Recep Yavuz 10 Mart Paylaş 10 Mart Arkadaşlar Merhaba. Araçlarımızı uzun zamandır kendimiz yıkıyoruz. Ücretinden çok artık araç yıkama işinin kalitesizliği ve hatta verilen zararlardan kaynaklı olarak iyice elimizi çektik bu işletmelerden. İki arkadaş araç koltuklarımızı da yıkamak istiyoruz. Koltuklarımız ve halı döşemelerimiz iyice kirlendi. Bir koltuk yıkama işi için fiyat aldım 3-4 bin tl' lerden açıyorlar kapıyı. Biz de fiyat performans makinesi arayışı içine girdik. Forumda bissell' in SpotClean Pro modelini kullanan arkadaşlar var diye biliyorum. Bu markanın SpotClean AutoPro ve HydroSteam Pro adlı başka bir modeli de var. Sanırım bunlar yeni ürünler. Bu ürünleri kullanan var mı acaba? İş görür mü ? Çekim gücünden memnun olmayanlar var yorumlarda. Ya da başka marka model önerileriniz var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 10 Mart Paylaş 10 Mart ben araba temizliği için arçeliğin eski bir makinesini almıştım 2018 de çok memnunum letgoda filan ucuza denk getirilip alınabilir. 2 Yorum bağlantısı
Hamit inan 10 Mart Paylaş 10 Mart Püskürtmek için bir adet el pompası çekmek için güçlü bir su filtreli süpürge. Üstüne harcanan paraya yazık. Önemli olan temizleyici. Kosla elde yıkama harika iş çıkarır 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Mart Paylaş 10 Mart Bende Kiwi marka var. Çektirme ağzı küçük. Geniş alanda yorucu ala dar alanda kıvrak. Opel in koltuklarını yıkamıştım. Ek olarak koltuk fırçası lazım kopurtmek için. Lokal olarak kopurtup çektirdim. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Mart Paylaş 10 Mart Mehmet Cihat yazdı: ben araba temizliği için arçeliğin eski bir makinesini almıştım 2018 de çok memnunum letgoda filan ucuza denk getirilip alınabilir. Bende beyazı var, yeğen zorlarken motoru yaktı yeni motor 500 tl, bi ara alıcam havalar ısınsın. Recep Yavuz yazdı: Forumda bissell' in SpotClean Pro modelini kullanan arkadaşlar var diye biliyorum. Bu markanın SpotClean AutoPro ve HydroSteam Pro adlı başka bir modeli de var. Sanırım bunlar yeni ürünler. Bu ürünleri kullanan var mı acaba? İş görür mü ? Çekim gücünden memnun olmayanlar var yorumlarda. Ya da başka marka model önerileriniz var mı? Piyasa markası bişey alın hatta 2. el temiz ürün bulunur. Kalan bütçe ile başka ürün, makineler alınır. 1 Yorum bağlantısı
Recep Yavuz 11 Mart Yazar Paylaş 11 Mart Metin Akbal yazdı: Bende Kiwi marka var. Çektirme ağzı küçük. Geniş alanda yorucu ala dar alanda kıvrak. Opel in koltuklarını yıkamıştım. Ek olarak koltuk fırçası lazım kopurtmek için. Lokal olarak kopurtup çektirdim. Köpürtme fırçası için şarjlı maktabın ucuna takılan bir aparat gördüm videoların birinde. Böyle bir aparat kullanan var mı forumda? Ya da sizin öneriniz ? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Mart Paylaş 11 Mart Recep Yavuz yazdı: Köpürtme fırçası için şarjlı maktabın ucuna takılan bir aparat gördüm videoların birinde. Böyle bir aparat kullanan var mı forumda? Ya da sizin öneriniz ? Oda olabilir ama köpüğü sağa sola çok sıçratabilir. Ben elimle yumuşak halı fırçası ile fırçalayarak lokal olacak şekilde yaptım fırçalarken sünger suyu çekmesin diye parça parça ilerledim. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 Mart Paylaş 11 Mart Recep Yavuz yazdı: Köpürtme fırçası için şarjlı maktabın ucuna takılan bir aparat gördüm videoların birinde. Böyle bir aparat kullanan var mı forumda? Ya da sizin öneriniz ? Koltuğu söküp dışarıda yıkarsanız olabilir çünkü o fırçalar döndükçe etrafa çok sıçratıyor, içeride her tarafı leke yapar. Yorum bağlantısı
Recep Yavuz 11 Mart Yazar Paylaş 11 Mart Metin Akbal yazdı: Oda olabilir ama köpüğü sağa sola çok sıçratabilir. Ben elimle yumuşak halı fırçası ile fırçalayarak lokal olacak şekilde yaptım fırçalarken sünger suyu çekmesin diye parça parça ilerledim. Süngerin suyu çok az da olsa çekmesi iyi değil mi aslında? Süngerin içindeki kir daha sonra kusma dedikleri olaya sebep olmaz mı? Buradaki amacımız sanırım süngerin yüzeyine kadar inmiş kirleri yumuşatıp vakumlayarak kirli suyu çekmek. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Mart Paylaş 11 Mart Recep Yavuz yazdı: Süngerin suyu çok az da olsa çekmesi iyi değil mi aslında? Süngerin içindeki kir daha sonra kusma dedikleri olaya sebep olmaz mı? Buradaki amacımız sanırım süngerin yüzeyine kadar inmiş kirleri yumuşatıp vakumlayarak kirli suyu çekmek. Dertaylı yorum yapamam sünger suyu çekerse kusma yapar diye çok bekletmem. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 11 Mart Paylaş 11 Mart Metin Akbal yazdı: Oda olabilir ama köpüğü sağa sola çok sıçratabilir. Ben elimle yumuşak halı fırçası ile fırçalayarak lokal olacak şekilde yaptım fırçalarken sünger suyu çekmesin diye parça parça ilerledim. sıçratmayanlarıda var abi dışındaki kısım sabit içi dönüyor. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Mart Paylaş 11 Mart Recep Yavuz yazdı: Süngerin suyu çok az da olsa çekmesi iyi değil mi aslında? Süngerin içindeki kir daha sonra kusma dedikleri olaya sebep olmaz mı? Buradaki amacımız sanırım süngerin yüzeyine kadar inmiş kirleri yumuşatıp vakumlayarak kirli suyu çekmek. Nacizane önerim; El + çok sert olmayan fırça ile parça parça, temizleyiciyi sıkıp fırçaladıktan sonra tekrar temizleyici sıkıp 5-10 sn sonra güzelce çektirin. Her gün yapacağınız iş olmadığından makineye takılan aparatları önermem, biraz fazla yorulursunuz ama kumaşı gereksiz yıpratmazsınız. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Mart Paylaş 11 Mart Su sıçratmayan koltuk fırçaları var. Fırçanın iç kısmı dönüyor dış kısmı sabit. Su sıçratmayan koltuk yıkama fırçası diye aratırsanız bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Mart Paylaş 11 Mart Mehmet Cihat yazdı: sıçratmayanlarıda var abi dışındaki kısım sabit içi dönüyor. Var mı örnek? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 Mart Paylaş 11 Mart Metin Akbal yazdı: Var mı örnek? Ortası dönüyor, kenar dönmüyor, bu sayede su sıçramıyor. link 2 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 11 Mart Paylaş 11 Mart Metin Akbal yazdı: Bende Kiwi marka var. Çektirme ağzı küçük. Geniş alanda yorucu ala dar alanda kıvrak. Opel in koltuklarını yıkamıştım. Ek olarak koltuk fırçası lazım kopurtmek için. Lokal olarak kopurtup çektirdim. kesinlikle doğru. ben de denedim aleti kuzende vardı bizim. ağzı küçük. araba koltuğu için ideal iş görüyor. ev koltuklarını yaptım perişan oldum ama ağzı küçük olduğu için. 1 Yorum bağlantısı
Recep Yavuz 11 Mart Yazar Paylaş 11 Mart Köksal Yılmaz yazdı: Nacizane önerim; El + çok sert olmayan fırça ile parça parça, temizleyiciyi sıkıp fırçaladıktan sonra tekrar temizleyici sıkıp 5-10 sn sonra güzelce çektirin. Her gün yapacağınız iş olmadığından makineye takılan aparatları önermem, biraz fazla yorulursunuz ama kumaşı gereksiz yıpratmazsınız. Çok teşekkür ederim. Söylediğiniz gibi yaptığım detaylı araştırmalarda gördüm ki bu fırçalar kumaşlara zarar veriyor. Belki standartlara göre ultra yumuşak fırça bulunabilir, ancak piyasada satılan bu koltuk yıkama fırçalarına baktım, altlarındaki yorumlar facia. Bu işi ücret karşılığında yapan meslek sahipleri bile müşterilerinin koltuklarına zarar verdiklerini falan yazmışlar. Bana mantıklı gelmedi. Kaş yapalım derken göz çıkartmayalım. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 Mart Paylaş 11 Mart Recep Yavuz yazdı: Çok teşekkür ederim. Söylediğiniz gibi yaptığım detaylı araştırmalarda gördüm ki bu fırçalar kumaşlara zarar veriyor. Belki standartlara göre ultra yumuşak fırça bulunabilir, ancak piyasada satılan bu koltuk yıkama fırçalarına baktım, altlarındaki yorumlar facia. Bu işi ücret karşılığında yapan meslek sahipleri bile müşterilerinin koltuklarına zarar verdiklerini falan yazmışlar. Bana mantıklı gelmedi. Kaş yapalım derken göz çıkartmayalım. Ben iki tane fırça almıştım, biri sert biri yumuşak. Yumuşak ile evde koltuk yıkadım, sorun çıkmadı. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mart Paylaş 11 Mart 2012'den beri tamizliği olmayan kangomun koltuklaeımı 1500 tl'ye temizleyecek firma. 5 yulda bir kabaca temizlik yapılacak diye makina almak pek kârlı olmasa gerek. Kaldı ki makina ile iş bitmiyor. Zaman ve sarf malzemeler cabası 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 12 Mart Paylaş 12 Mart (düzenlendi) Bütçenizi bilmiyorum ama ben 6 ay önce çok araştırarak yılda 1-2 kullanmalık kiwi 4325W aldım. Makina fiyatına göre iyi. Amatör kullanım için tasarlanmış. Oto koltuklarında iyi iş çıkarıyor. Ancak halı gibi büyük alanlar için ben püskürtmesinden ve başlıklarından memnun kalmadım. Araç koltuğu gibi küçük alanlarda , dar başlık ile gayet iyi çekiyor. Ancak hergün kullanacaksanız daha sağlam bir ürün tercih edebilirsiniz. kılavuzunda içine deterjan koymayın diyor. Asperoxlu su yaptım, bezle koltukları sildim. Suyu püskürterek duruladım. Gayet temiz oldu. 12 Mart tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recep Yavuz 13 Mart Yazar Paylaş 13 Mart Servet Aydın yazdı: 2012'den beri tamizliği olmayan kangomun koltuklaeımı 1500 tl'ye temizleyecek firma. 5 yulda bir kabaca temizlik yapılacak diye makina almak pek kârlı olmasa gerek. Kaldı ki makina ile iş bitmiyor. Zaman ve sarf malzemeler cabası Bizim burda iyi işçiliği olan bir yıkamacı bulamadım ne yazık ki. O yüzden iş başa düştü. Önce aracın markasını sonra aracın koltuk rengini soran yıkamacılara aracı teslim etmek mantıklı gelmedi. Kimi aradıysam aynı soru. "Aracın markası ne?" Markaya göre fiyat veren bir iş ahlakı olan kişiye güvenmemekte haklıyız diye düşünüyorum. Kaldı ki verdikleri fiyat 3000 bin ve üzeri... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart Paylaş 14 Mart Servet Aydın yazdı: 1500 tl'ye temizleyecek firma. bizim burda 4 saat vale park parası o , geleyim mi? hortum var mı? yıkarız 1 Yorum bağlantısı
Recep Yavuz 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Bissel Auto Pro hepsiburada da indirimdeydi ve sipariş verdik. Bir Amerikan markası daha vardı, Shark. Onunla bunun arasında kaldık. Ama Shark oldukça az haznelere sahipti. Ürün elimize ulaşınca dün sadece ön iki koltuğu yıkadım, her ikisini de 2 -3 kez falan tekrarladım. Sonax ın koltuk köpüğü ve Bissel in temiz suyuna konulan deterjanı ile yıkama yaptık. Yaptığım araştırmalara göre de en uygun olan ürün, fırça olarak at kılı orta sert bir Detail fırçası satın aldım. İngiliz detail firması jo moyer marka. O fırçayla da yüzeydeki dalga olmuş kirlere müdahale etmeye çalıştım. İlk uygulama da bence koltuklar güzel oldu. Hava da güzeldi ve 2 saat içinde kurudu. Bazı ufak acemiliklerimiz oldu. Örneğin koltuk yan bölümlerine makinenin su sıçratma fonksiyonu kullanmak bir dertti adeta. Su konsola ya da aracın başka bölümlerine sıçrıyor. Makineyi kapat, bez ara, konsolu sil... Zaman kaybı oluyor. O yüzden bir ilaçlı el spreyi hazırlayıp, o köşeler ıslatılıp, fırçalanıp, en son makine ile çekilmeli. Benim kirli su haznem bir 10 yıllık diyebiliriz. Gerçekten berbat görünüyor. Haftaya arka iki ilk ve ikinci sıra koltukları yıkayıp, sonrasında paspasların altındaki halı döşemeyi yıkayacağız. Şimdiden hanımlar da ev koltukları ve eğer olursa halılar için rezervasyon da yaptılar. 😀 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 18:37 Paylaş Cumartesi 18:37 tesadüfen lazım oldu, az araştırdım, 4400 tl ye kocaeli üretimi pirantech aldım. https://www.pirantech.com.tr/v22c-koltuk-ve-hali-yikama-makinesi-cam-temizleme-makinesi-evcil-hayvan-temizleme-makinesi-15 dikkatimi çeken uzatma boruları ve cam silme aparatı oldu, iyi ki de olmuş acaip işe yaradı evde, temiz su bölmesi yanında temizleme sıvı koyma yeri de var, fiyat seviyesindeki tüm makineler kadar iyi çalışıyor, sesi gayet makul .ytd reklam değil balıma geldi memnunum çamaşıra da vakit kaldı halı çitileme derdim bitti Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 23:18 Paylaş Cumartesi 23:18 Çağlar Bayur yazdı: tesadüfen lazım oldu, az araştırdım, 4400 tl ye kocaeli üretimi pirantech aldım. https://www.pirantech.com.tr/v22c-koltuk-ve-hali-yikama-makinesi-cam-temizleme-makinesi-evcil-hayvan-temizleme-makinesi-15 dikkatimi çeken uzatma boruları ve cam silme aparatı oldu, iyi ki de olmuş acaip işe yaradı evde, temiz su bölmesi yanında temizleme sıvı koyma yeri de var, fiyat seviyesindeki tüm makineler kadar iyi çalışıyor, sesi gayet makul .ytd reklam değil balıma geldi memnunum çamaşıra da vakit kaldı halı çitileme derdim bitti EviMe gelirken getirde pislettğiniZ halıları yıkayıN Yorum bağlantısı
Recommended Posts