Kemal Korkmaz Dün saat 13:48 Paylaş Dün saat 13:48 (düzenlendi) Eren'in araba beyaz duman veriyor ve ilk çalıştırmada tekliyor . Niğde de bi Ford ustasına götürdük bujileri söktük 2. gözün içinde su gördük basınç testi de yaptı deponun altından su kaçağı da buldu . Ustanın söylediği üst kapak açılacak muhtemelen çatlak var diyor kapak bulmamız lazım diyor . 2. el kapaklarda bayağı pahalı kafam bayağı karıştı... Dün saat 17:09 tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 13 saat önce Paylaş 13 saat önce eski fotolara baktımda contayı değiştirmek için üst kapağı en son nisan 2023 de söktüğümde bu şekildeymiş. çatlak olacağını pek sanmıyorum ama niğde soğuğu/antifrizsiz kullanım vs. olduysa çatlama ihtimali de olabilir tabi. bana çatlak değilde antifrizssiz kullanıldıysa su kanallarının kenarlarının eriyip yanma odasına su kaçırma durumu gibi geliyor. tabi görmeden tahmin bu sadece. şayet öyle ise kenarları kaynakla doldurup sonra taşlama ile sıfır gibi yaparlar abi 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Coşku Mert yazdı: eski fotolara baktımda contayı değiştirmek için üst kapağı en son nisan 2023 de söktüğümde bu şekildeymiş. çatlak olacağını pek sanmıyorum ama niğde soğuğu/antifrizsiz kullanım vs. olduysa çatlama ihtimali de olabilir tabi. bana çatlak değilde antifrizssiz kullanıldıysa su kanallarının kenarlarının eriyip yanma odasına su kaçırma durumu gibi geliyor. tabi görmeden tahmin bu sadece. şayet öyle ise kenarları kaynakla doldurup sonra taşlama ile sıfır gibi yaparlar abi Hiç antifirizsiz kullanmadık eksilttiğinde bile antifiriz ile tamamladık . Usta bi sökelim bakalım ona göre karar verelim dedi . İşlerim biraz yoğun hiç ilgilenemedim haftaya bi söktürecez bakalım ne çıkacak... Yorum bağlantısı
Recommended Posts