. Herşeyi değişmiş. Bende ondan da vardı. Arka aydınlatma grubu (arabanın renginden de kaynaklı sanırım) ışıklar yanmazken gayet iyi de yanınca bana tuhaf geliyor biraz. Oraya opel yazmak yerine ışıklı logo koysalar daha mutlu olabilirdim. Bir de sinyali miniminnacık yapmamış olsalar. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Mart Paylaş 15 Mart Şimdi moda bu herhalde. Kona’nın duruşunu beğenirdim ama bence Granland bi tık daha güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 15 Mart Paylaş 15 Mart @Mertol Kip yazılarını özlemişim. Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. Aralık ayında bende Kia Ev3 almak için bazı girişimlerde bulundum. Ancak buradaki bayinin üstten üstten konuşması ve abuk subuk davranışları olunca "şimdilik kalsın" dedim. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Şimdi full aksesuar oldu diyebiliriz. Emre Şimşek yazdı: Şimdi moda bu herhalde. Kona’nın duruşunu beğenirdim ama bence Granland bi tık daha güzel olmuş Benim derdim çizgi şeklinde soldan sağa gitmesiyle değil. O güzel gözüküyor bence. Marka adını ışıklı yazmaları saçma olmuş. Önde ışıklı opel logosu var, aynısını arkaya da yapsaydı daha güzel olurdu sanki. Muhtemelen büyütmek istememişlerdir. 12 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Evren Barış Özbek yazdı: @Mertol Kip yazılarını özlemişim. Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. Aralık ayında bende Kia Ev3 almak için bazı girişimlerde bulundum. Ancak buradaki bayinin üstten üstten konuşması ve abuk subuk davranışları olunca "şimdilik kalsın" dedim. Sağ ol Evren. BYD ciler daha bi cins. Mengerlerdeki eleman "amaaan araba bu işte zaten 1-2 seneye satarsınız takılın kafanıza göre" deyip (evet sözle) bizi arabayla baş başa bıraktı. Gebze'deki anında teste çıkartıp arabayı doğru dürüst anlatmadı bile. Hadi Mengerleri anladım Mercedes bayiisi bi tarafı kalkmış satış elemanının falan da derme çatma kulübe kılıklı yerde araba göstermeye çalışan (satmaya değil) Gebze bayiisine ne oluyor anlamadım. Ulen 2M para alacaksınız selam falan verin ya da azıcık ilgili olun yani. Yok anacım bana göre değil öyle adamlar. 25 sene önce araba aldığım adamın (Balıkesir İsmet / En son 2011 de focusu almışım adamdan) yıllar sonra mekanına gittiğimde karnın aç mı diye sorulmasına alışığım ben bunlar bana ters. Mertol Kip yazdı: 86 Ascona, 94 Vectra GT, 96 Astra F GSi, 99 Astra G, 2001 Vectra, 2003 Corsavette, 2004 AstraH, 2006 Vectra, 2008 Zafira, 2011 Astra J GTC, 2020 Crossland, 2022 Grandland. Bizzat sahibi olup kullandığım Opeller bunlar. Bunca yıldır bu kadar opel almışım ve dikkat ettim ki hep bi opel / bi ford diye gelişmiş olaylar. Arada 2-3 kez Volvo ve Toyota ile falan aldatmışım bu ikiliyi falan ama geneli böyle olmuş. İlginç. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts