Cem Büyüktuna Dün saat 08:33 Paylaş Dün saat 08:33 Merhaba arkadaşlar. Paspas aydınlatmasına ampul taktım ve pc ile de gerekli ayar yapıldı fakat bir türlü paspas aydınlatması yanmıyor. Bunun ayrıca bir sigortası var mı? Yanmıyorsa neyden yanmaz? Ampuller sağlam denedim ama hem şoför hem de yolcu tarafı yanmıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 08:38 Paylaş Dün saat 08:38 Sigorta olabilir ama, bilgisayarla ne ayarı yapıldı? Yorum bağlantısı
Cem Büyüktuna Dün saat 09:12 Yazar Paylaş Dün saat 09:12 Ambiyans aydınlatmalar açıldı. Hangi sigorta? Tüm sigortalara tek tek sigorta taktım yine de çalışmadı. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Fiesta sahibi olan arkadaşlar bilgi verirler. Sigortanın hangisi olduğunu bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Duya kablolar geliyor mu? Ayak aydınlatma için aktifleştirme gerekmiyor normalde. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 15 saat önce Paylaş 15 saat önce (düzenlendi) Ü.Emre Kartal yazdı: Duya kablolar geliyor mu? Ayak aydınlatma için aktifleştirme gerekmiyor normalde. Ampul tak çalıştır şeklinde diye biliyorum ben de. Aktifleştirmeye gerek yoktu diye aklımda kalmış. Forumda daha önce paylaşılmış. 15 saat önce tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 15 saat önce Paylaş 15 saat önce İnan Çınar yazdı: Ampul tak çalıştır şeklinde diye biliyorum ben de. Aktifleştirmeye gerek yoktu diye aklımda kalmış. Forumda daha önce paylaşılmış. Ben de yaptım, hatta o hattan arka kısıma da yaptım. Çalışmıyorsa başka problem vardır Üst donanımlardaki arka çakmaklık hattını yine arkaya çektim. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ampul sağlam mı bu düşünülmüştür belki ama yine de soralım Yorum bağlantısı
Harun Özden 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Elektrik hattına bağlı değildir, sadece duylar mevcuttur. Kontrol etmek gerek. Focus mk2 collection da duylara hat çekmiştik. Yorum bağlantısı
Recommended Posts