Fatih Koç 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Merhaba. 2015 Focus 1.6 Ti-VCT araca yağ bakımı için araştırma yaptığımda yağ filtresi için iki adet ürün görünüyor. Biri MANN W7008 diğeri MANN W7015 . İlk ürün diğerine göre daha kısa, diğeri daha uzun ama çapları vs. aynı ve uyumlu. Hangi filtreyi tercih etmem daha sağlıklı olacaktır ? Teşekkür ederim. 9 saat önce tarihinde Fatih Koç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Aynı motor 2006 model arabama aynı ikilemde kalmıştım. Kısa kullanıyorum yıllardır. Zararını görmedim. Sanıyorum kısa seçmemin sebebi zamanında bazı parçacılarda uyumlu parça olarak kısa çıkmasıydı. Ben otosan kullanıyorum bu arada. Yorum bağlantısı
Fatih Koç 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Görkem Karakaş yazdı: Aynı motor 2006 model arabama aynı ikilemde kalmıştım. Kısa kullanıyorum yıllardır. Zararını görmedim. Sanıyorum kısa seçmemin sebebi zamanında bazı parçacılarda uyumlu parça olarak kısa çıkmasıydı. Ben otosan kullanıyorum bu arada. Normalde böyle sarf malzemelerin ar-ge'si yapılır ve standardı olur neden bir motora böyle iki ürün yapma gereksinimi duydular merak ettim 2 ürün arasında mutlaka mühendislik açısından bir fark var en azından uzun vadede diğeri ötekinden daha işlevsel Yorum bağlantısı
Kaan Karakaya 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bu gibi durumlarda, filtre üreticisinin sitesindeki katalogdan kontrol etmekte fayda var. Mann'a göre W 7008 10/2012'den önce; W 7015 10/2012 yılından sonra üretilen Focus III'lerde kullanılmakta. Uzunlukları aynı (75 mm). Farklılık C-B değerinde. Bu fark 7015 de 2 mm daha fazla. Yani conta 2 mm daha geniş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts