Mertol Kip Çarşamba 17:00 Yazar Paylaş Çarşamba 17:00 Mehmet Göktürk yazdı: Niye ters taraftaki pompa? Konnektorler ortada. Eger diger tarafa park.etmis olsam arabanin ustunden atlamasi gerekecekti ve kablonun boyu kisa, dolayisi ile arabaya temas kacinilmaz. Bu istasyonlarin biri AC digeri DC zaten. AC olanini gunduz kullanan gormedim daha. Ki bu Bursa cevreyolundaki aytemiz. Pek yogun bir yer degil. Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu araba arka stopları boydan boya olup ortasında led “opel” yazan model mi? Evet Yorum bağlantısı
Mertol Kip Çarşamba 17:48 Yazar Paylaş Çarşamba 17:48 Sonunda kafamda oturdu. Şehirlerarası yolda her %10 luk yakıt 50 km ye karşılık geliyor. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Çarşamba 18:12 Paylaş Çarşamba 18:12 Mertol Kip yazdı: Sonunda kafamda oturdu. Şehirlerarası yolda her %10 luk yakıt 50 km ye karşılık geliyor. Nasıl yani, 500 km yapıyor mu uzun yolda? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 18:57 Paylaş Çarşamba 18:57 Mertol Kip yazdı: Konnektorler ortada. Eger diger tarafa park.etmis olsam arabanin ustunden atlamasi gerekecekti ve kablonun boyu kisa, dolayisi ile arabaya temas kacinilmaz. Bu istasyonlarin biri AC digeri DC zaten. AC olanini gunduz kullanan gormedim daha. Ki bu Bursa cevreyolundaki aytemiz. Pek yogun bir yer degil. Evet biri ac şimdi anladım. şimsi soldaki tabanca AC yani öyle mi? Aynı görünümlü iki tabanca biri AC diğeri DC mi nasıl birşey yapmış bunlar enteresan. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Çarşamba 21:50 Yazar Paylaş Çarşamba 21:50 Mehmet Göktürk yazdı: biri ac şimdi anladım. şimsi soldaki tabanca AC yani öyle mi? Aynı görünümlü iki tabanca biri AC diğeri DC mi nasıl birşey yapmış bunlar enteresan. Biri tip 2 digeri tip 3. Ama sokup bakmadan anlasilmiyor. Bi de renkleri farkliydi ama o bir standardi isaret ediyormu emin degilim. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Çarşamba 21:59 Yazar Paylaş Çarşamba 21:59 Selim Bilgin yazdı: Nasıl yani, 500 km yapıyor mu uzun yolda? E evet. Istanbuldan %100 doldurdum, her 100 km de logladim, 455 km sonra %5 kalmisti, sansimi daha fazla zorlamadim. Donerken de ayni veriyi teyid ettim. Basmazsan gayet ekonomik bu alet. Bak mesela bu Bursa-Istanbul (korfezi dolastim ve hiz sinirlarina uydum) ortalamasi. Gebze'de kaza vardi bi orada fena sıkıştı, bi de sahil yolu iğrençti. Hız ortalamasını düşürenler onlar. Gebzeye kada 78di ortalama hız. Bunu sahil yolunda cektim. Dr8vemode eko da, regen3 te. Ben pedaldan daha rahat ayarlıyorum regeni. Pedaldan ayarlamak daha pratik benim için, ya da daha alışık olduğum bir şey diyeyim. Maximuma getirip pedala yumuşak basarak kullanıyorum. Drivemodu eko ya getirince de diesel gibi oluyor zaten. Malum 20 senedir araliksiz diesel kullaniyorum ben, ucan kacan arabaya zaten ihtiyacim yok. Ki eko da bile olsan kickdown yapinca kendisi sportmode a geciyor. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Perşembe 07:10 Paylaş Perşembe 07:10 Mertol Kip yazdı: E evet. Istanbuldan %100 doldurdum, her 100 km de logladim, 455 km sonra %5 kalmisti, sansimi daha fazla zorlamadim. Donerken de ayni veriyi teyid ettim. Basmazsan gayet ekonomik bu alet. Bak mesela bu Bursa-Istanbul (korfezi dolastim ve hiz sinirlarina uydum) ortalamasi. Gebze'de kaza vardi bi orada fena sıkıştı, bi de sahil yolu iğrençti. Hız ortalamasını düşürenler onlar. Gebzeye kada 78di ortalama hız. Bunu sahil yolunda cektim. Dr8vemode eko da, regen3 te. Ben pedaldan daha rahat ayarlıyorum regeni. Pedaldan ayarlamak daha pratik benim için, ya da daha alışık olduğum bir şey diyeyim. Maximuma getirip pedala yumuşak basarak kullanıyorum. Drivemodu eko ya getirince de diesel gibi oluyor zaten. Malum 20 senedir araliksiz diesel kullaniyorum ben, ucan kacan arabaya zaten ihtiyacim yok. Ki eko da bile olsan kickdown yapinca kendisi sportmode a geciyor. Çok iyi. Uzun yol deyince benim aklıma nedense direk autobahn hızları geldi ama yine de çok iyi tek pil ile 450-500 km gidebilmek. Gerçi ben de basa basa 18 yapmıştım bayramda. Uslu gitsem daha da düşerdi. Bu sürekli 20-22 yakanlar nasıl sürüyor acaba? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 07:50 Paylaş Perşembe 07:50 Selim Bilgin yazdı: Çok iyi. Uzun yol deyince benim aklıma nedense direk autobahn hızları geldi ama yine de çok iyi tek pil ile 450-500 km gidebilmek. Gerçi ben de basa basa 18 yapmıştım bayramda. Uslu gitsem daha da düşerdi. Bu sürekli 20-22 yakanlar nasıl sürüyor acaba? sen birde sürekli 36 yakanları bir görsen... Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu araba arka stopları boydan boya olup ortasında led “opel” yazan model mi? evet o. neden öyle birşey yapmışlar bilmiyorum. hiç olmazsa gece sönebilseydi. çok ucuz duruyor. aydınlatması eşit değil birkere. ben bu arabayı beğeniyorum ama alsam alacağım ilk iş onun soketini sökmek olur. aynı saçma tasarım öğresi ilk skywell de vardı. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Perşembe 09:02 Yazar Paylaş Perşembe 09:02 Selim Bilgin yazdı: Bu sürekli 20-22 yakanlar nasıl sürüyor acaba? Çift.motor falandir belki Doğan Arşiray yazdı: evet o. neden öyle birşey yapmışlar bilmiyorum. hiç olmazsa gece sönebilseydi. çok ucuz duruyor. aydınlatması eşit değil birkere. ben bu arabayı beğeniyorum ama alsam alacağım ilk iş onun soketini sökmek olur. aynı saçma tasarım öğresi ilk skywell de vardı. Şeritleri daha ince yapsalar ve ondeki gibi aydinlatmali logo falan koysalar daha guzel olurmus o kesin. Ben zaten marka adinin yazmasina da gicigim. Para verip bide ustune bedava reklamlarini yapiyoruz adamlarin. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 14:33 Paylaş Perşembe 14:33 Doğan Arşiray yazdı: sen birde sürekli 36 yakanları bir görsen... evet o. neden öyle birşey yapmışlar bilmiyorum. hiç olmazsa gece sönebilseydi. çok ucuz duruyor. aydınlatması eşit değil birkere. ben bu arabayı beğeniyorum ama alsam alacağım ilk iş onun soketini sökmek olur. aynı saçma tasarım öğresi ilk skywell de vardı. Yani ben demeyeyim dedim ama sen de acımadın zaten direksiyon arkası kulakçıklar da kullanılmıyormuş Selim Bilgin yazdı: autobahn Lieben Sie die Deutschen? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Perşembe 14:41 Paylaş Perşembe 14:41 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Lieben Sie die Deutschen? 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Perşembe 15:45 Yazar Paylaş Perşembe 15:45 Tansu Kalafatoğlu yazdı: zaten direksiyon arkası kulakçıklar da kullanılmıyormuş Valla ben kullanmıyorum yalan yok. 3ncü kademede bir kez ayarladım öyle devam. Bence onların fonksiyonu yanlış zaten. O kulakcıklarla sürüş modu seçilmeliydi, ve seçtiğin hafızada kalabilmeliydi. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Perşembe 16:00 Yazar Paylaş Perşembe 16:00 Bu arada sanırım bu lastik yüzeyleri arabanın ağırlığına çok uygun değil. Tüketim avantajı sağlıyordur elbet ama frene basınca normal zamandan çok erken ABS yumuşak yumuşak kendini hissettiriyor. Daha çok erken bunu konuşmak için ama değiştirirken 245 ya da 255 yanağa geçebilirim. Selim Bilgin yazdı: Technik, die begeistert Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 16:17 Paylaş Perşembe 16:17 Boyle ic mekan detay fotolari alabilirmiyiz? Bagaj, arka koltuk vs. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 17:21 Paylaş Perşembe 17:21 Doğan Arşiray yazdı: Boyle ic mekan detay fotolari alabilirmiyiz? Bagaj, arka koltuk vs. 3 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Cuma 05:36 Paylaş Cuma 05:36 bu kör nokta uyarıcı özelliği olmayan araba idi dimi 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cuma 08:13 Yazar Paylaş Cuma 08:13 Fatih Keskin yazdı: bu kör nokta uyarıcı özelliği olmayan araba idi dimi Fakiriz biz paramız buna yetti. Doğan Arşiray yazdı: Boyle ic mekan detay fotolari alabilirmiyiz? Bagaj, arka koltuk vs. Gerçi benim blogda olması lazım ama bir ara güncellerini çekerim. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cuma 11:39 Paylaş Cuma 11:39 Mertol Kip yazdı: Fakiriz biz paramız buna yetti. Gerçi benim blogda olması lazım ama bir ara güncellerini çekerim. Blog adresini alalım. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cuma 12:06 Yazar Paylaş Cuma 12:06 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Blog adresini alalım. mertol.com ? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Cuma 12:28 Paylaş Cuma 12:28 Mertol Kip yazdı: Fakiriz biz paramız buna yetti. niye kızıyon ki Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cuma 12:47 Yazar Paylaş Cuma 12:47 Fatih Keskin yazdı: niye kızıyon ki Kızmış mıyım? Valla şu an çilekli pasta yiyorum, feriştahı gelse kızdıramaz beni. 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Cuma 13:05 Paylaş Cuma 13:05 Mertol Kip yazdı: Kızmış mıyım? Valla şu an çilekli pasta yiyorum, feriştahı gelse kızdıramaz beni. biz de king in orada davık dürüm kemirelim 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 13:07 Paylaş Cuma 13:07 Fatih Keskin yazdı: biz de king in orada davık dürüm kemirelim Salmonella olacaksınız. Yemeyin şu uyduruk tavukları. Yorum bağlantısı
Recommended Posts