Mertol Kip Cumartesi 10:53 Yazar Paylaş Cumartesi 10:53 Fatih Uzun yazdı: o her zaman dolu oluyor,ethemefendiden geçerken uğra hemen girişde migrosun yanındayım (sarı tabela) Fırın var olm orada. Benim evin bir paraleli. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Cumartesi 10:58 Paylaş Cumartesi 10:58 hayır be yukarıda ki migrosun yanı Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cumartesi 11:02 Yazar Paylaş Cumartesi 11:02 Fatih Uzun yazdı: hayır be yukarıda ki migrosun yanı He, OK minibüsün ayrımının oralarda bir yerde. Anladım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 15:51 Paylaş Dün saat 15:51 şarja para mı yetmedi nedir töbe noolmuş buna Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 17:43 Yazar Paylaş Dün saat 17:43 Çağlar Bayur yazdı: şarja para mı yetmedi nedir töbe noolmuş buna Fabrikadan üretim aşamalarını gösteren video buldum. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Eee? Ne geçti eline? La orası öule mi kaynak yapılır barzolar mı dedin ne dedin kime dedin? 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Servet Aydın yazdı: Eee? Ne geçti eline? La orası öule mi kaynak yapılır barzolar mı dedin ne dedin kime dedin? Şimdi public alanda "handjob" işini ergenlikte bıraktık mı dememi istiyorsun? 😀 Olmayan terbiyemi bozuyon, şurada edepli edepli takılmaya çalışıyoruz di mi. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Servet Aydın yazdı: Eee? Ne geçti eline? La orası öule mi kaynak yapılır barzolar mı dedin ne dedin kime dedin? zavallı grandland kim bilir neler gelecek başına,kendi kendine sürüş özelliği varsa kaçar bu araba bundan bak demedi demeyin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Fatih Uzun yazdı: zavallı grandland kim bilir neler gelecek başına,kendi kendine sürüş özelliği varsa kaçar bu araba bundan bak demedi demeyin Yok yav.. Yaşlandı artık, bir şey yapmıyor.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mertol Kip yazdı: Fabrikadan üretim aşamalarını gösteren video buldum. en sevdiğim, boya öncesi havuza daldırma 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Fatih Uzun yazdı: zavallı grandland kim bilir neler gelecek başına,kendi kendine sürüş özelliği varsa kaçar bu araba bundan bak demedi demeyin Para verdim ona iple bağlarım gene kaçamaz. Nere kaçıyormuş... Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Para verdim ona iple bağlarım gene kaçamaz. Nere kaçıyormuş... Senden kaçamaz onu biliyorum da,bir gün bakmışsın kapıda yok Mehmet Ozyurek yazdı: Yok yav.. Yaşlandı artık, bir şey yapmıyor.. bu yazılana hiç cevap yazma sen,sürekli yaşlandı diyor sana 9 saat önce tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Fatih Uzun yazdı: Senden kaçamaz onu biliyorum da,bir gün bakmışsın kapıda yok Otomatik update i bile kapattım ben. Fatih Uzun yazdı: bu yazılana hiç cevap yazma sen,sürekli yaşlandı diyor sana Dinime söve müselman olsa. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts