Ali Darbaz 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Bu gün ortam bunla çalkalanmış yeni gördüm. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Konudan bağımsız ama bugün kelimesini bu gün şeklinde yazmak neden moda oldu? 1 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Kullanıcılar haklı. Şahsurvaroğlu webastoyu ısı poması olarak göstermeye çalışıyor ama aynı şey değil. 14 saat önce tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Yiğit Özdemir 12 saat önce Paylaş 12 saat önce https://www.cnnturk.com/turkiye/ford-otomotivde-yolsuzluk-iddiasi-adim-adim-248-milyonluk-yolsuzlugun-sifreleri-1642566 İşin içinde şahsuvaroğlu otomotiv olunca insan bi şüphelenmiyor değil. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce ısı pompasız olduğu içinş hayalkırıklığı yaşatan elektrikli araçlarınız ederinden alınır. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Doğan Arşiray yazdı: ısı pompasız olduğu içinş hayalkırıklığı yaşatan elektrikli araçlarınız ederinden alınır. Forumda yoktur herhalde:)) 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Cavit Çırakoğlu yazdı: Forumda yoktur herhalde:)) bize de ekmek çıkar belki diye şey ettiydim. nereden bileyim herkesin ısı pompasının olduğunu... Yorum bağlantısı
Recommended Posts