İçeriğe Yönlendir

'25 Grandland GSe

Mertol Kip

Recommended Posts

Metin Akbal

Hayırlı olsun. Önceki konularda sözleşme vs okuyunca bayi hata yapmayalim derken mallik yapmış :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Hayırlı olsun kazasız günlerde binin inşallah... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Sani Gerşon yazdı:

Hayırlı olsun.

Opel konusunda beni tek rahatsız eden şey, sıfır km arabalara yapılan ekspertizlerde nedense opel'lerin çok daha fazla işlemli çıkması.

Qashqai len o. 

• Beğen 2
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Hayırlı olsun :nazar:

Geçen sokakta park halinde canlı gördüm. Fotoğraflardan belli olmuyor ama gerçekten kaslı ve iri bir araç. Ön ve arka farın boydan boya olup, logoların gömme olması Opel için şaşırtıcı bir tasarım olarak geldi ama çıplak gözle de hoş duruyor.

Allah kaza bela vermesin. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Emin Önal yazdı:

Hayırlı olsun :nazar:

Geçen sokakta park halinde canlı gördüm. Fotoğraflardan belli olmuyor ama gerçekten kaslı ve iri bir araç. Ön ve arka farın boydan boya olup, logoların gömme olması Opel için şaşırtıcı bir tasarım olarak geldi ama çıplak gözle de hoş duruyor.

Allah kaza bela vermesin. 

O bir Fransız artık, Almanlık eskide kaldı, kalacak. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Metin Uzunoğlu yazdı:

O bir Fransız artık, Almanlık eskide kaldı, kalacak. 

Almanyada almanlarca tasarlanip uretilen bir araba. 

Mertol'un şarjla imtihanı isimli çalışmam.

20250315_110548.jpg

• Beğen 4
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Neyse sabah plakayı getirip değiştirdiler. 

20250315_101353.jpg

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

valla güzel araçmış bu fiyata böyle bir araç yaptıklarını bilmiyordum umarım üst seviye bir ısı pompası vardır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Recep Demirci

Hayırlı olsun. Renkte çok güzel. Grandland hep beğendiğim bir araç. Bu kasası daha güzel tasarım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ali Gülmez yazdı:

valla güzel araçmış bu fiyata böyle bir araç yaptıklarını bilmiyordum umarım üst seviye bir ısı pompası vardır

Üst seviye mi değil mi bilmiyorum ama ısı pompası var. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Güle güle kullan abi :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Deniz Kom
Çağlar Bayur yazdı:

:nazar: cam filmi satalım kaputa seloyeyp yapıştıralım furyası bitti değil mi 

Bitmiş o bitmiş. Çingenlik yapıp opel kettle istedim, 2 türk kahvesi ısmarlayıp, MTV'yi kilitleyip gönderdiler hatta :D

Hayırlı olsun, güle güle, kazasız belasız kullanın :)

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

:nazar: hayirli olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Bunlar horon tepiyor galiba. 

image.png.9d42d903e8c8b75318ba2b7c323ebdc3.png

Birde tek tabanca takılan var

image.png.e0b2e35b134d851538535e11aff2de5a.png

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

Hocam hayırlı olsun. Çok merak ettiğim bir araç. Bence çılgınlığı yeni çıkan ve ilk defa piyasaya giren bir aracı alarak yapmış olabilirsiniz. Elektrikli olması artık normal geliyor bana :) Almanya üretimi olması beni en çok heyecanlandıran bir durum. Yani eski Opel kalitesi acaba hala var mı? Peugeot ile çok mu ortak malzeme var ? Bunlar aklımdaki soru işaretleri...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Hayırlı olsun güzel duruyor. Bir önceki kasayla arasında dağlar kadar fark var anlaşılan. Arka stoplar çok hoş 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Tayfun Aydın yazdı:

Bence çılgınlığı yeni çıkan ve ilk defa piyasaya giren bir aracı alarak yapmış olabilirsiniz. Elektrikli olması artık normal geliyor bana 

Yok yaw o benim rutinim. :)

Tayfun Aydın yazdı:

eski Opel kalitesi acaba hala var mı? Peugeot ile çok mu ortak malzeme var ? Bunlar aklımdaki soru işaretleri...

Bence var, hatta daha iyi diyebilirim. Tabi hangi eski opel ile kıyasladığınıza da bağlı. Opel hiçbir zaman bence kalitesi ile öne çıkan bir araba olmadı. Olayı o değil. Orta sınıf bir marka işte premium olmaya çok uzak. Öyle bir iddiası da yok aslında :)

86 Ascona, 94 Vectra GT, 96 Astra F GSi, 99 Astra G, 2001 Vectra, 2003 Corsavette, 2004 AstraH, 2006 Vectra, 2008 Zafira, 2011 Astra J GTC, 2020 Crossland, 2022 Grandland. 

Bizzat sahibi olup kullandığım Opeller bunlar. Hiçbirisi bundan daha kaliteli değildi.

Opel'in kendisi Stellantisin zaten. Peugeot Citroen Jeep Fiat ot kıl bir sürü marka bu çatının altında. Dolayısı ile herşeyleri ortak. Platform, batarya, motor, ıncık cıncık vites düğmeleri falan filan. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Emre Şimşek yazdı:

Bir önceki kasayla arasında dağlar kadar fark var anlaşılan. Arka stoplar çok hoş 

Bir önceki kasa ile alakası yok zaten. Herşeyi değişmiş. Bende ondan da vardı.

Arka aydınlatma grubu (arabanın renginden de kaynaklı sanırım) ışıklar yanmazken gayet iyi de yanınca bana tuhaf geliyor biraz. Oraya opel yazmak yerine ışıklı logo koysalar daha mutlu olabilirdim. Bir de sinyali miniminnacık yapmamış olsalar. 

image.png.5a8b2a302f9cc78b1cfd96fa41f20977.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Şimdi moda bu herhalde.

Kona’nın duruşunu beğenirdim ama bence Granland bi tık daha güzel olmuş

IMG_5616.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

@Mertol Kip yazılarını özlemişim.:flowers:

Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. :nazar:

Aralık ayında bende Kia Ev3 almak için bazı girişimlerde bulundum. Ancak buradaki bayinin üstten üstten konuşması ve abuk subuk davranışları olunca "şimdilik kalsın" dedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Şimdi full aksesuar oldu diyebiliriz.

image.png.d1a9ae59cb49b359196b4714f5cc3b56.png

Emre Şimşek yazdı:

Şimdi moda bu herhalde.

Kona’nın duruşunu beğenirdim ama bence Granland bi tık daha güzel olmuş

Benim derdim çizgi şeklinde soldan sağa gitmesiyle değil. O güzel gözüküyor bence. Marka adını ışıklı yazmaları saçma olmuş. Önde ışıklı opel logosu var, aynısını arkaya da yapsaydı daha güzel olurdu sanki. Muhtemelen büyütmek istememişlerdir. 

• Beğen 12
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Evren Barış Özbek yazdı:

@Mertol Kip yazılarını özlemişim.:flowers:

Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. :nazar:

Aralık ayında bende Kia Ev3 almak için bazı girişimlerde bulundum. Ancak buradaki bayinin üstten üstten konuşması ve abuk subuk davranışları olunca "şimdilik kalsın" dedim.

Sağ ol Evren. BYD ciler daha bi cins. Mengerlerdeki eleman "amaaan araba bu işte zaten 1-2 seneye satarsınız takılın kafanıza göre" deyip (evet sözle) bizi arabayla baş başa bıraktı. Gebze'deki anında teste çıkartıp arabayı doğru dürüst anlatmadı bile. Hadi Mengerleri anladım Mercedes bayiisi bi tarafı kalkmış satış elemanının falan da derme çatma kulübe kılıklı yerde araba göstermeye çalışan (satmaya değil) Gebze bayiisine ne oluyor anlamadım. Ulen 2M para alacaksınız selam falan verin ya da azıcık ilgili olun yani. Yok anacım bana göre değil öyle adamlar. 25 sene önce araba aldığım adamın (Balıkesir İsmet / En son 2011 de focusu almışım adamdan) yıllar sonra mekanına gittiğimde karnın aç mı diye sorulmasına alışığım ben bunlar bana ters. 

Mertol Kip yazdı:

86 Ascona, 94 Vectra GT, 96 Astra F GSi, 99 Astra G, 2001 Vectra, 2003 Corsavette, 2004 AstraH, 2006 Vectra, 2008 Zafira, 2011 Astra J GTC, 2020 Crossland, 2022 Grandland. 

Bizzat sahibi olup kullandığım Opeller bunlar. 

Bunca yıldır bu kadar opel almışım ve dikkat ettim ki hep bi opel / bi ford diye gelişmiş olaylar. Arada 2-3 kez Volvo ve Toyota ile falan aldatmışım bu ikiliyi falan ama geneli böyle olmuş. İlginç.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Mehmet Ozyurek
  • Yeni Oluştur...