Ümit Türk 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Selamlar; 2 lavobo 1 mutfak ve 1 banyo sıcak su mevcut. Ancak şöyle bir durum var. Diyelim sıcak suyu 45 olarak ayarladım. Banyo hariç diğer sıcak sular istediğim dereceye geliyorlar. Ancak ne var ki banyodaki sıcak su 35 derecede sabit kalıyor. İlerlemiyor. 2 3 hafta öncesine kadar sorun yoktu. Bunu kombi ustasına sorduğumda ise banyodaki batarya bozuktur. Soğuk suya karışıyordur dedi. Bana mantıklı gelmedi. Soğuk suya karışsa da yine de o 45 dereceyi vermeli diye düşünüyorum. Değerli fikirlerinizi merak ediyorum. Saygılar. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Banyo el yıkama ile duş aynı ise kombiden yapar Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Banyodaki bataryanın soğuk su girişini kesebiliyosanız kombiden mi bataryadan mı belli olur hocam. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Bataryayı söküp filtrede kireç varmı yokmu ona bakmak lazım once Batarya sıkıntılı ise de bataryaların kartuşu oluyor iç mekanizma değişiyor. Yeni batarya almadan 50-100 lira gibi bir maliyete değiştirebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Deniz Kom 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Bataryanız soğuk su karıştırıyordur. Muhtemelen kireçlenme söz konusu. Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ümit Türk yazdı: Selamlar; 2 lavobo 1 mutfak ve 1 banyo sıcak su mevcut. Ancak şöyle bir durum var. Diyelim sıcak suyu 45 olarak ayarladım. Banyo hariç diğer sıcak sular istediğim dereceye geliyorlar. Ancak ne var ki banyodaki sıcak su 35 derecede sabit kalıyor. İlerlemiyor. 2 3 hafta öncesine kadar sorun yoktu. Bunu kombi ustasına sorduğumda ise banyodaki batarya bozuktur. Soğuk suya karışıyordur dedi. Bana mantıklı gelmedi. Soğuk suya karışsa da yine de o 45 dereceyi vermeli diye düşünüyorum. Değerli fikirlerinizi merak ediyorum. Saygılar. Bana ustanın söylediği mantıklı geldi hocam Yorum bağlantısı
Recommended Posts