Mecit Can Horasan 14 Mart Paylaş 14 Mart Merhabalar, Bi önceki konumda arıza için yazıyorum. Konu linki : Ustalar visteon şarj dinomusu istediler fakat türkiyede satışı bulamadım . Alan veya ellerinde olanlar yardımcı olabilir mi ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart Paylaş 14 Mart Mecit Can Horasan yazdı: Ustalar visteon şarj dinomusu istediler fakat türkiyede satışı bulamadım gagıldan arasford u aratın orada soner beye ulaşın, var mıdır yok mudur başka baş ağrıtmayan üretim var mıdır diye sorabilirsiniz, online satışı da var işinize gelirse güvenle alabilirsiniz 2 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 15 Mart Paylaş 15 Mart Şarj dinamosu bozulunca komple değişecek bir parça değildir. Yani o kadar pahalı bir parçayi komple değişime gitmek yanlış. İçinde bozulup yanabilecek bir diyot grubu birde aşınmaya bağlı biten 2 kömür var. O kadar basitki ben elektronik mezunu biri olarak kendim değiştim kömürleri. Şu durumda yenisinde durum aynı ise eski şarj dinamosuda sorunsuz o zaman boşa para zaman kaybı gibi. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 Mart Paylaş 15 Mart Ömer Sarıgül yazdı: Şarj dinamosu bozulunca komple değişecek bir parça değildir. Yani o kadar pahalı bir parçayi komple değişime gitmek yanlış. İçinde bozulup yanabilecek bir diyot grubu birde aşınmaya bağlı biten 2 kömür var. O kadar basitki ben elektronik mezunu biri olarak kendim değiştim kömürleri. Şu durumda yenisinde durum aynı ise eski şarj dinamosuda sorunsuz o zaman boşa para zaman kaybı gibi. Ya kötür değilde bobin yandıysa ya da kavraması bozulup artık tamir edilemez haldeyse? Statorları dağıldıysa? Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 15 Mart Paylaş 15 Mart Mertol Kip yazdı: Ya kötür değilde bobin yandıysa ya da kavraması bozulup artık tamir edilemez haldeyse? Statorları dağıldıysa? Tamir fiyatı, astarı yüzünü aştığı durumlar hariç tabi. Ben pire için yorgan yakma durumlarından bahsediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mecit Can Horasan 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Çağlar Bayur yazdı: gagıldan arasford u aratın orada soner beye ulaşın, var mıdır yok mudur başka baş ağrıtmayan üretim var mıdır diye sorabilirsiniz, online satışı da var işinize gelirse güvenle alabilirsiniz Memlekette çok şükür 1 tane visteon 20-150-01005 bulduk yarın sabah taktırıp deneceğiz inşallah olur. Ömer Sarıgül yazdı: Şarj dinamosu bozulunca komple değişecek bir parça değildir. Yani o kadar pahalı bir parçayi komple değişime gitmek yanlış. İçinde bozulup yanabilecek bir diyot grubu birde aşınmaya bağlı biten 2 kömür var. O kadar basitki ben elektronik mezunu biri olarak kendim değiştim kömürleri. Şu durumda yenisinde durum aynı ise eski şarj dinamosuda sorunsuz o zaman boşa para zaman kaybı gibi. Alakası yok eski dinamomuz çok bitik çıktı tamiri artık olmuyor. Sıfır almıstık oda yan sanayi çin malı cıktı iade edip visteon 20-150-01005 aldık yarın taktırıp deneceğiz. Yorum bağlantısı
Mecit Can Horasan 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Visteon taktık yine düzelmedi maalesef . Bi türlü çözemedik sorunu Yorum bağlantısı
Recommended Posts