Doğan Arşiray 14 Mart Paylaş 14 Mart Selim Bilgin yazdı: T10F çıksa da alsak. Sedan bağımlısıyız. bursa dan test videoları var, orta boy bir araca benziyor. uzunluğu mercedes C serisi filan gibi sanki. profili hatchback gibi arabanın. uygun fiyatla gelirse neden olmasın. SUV ile aynı fiyatlarla gelirse zor... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Mart Paylaş 14 Mart Ben gördüm yolda. Egeayı andırdı ama camlar yine yüksek geldi bana 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Mart Paylaş 14 Mart egea kadar küçük mü? şehir içi için ideal olacaktır iyi fiyatlar gelirse. belki de ilk önce bunu yapmalılardı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Mart Paylaş 14 Mart Küçük değil de bombeleri öyle andırıyor büyüklük yine passata yakın Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 14 Mart Paylaş 14 Mart Biz şirkete alıyoruz şimdi 1buçukmilyon kredi ile V2 uzun menzil, Şahısa bir şey göremedim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Mart Paylaş 14 Mart Küçük değil de bombeleri öyle andırıyor büyüklük yine passata yakın 7 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Mart Paylaş 14 Mart lastikler ince duruyor. belkide jant seçiminden öyle. camlar çok kısaymış gerçekten. bu arabayı kesinlikle açık renk almamak lazım. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 14 Mart Paylaş 14 Mart Yeni superb gibi bir şey bence bu, ben öyle anladım. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 Mart Paylaş 14 Mart Baştan yanlış başladı bu iş. Ucuz fiyatlı Doblo kılıklı bir şey ile biraz Egea dan az daha büyük bir sedan yapıp küçük esnafla alt gelir grubunda büyümeliydiler. SUV MUV beyazyaka işleri. Onlarda TOGG a para vermez. Maciiiit beni otomobillendir diyen ablamız bile Sorentosuna binmeye devam ediyor. Gerçi onlar X1 e falan terfi etti artık. Mehmet Göktürk yazdı: Küçük değil de bombeleri öyle andırıyor büyüklük yine passata yakın Bunları böyle dalmaçyalı gibi kaplamasalar kimsenin dikkatini bile çekmez. 3 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 14 Mart Paylaş 14 Mart Bana da biraz havada duruyo gibi geldi, Jant tercihine göre görüntü değişir tabi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 14 Mart Paylaş 14 Mart sürtünme katsayısı avantajı ile sedan ciddi avataj sağlayacak ancak ısı pompası olmadığı için kışın 40 kw tüketimi rahatça görüyor suv olanı Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 Mart Paylaş 14 Mart Ali Gülmez yazdı: sürtünme katsayısı avantajı ile sedan ciddi avataj sağlayacak ancak ısı pompası olmadığı için kışın 40 kw tüketimi rahatça görüyor suv olanı 40KW çok ya, kısadevre vardır falan onda. bataryası 80 kw zaten. 200 km de ölür o batarya. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 14 Mart Paylaş 14 Mart Mertol Kip yazdı: 40KW çok ya, kısadevre vardır falan onda. bataryası 80 kw zaten. 200 km de ölür o batarya. valla teslası olan arkadaşım dedi iş yerlerine farklı markalardan çok sayıda araç geliyormuş Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Mart Paylaş 14 Mart Mertol Kip yazdı: 40KW çok ya, kısadevre vardır falan onda. bataryası 80 kw zaten. 200 km de ölür o batarya. eqc400 sürekli yardırınca 44 anca gördü. sürekli tam gaz. daha az güçlü arabanın bu kadar çok tüketmesi mantıksız değilmi? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 Mart Paylaş 14 Mart Ali Gülmez yazdı: valla teslası olan arkadaşım dedi iş yerlerine farklı markalardan çok sayıda araç geliyormuş Bilmediğim konu bir şey demeyeyim ama elektriklilerin geneli 15-20 kw arası falan tüketiyor. 40 kw fantastikmiş. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Mart Paylaş 14 Mart https://www.diken.com.tr/turkiyede-uretilen-elektrikli-araclar-icin-kredi-limit-ve-vadeleri-degisti/ diye bir haber var. ben buradan togg un fiyatını arttıracaklar gibi bir işaret alıyorum sanki. birisi de aynısın yazmış yorumlarda. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Mart Paylaş 14 Mart Doğan Arşiray yazdı: https://www.diken.com.tr/turkiyede-uretilen-elektrikli-araclar-icin-kredi-limit-ve-vadeleri-degisti/ diye bir haber var. ben buradan togg un fiyatını arttıracaklar gibi bir işaret alıyorum sanki. birisi de aynısın yazmış yorumlarda. Evet tabi. Şu an alan karda Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 Mart Paylaş 14 Mart Benimki Togg değil ama ruhsatım çıktı bundan sonra arttırabilirler bence mahsuru yok 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Mart Paylaş 14 Mart yine yanlış modelle ısrar ediyorlar.... Doğan Arşiray yazdı: araba 1500000 tl değilki. v2 modeli neredeyse 2 milyon tl. ucuz v1 modeline bu krediyi vermiyorlar. önceden de vermiyorlardı. t10f öncesi stok eritme faaliyetli gibi geldi bana. v1 modeline sıfır peşinat 48 ay full kredi veriyorlarsa. alalım birer adet... 48 aya kim öle kim kala. peşinat var hepsinde.kredi miktarı değişik. ben geçen hafta bakınmıştım nasıl diye. verdiğiniz peşinatlarda zaten yeni sedana kaynak olacak bence, zira para lazım, bu kadar az satışla iş çok zor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mart Paylaş 14 Mart Mehmet Göktürk yazdı: TOGG a yapılan örtülü bir destek var. Bu destekler hiçbir kayda kuyda girmiyor. Tahsis edilen arazıların fırsat maliyetleri, teknoparklarda sağlanan proje ve vergi indirimleri, tübitak projeleri, bakanlık proje destekleri vb bu destekler artı olarak bütçeye girse de herhangi bir firmaya normalde verilmez. Bununla beraber sözü edilen rakam çok büyük bir rakam değil. Umarım boşlayn ve uzatılmış (dacia lodgy ya da dokker) bir versiyonu acilen çıkarırlar ve ülke bi rahat nefes alır.. Aracın ön görünümü dişçide dişini yaptırmış ama olmamış bir adamın ağzı gibi. daha ince kibar ve aerodinamik bir yapıya doğru evrilse iyi olur. Fazla seksi olmaya çalışıyor araç. Halbuki bu araç kahır aracı şeklinde tasarlanmalıydı. Reklamlarda da mutlu zengin villada oturan aile değil, taş taşıyan esnaf, yahut özel güvenlik görev başında vb öne çıkmalıydı. mesela sessiz olması devriye açısından iyi.. Hatta buna "konvoy modu" bile koyabiliriz. hocam ben de sizin gibi düşünüyorum ama üreticiler bu yönde düşünmüyor. Bunu analiz etmişler. Togg pilli ve üretimi pahalı araba. Çok ucuza satılamayacak. 1 milyon satış bandına inilemiyor. Madem biraz yüksekten satılacak, o zaman şekil şukul olsun deniyor. ayrıca her marka önce halk arabası değil, para kazanacağı arabayı üretiyor. türkiye’de ciddi anlamda lüks araba da satılıyor. Önce onlara satılacak, sonra halk arabası. Strateji bu yönde bu arada şahsen togg’un ömrü bizim aldığımız sürece var. Tesla ve vw’nin baş edemediği Çin varken, diğerlerinin çok şansı yok maalesef Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart Paylaş 14 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Strateji bu yönde strateji iyidir, lakin önce bi domatesten başlasak üretim stratejisine Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mart Paylaş 14 Mart Çağlar Bayur yazdı: strateji iyidir, lakin önce bi domatesten başlasak üretim stratejisine Yer sofrasına domates zor giriyor. Sarayda ejder tüketiliyor Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 Mart Paylaş 14 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: türkiye’de ciddi anlamda lüks araba da satılıyor. Önce onlara satılacak, sonra halk arabası. Strateji bu yönde Lüks? TOGG?? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mart Paylaş 14 Mart Mertol Kip yazdı: Lüks? TOGG?? D segment muadili işte. Bizde lüks oluyor o D+ bile denebilir bence Yorum bağlantısı
Recommended Posts