Ali Darbaz 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Bu gün ortam bunla çalkalanmış yeni gördüm. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Konudan bağımsız ama bugün kelimesini bu gün şeklinde yazmak neden moda oldu? 2 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce (düzenlendi) Kullanıcılar haklı. Şahsurvaroğlu webastoyu ısı poması olarak göstermeye çalışıyor ama aynı şey değil. 17 saat önce tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Yiğit Özdemir 15 saat önce Paylaş 15 saat önce https://www.cnnturk.com/turkiye/ford-otomotivde-yolsuzluk-iddiasi-adim-adim-248-milyonluk-yolsuzlugun-sifreleri-1642566 İşin içinde şahsuvaroğlu otomotiv olunca insan bi şüphelenmiyor değil. 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 saat önce Paylaş 5 saat önce ısı pompasız olduğu içinş hayalkırıklığı yaşatan elektrikli araçlarınız ederinden alınır. 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Doğan Arşiray yazdı: ısı pompasız olduğu içinş hayalkırıklığı yaşatan elektrikli araçlarınız ederinden alınır. Forumda yoktur herhalde:)) 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Cavit Çırakoğlu yazdı: Forumda yoktur herhalde:)) bize de ekmek çıkar belki diye şey ettiydim. nereden bileyim herkesin ısı pompasının olduğunu... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Doğan Arşiray yazdı: ısı pompasız olduğu içinş hayalkırıklığı yaşatan elektrikli araçlarınız ederinden alınır. rc araçlarınız alınır 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Doğan Arşiray yazdı: ısı pompasız olduğu içinş hayalkırıklığı yaşatan elektrikli araçlarınız ederinden alınır. Bizde pompa var. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Selim Bilgin yazdı: Bizde pompa var. işte amaç popması olmayanları kand.. yol göstermek. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bundan 5 yıl sonra Servet abinin dükkana gidip araca pompa takar mısın dediğinde destek verecek mi meraktayım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce BKZ: https://www.eberspaecher-emv.com/products-systems/fuel-operated-heaters Yorum bağlantısı
Recommended Posts