İçeriğe Yönlendir

Alkol Kilidi Zorunluluğu

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

İlkay Başaran
Murat Sahın yazdı:

Temelde sizi desteklemek için yazdım aslında. Yoksa kesinlikle size değil sözüm. Yanlış anlaşıldı isem kusuruma bakmayın :)

Şimdi bize neşeli sıvı ısmarlayacaksın ceza olarak. Artur, kaymakam çamında. Hadi. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Konu teknik arkadaşlar, araça zorunlu olarak bulunması gereken bir aparattan bahsediliyor. 

Ancak analadığım kadarıyla bu zımbırtı, eski araçlara takılmayacak, yeni üretilen veya ithal edilen yük ve yolcu taşıyan araçlarda belirtilen tahihten itibaren zorunlu tutulacak.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Konu teknik arkadaşlar, araça zorunlu olarak bulunması gereken bir aparattan bahsediliyor. 

Ancak analadığım kadarıyla bu zımbırtı, eski araçlara takılmayacak, yeni üretilen veya ithal edilen yük ve yolcu taşıyan araçlarda belirtilen tahihten itibaren zorunlu tutulacak.. 

aynen öyle 2024 te yayınlandı , X te gündem köpürtme konusu olmuş sanırım geçen günlerde

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen şahin

Bizimkiler onunda bir hilesini mutlaka bulur 

Zira alkol kullanmasakta milletimiz sıkıntı stresten dolayı hep kafası güzel yaşıyo zaten 

Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Kızımı iftardan sonra etüt merkezine bırakıyorum. Haliyle hiç istemesem de akşam trafiğine çıkmak zorunda kalıyorum. Bu trafiğe çıkan insanların bir çoğu  orucunu hurmayla falan açmıyor. Yok normal değil.. Kesinlikle normal değil.. Ayık kafayla böyle araba kullanılmaz...

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Metin Mankal yazdı:

Kızımı iftardan sonra etüt merkezine bırakıyorum. Haliyle hiç istemesem de akşam trafiğine çıkmak zorunda kalıyorum. Bu trafiğe çıkan insanların bir çoğu  orucunu hurmayla falan açmıyor. Yok normal değil.. Kesinlikle normal değil.. Ayık kafayla böyle araba kullanılmaz...

Dikkat ediyorum çoğu telefonla oynuyor. 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Metin Mankal yazdı:

kurstan dönerken deli gibi araba kullanan tipler görüyorum akşamları. insanların malı kıymetli değil bence.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Doğan Arşiray yazdı:

kurstan dönerken deli gibi araba kullanan tipler görüyorum akşamları. insanların malı kıymetli değil bence.

dün bi tanesi yakalandı. 48 bin lira yazmışlar. Beni cezalarda yıldıramazsınız diye bağırıyordu 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...