Bahadır Taşpolat 19 Nisan Paylaş 19 Nisan cdm'de torpidosu boyanan toyota corollanız vardı onu hatırlıyorum, 21 sene olmuş 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 19 Nisan Yazar Paylaş 19 Nisan Bahadır Taşpolat yazdı: cdm'de torpidosu boyanan toyota corollanız vardı onu hatırlıyorum, 21 sene olmuş Genişlet Doğru. 2004 ya da 2005 modeldi, sıfır almıştım. İçinin krem renk olmamasına takıp komple söküp evin banyosunda boyamıştım. Cardanadam hala var mı yaw? Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 19 Nisan Paylaş 19 Nisan yok ağabey maalesef yıllar oldu kapandı, Trooper Doğan abi vefat etti biliyorsunuzdur belki, sonrasında cüneyt abi devraldı bi süre, sonra terk edilmişti en son 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 19 Nisan Yazar Paylaş 19 Nisan Vay peynirciler kralı cücüye bak Bahadır Taşpolat yazdı: Trooper Doğan abi vefat etti biliyorsunuzdur Genişlet huzur içinde yatsın 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Mertol Kip yazdı: Valla ben durabilmesine odaklıyım. ABS devreye giriyorsa araba kayıyor demektir sonuçta. Elbette fren mesafesini ABS kısaltır ama kaymamasını tercih ederim. Genişlet Odak noktamız tam olarak aynı abi,bunu ilk fırsatta halledicem. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 23 Nisan Yazar Paylaş 23 Nisan Bu sabah Izmit'ten dönerken hız sabitleyiciyi 130'a ayarlayıp İstanbok'a kadar sürdüm. Ortalama hız 125 km/h oldu, tüketim ise 22.8 kWh/100km oldu. Şehire yaklaşınca trafik sebebi ile ortalama 116 km/h 'a düştü, yolculuk bittiğinde tüketim 20.9 kwh/100 km oldu. Bence makûl. Son 100 km nin grafiği şöyle. 4 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 23 Nisan Yazar Paylaş 23 Nisan (düzenlendi) Fatih Keskin yazdı: biz de king in orada davık dürüm kemirelim Genişlet Sorma ya, dün dükkanına gittim, az daha beni de kandıracaktı ama yer mi anadolu çocuğu... 23 Nisan tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Nisan Paylaş 23 Nisan Masada kek kalmamış? Kim doldurdu cebine çıksın ortaya 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Nisan Paylaş 23 Nisan en yüksek 45 gözüken mi yoksa sınırlandırma var mı acaba? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 23 Nisan Yazar Paylaş 23 Nisan Servet Aydın yazdı: Masada kek kalmamış? Kim doldurdu cebine çıksın ortaya Genişlet Topkekle mi kandıracaksın beni? Çağlar Bayur yazdı: en yüksek 45 gözüken mi yoksa sınırlandırma var mı acaba? Genişlet Anlık tüketim göstergesinde 50 kWh i geçmiyor. Anlık discharge hızı kaçtır bilmiyorum ama batarya 77 kw zaten ki bunun 73 ü biz sıradan faniler tarafından kullanılabilir kapasite. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Nisan Paylaş 23 Nisan Mertol Kip yazdı: Topkekle mi kandıracaksın beni? Genişlet bizi sade poaça ile kandırmıştı , bie de şekersiz çay vardı 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 23 Nisan Yazar Paylaş 23 Nisan Çağlar Bayur yazdı: bizi sade poaça ile kandırmıştı , bie de şekersiz çay vardı Genişlet Pinti ya. O vermedi zaten masada görünce alıp kemirdik onu söylüyor. Logom şekil, önümden çekil 5 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Nisan Paylaş 23 Nisan Arabanız çok güzel. Ne iş yapıyorsunuz 1 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 23 Nisan Yazar Paylaş 23 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arabanız çok güzel. Ne iş yapıyorsunuz Genişlet Belediyede calisiyorum. 1 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Nisan Paylaş 23 Nisan Mertol Kip yazdı: Belediyede calisiyorum. Genişlet Oo doğrudur. çalışarak bu kadar kazanılmaz zaten 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 23 Nisan Yazar Paylaş 23 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Oo doğrudur. çalışarak bu kadar kazanılmaz zaten Genişlet Araba pahalı değil, senin ruhun fakir 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Nisan Paylaş 23 Nisan Mertol Kip yazdı: Araba pahalı değil, senin ruhun fakir Genişlet Neyse bundan sonrası tehlikeli. Malum belediyedeyiz Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 16:36 Yazar Paylaş Pazar 16:36 Şu arkadaşa bi yavaş diyelim. Hiç dikkat etmedim, sadece sürdüm, 777km (Ist-Bodrum ev) ortalaması 16.8 kw/100 km. Klima açık, sürüş modu standartta, regen 3 te her zamanki gibi. Otobanda asıldığım da oldu, normal yolda yavaşladığım da oldu. Bir miktar sinek katilamı da gerçekleştirmişim. Istanboktan çıkarken hava 12 dereceydi, Akhisar sonrasi 20 li derecelere geldi. %83 ile başladım, Balikesir merkezde şarj ettim (21% - 91%) eve vardığımda %12 idi. Köprü yok vapur yok. 130 kw enerji harcamışım. Evden şarj etsem 260 lira falan, tesladan sarj etsem 1150 lira. Ayni yolu 1 depo mazotla gidiyordum 2400 tl falan. 12 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 16:59 Paylaş Pazar 16:59 Mennuniyet sezdik mirim. Keyfini çıkar. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 17:39 Paylaş Pazar 17:39 Ben beğenmedim arabayı. Mıncıklıycak bişey bulamadım ses sistemi de berbat. Arka sinyali kaka farlar mum gibi. Sahibi de yaşlı 6 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 18:49 Yazar Paylaş Pazar 18:49 Servet Aydın yazdı: Ben beğenmedim arabayı. Mıncıklıycak bişey bulamadım ses sistemi de berbat. Arka sinyali kaka farlar mum gibi. Sahibi de yaşlı Genişlet Senin eben yaşlı allaaan vampiri. Bin kere doğdun doyamadın doğmalara. Mehmet Göktürk yazdı: Mennuniyet sezdik mirim. Keyfini çıkar. Genişlet Araba özellikle menzil konusunda beklentimin üzerinde çıktı yalan yok. 400 gitse bana uyar derken 500 ü yakalayabiliyor olmak sevindirdi. Özellikle kasmadan geldim bu sefer. Dizelde bile buna kiyasla daha dikkatli kullanıyordum. Normal yolda 16-17, otobanda 20-22 kw tüketimler benim icin kâfi. Şehiriçi önemli degil o zaten daha düşük ama ben arabayı çoklukla şehirlerarası kullanıyorum. 40-45 gunde 3200 km yol yapmışım. Onun ortalamasi 15.8 kw/100 km. 3 4 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazar 21:24 Paylaş Pazar 21:24 Ben demiştim memnun kalacaksın, al bunu diye en az 400 gider menzil diye. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 10:20 Paylaş Pazartesi 10:20 Araba çok güzel.. Ses sistemine bittim. Opel güzel araba yapmış.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 10:30 Paylaş Pazartesi 10:30 Hipermil ile gidersem 777 km yolu cruze ile gitsem 5,7 ortalama ile 1980 tl ye giderim. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Pazartesi 11:31 Paylaş Pazartesi 11:31 Ali Darbaz yazdı: Hipermil ile gidersem 777 km yolu Genişlet Ben o arabada olsam ya sinir krizi geçiririm yada kavga çıkar Yakıttan liradan litreden bağımsız, kan bile dökülebilir yani Mertol Kip yazdı: Şu arkadaşa bi yavaş diyelim. Genişlet Yavaş, sen Opel'sin kendine gel 2 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts