İlkay Başaran 16 Mart Paylaş 16 Mart Murat Sahın yazdı: Temelde sizi desteklemek için yazdım aslında. Yoksa kesinlikle size değil sözüm. Yanlış anlaşıldı isem kusuruma bakmayın Şimdi bize neşeli sıvı ısmarlayacaksın ceza olarak. Artur, kaymakam çamında. Hadi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mart Paylaş 16 Mart Konu teknik arkadaşlar, araça zorunlu olarak bulunması gereken bir aparattan bahsediliyor. Ancak analadığım kadarıyla bu zımbırtı, eski araçlara takılmayacak, yeni üretilen veya ithal edilen yük ve yolcu taşıyan araçlarda belirtilen tahihten itibaren zorunlu tutulacak.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mart Paylaş 16 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Konu teknik arkadaşlar, araça zorunlu olarak bulunması gereken bir aparattan bahsediliyor. Ancak analadığım kadarıyla bu zımbırtı, eski araçlara takılmayacak, yeni üretilen veya ithal edilen yük ve yolcu taşıyan araçlarda belirtilen tahihten itibaren zorunlu tutulacak.. aynen öyle 2024 te yayınlandı , X te gündem köpürtme konusu olmuş sanırım geçen günlerde 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 20 Mart Paylaş 20 Mart Bizimkiler onunda bir hilesini mutlaka bulur Zira alkol kullanmasakta milletimiz sıkıntı stresten dolayı hep kafası güzel yaşıyo zaten Yorum bağlantısı
Metin Mankal 20 Mart Paylaş 20 Mart Kızımı iftardan sonra etüt merkezine bırakıyorum. Haliyle hiç istemesem de akşam trafiğine çıkmak zorunda kalıyorum. Bu trafiğe çıkan insanların bir çoğu orucunu hurmayla falan açmıyor. Yok normal değil.. Kesinlikle normal değil.. Ayık kafayla böyle araba kullanılmaz... 2 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 21 Mart Paylaş 21 Mart Metin Mankal yazdı: Kızımı iftardan sonra etüt merkezine bırakıyorum. Haliyle hiç istemesem de akşam trafiğine çıkmak zorunda kalıyorum. Bu trafiğe çıkan insanların bir çoğu orucunu hurmayla falan açmıyor. Yok normal değil.. Kesinlikle normal değil.. Ayık kafayla böyle araba kullanılmaz... Dikkat ediyorum çoğu telefonla oynuyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Mart Paylaş 21 Mart Metin Mankal yazdı: Kızımı iftardan sonra etüt merkezine bırakıyorum. Haliyle hiç istemesem de akşam trafiğine çıkmak zorunda kalıyorum. Bu trafiğe çıkan insanların bir çoğu orucunu hurmayla falan açmıyor. Yok normal değil.. Kesinlikle normal değil.. Ayık kafayla böyle araba kullanılmaz... kurstan dönerken deli gibi araba kullanan tipler görüyorum akşamları. insanların malı kıymetli değil bence. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Mart Yazar Paylaş 21 Mart Doğan Arşiray yazdı: kurstan dönerken deli gibi araba kullanan tipler görüyorum akşamları. insanların malı kıymetli değil bence. dün bi tanesi yakalandı. 48 bin lira yazmışlar. Beni cezalarda yıldıramazsınız diye bağırıyordu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts