Mertol Kip 14 Mart Paylaş 14 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: D segment muadili işte. Bizde lüks oluyor o D+ bile denebilir bence O kadar büyük değil o yaw. Grandlandten 5 cm kısa 2 cm dar. Görüntü yanıltıyor bence seni. Togg T10X Dingil mesafesi 2,890 mm Uzunluk 4,599 mm Genişlik 1,886 mm Yükseklik 1,676 mm GrandLand uzunluk: 4.650 mm, genişlik: 1.905 mm; yükseklik: 1.660 mm 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Mart Paylaş 14 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: D segment muadili işte. Bizde lüks oluyor o D+ bile denebilir bence C veya C+ denmesi daha doğru olur. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mart Paylaş 14 Mart Metin Uzunoğlu yazdı: C veya C+ denmesi daha doğru olur. boyutu bilmiyorum c segmenttir ama iç kalite algısı c gibi değil onu demek istedim Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Mart Paylaş 14 Mart Evren Erakçora yazdı: 2,890 mm dingil mesafesi epey uzun. Pilli araçların tamamında dingil mesafesi uzun pil kapasitesinden dolayı. Tansu Kalafatoğlu yazdı: boyutu bilmiyorum c segmenttir ama iç kalite algısı c gibi değil onu demek istedim Segmentte boy, genişlik, diz, omuz ve baş mesafesi çok fark ediyor. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazartesi 13:20 Paylaş Pazartesi 13:20 Togg'un bagajı küçük ID 4'den. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 17:15 Paylaş Pazartesi 17:15 Mertol Kip yazdı: O kadar büyük değil o yaw. Grandlandten 5 cm kısa 2 cm dar. Görüntü yanıltıyor bence seni. Togg T10X Dingil mesafesi 2,890 mm Uzunluk 4,599 mm Genişlik 1,886 mm Yükseklik 1,676 mm GrandLand uzunluk: 4.650 mm, genişlik: 1.905 mm; yükseklik: 1.660 mm Tesla Dingil: 2891 Uzunluk: 4751 Genişlik: 1920mm Yükseklik 1624mm Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 17:48 Paylaş Pazartesi 17:48 (düzenlendi) Jeep Grand cherokee wk nın ölçülerini yazıyorum. tesla kocaman ama öyle durmuyor ne ilginçtir ki. Dingil: 2781 Uzunluk 4750 genişlik: 1870 yükseklik: 1740 ağırlık: 2135 kg sürtünme katsayısı: 0.41 ( ioniq 6 nın katsayısı 0.21 cd miş), grandland daha da büyükmüş?! Pazartesi 17:50 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazartesi 17:55 Paylaş Pazartesi 17:55 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Togg'un bagajı küçük ID 4'den. toğğ az daha zorlasa benim 391 lt (tam boy stepne dahil) bagajı yakalayacakmış desene 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazartesi 18:29 Paylaş Pazartesi 18:29 Doğan Arşiray yazdı: Jeep Grand cherokee wk nın ölçülerini yazıyorum. tesla kocaman ama öyle durmuyor ne ilginçtir ki. Dingil: 2781 Uzunluk 4750 genişlik: 1870 yükseklik: 1740 ağırlık: 2135 kg sürtünme katsayısı: 0.41 ( ioniq 6 nın katsayısı 0.21 cd miş), grandland daha da büyükmüş?! Paraşütten biraz daha iyi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 19:17 Paylaş Pazartesi 19:17 Ali Cihangiroğlu yazdı: toğğ az daha zorlasa benim 391 lt (tam boy stepne dahil) bagajı yakalayacakmış desene Ali sanırım içeriyi geniş yapma kaygısı bir de malum motor düzeni arkada. Bu durumda önde de bagaj olsa olurmuş ama o da yok. 2 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA Salı 07:07 Yazar Paylaş Salı 07:07 Tasarımda ciddi değişikliğe ihtiyacı var. Rüzgar direnci + ısı pompası ve bagaj arttırımına gitmesi iyi olur Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Salı 07:24 Paylaş Salı 07:24 Doğan Arşiray yazdı: ioniq 6 nın katsayısı 0.21 cd Şu dönemdeki en iyi değer bu sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Salı 08:32 Paylaş Salı 08:32 Özgür ÇETİNKAYA yazdı: Tasarımda ciddi değişikliğe ihtiyacı var. Rüzgar direnci + ısı pompası ve bagaj arttırımına gitmesi iyi olur tasarım zaten demode, bu modelin devri çoktan kapandı bence ki bu araç aslında içten yanmalı tasarım bir araç, tamamen bıraklıp yeni modele geçmeliler, A-B sınıfı bir modele, sedanda yanlış.... 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Salı 09:15 Paylaş Salı 09:15 Doğan Arşiray yazdı: ioniq 6 nın katsayısı 0.21 cd miş Onunda goruntusu tiksinc ya. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 09:23 Paylaş Salı 09:23 Mertol Kip yazdı: Onunda goruntusu tiksinc ya. aerodinami ön planda olunca tasarım geride kalıyor. detaylar biraz daha iyi olabilirdi bence de. elektrikli alacak olsam almak isteyeceğim bir model verimliliği nedeniyle. Evren Erakçora yazdı: Paraşütten biraz daha iyi. biriketten hallice düşerken. Ali Cihangiroğlu yazdı: toğğ az daha zorlasa benim 391 lt (tam boy stepne dahil) bagajı yakalayacakmış desene togg un bagajı bu kadar küçükmü? jeep in bagajı neredeyse 1 ton. (976 litreymiş.) herhalde bu olumsuzluk bataryayı büyük tutabilmek için kabinin de geniş olmasından ileri geliyor. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Salı 09:27 Paylaş Salı 09:27 Mertol Kip yazdı: Onunda goruntusu tiksinc ya. Retro göründüğü için çok sevdim ben ama çok büyük bu elektrikli arabalar. Güzelse bile çirkin görünüyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 10:30 Paylaş Salı 10:30 Çağrı Alaf yazdı: Retro göründüğü için çok sevdim ben ama çok büyük bu elektrikli arabalar. Güzelse bile çirkin görünüyor. sırf dönebilsin diye arka tekerleklerde direksiyonlu pahalı modellerde. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Salı 11:31 Paylaş Salı 11:31 Çağrı Alaf yazdı: Retro göründüğü için çok sevdim ben ama çok büyük bu elektrikli arabalar. Güzelse bile çirkin görünüyor. soxam onun retrosuna. Bir zamanlar ford Scorpio lar vardı. Tipsizliği onunla kapışır bence. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Salı 12:13 Paylaş Salı 12:13 Mertol Kip yazdı: ford Scorpio Ya forumda vardı ya da bahsi geçti var diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Salı 12:29 Paylaş Salı 12:29 Çağrı Alaf yazdı: Ya forumda vardı ya da bahsi geçti var diye hatırlıyorum. Bende vardı bi tane vakti zamanında. Sene 2000. Düğün arabamdı. Sırf rengi lacivert diye almıştım. Çakma AlCapone gibi dolanıyordum asgdfjhagfs 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Salı 12:42 Paylaş Salı 12:42 Mertol Kip yazdı: Bende vardı bi tane vakti zamanında. Sene 2000. Düğün arabamdı. Sırf rengi lacivert diye almıştım. Çakma AlCapone gibi dolanıyordum asgdfjhagfs Hahahaha belki de onu hatırlıyorum 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Salı 13:05 Paylaş Salı 13:05 Çağrı Alaf yazdı: Hahahaha belki de onu hatırlıyorum 😁 Senin de, doğum günün kutlu olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts