Fatih Sarıkaya Cumartesi 18:01 Paylaş Cumartesi 18:01 Viofo A229 pro sonny starvis sensörlü araç kamerası aldım. Bu marka ile @Metin Akbaldan fiesta için aldığım kamera ile tanıştım. Müthiş bir şeymiş. Fiestayı kız kardeşime verdim. Kamerayı da sökmedim. Aracı satacak olursanız mutlaka sökün diye tembihledim. Yukarda bahsettiğim modeli de superb için aldım. Bu kamera da park modu varmış. Kullanan varmı? İlk defa ön ve arka kamera montajı yapacağım. Montaj için tavsiyeleriniz olursa dikkate alırım. Montaj videosu izledim. Gerçek kullanıcıların tavsiyeleri daha önemli. Bunuda fiestada olduğu gibi tavan lambasına bağlamayı düşünüyorum ama superb nin tavan lambası çok teferruatlı. Fiesta gibi basit değil, söksem başıma dert eder miyim bilemiyorum. Detaylı araçlarda montaj yapmak çok yorucu oluyor. Bunun direklerde airbag var, oralardan kabloyu nasıl geçiririm? Kameralar gelince direk elektrikçiye mi gideyim? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cumartesi 18:34 Paylaş Cumartesi 18:34 Park kiti lazım park modu için. 2 günden fazla kullanılmazsa aküyü yer modül ayarlı ayarsız farketmedi bende. Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cumartesi 19:19 Paylaş Cumartesi 19:19 (düzenlendi) 2019 yılından beri a129 duo yu park kiti ile kullanıyorum, park kiyinde akü voltaj ayarı var. az görüntü alma ve darbe hassasiyeti ayarı yaptım. Aracı günlük kullanıyorum serviste sigorta kutusundan elektrik alarak bağlattım. Allah'a şükür şimdilik sıkıntı yok. Cumartesi 19:20 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Güle güle kullanın benim de aklımda olan bir modeldi ama pahalı geldiği için 70mai a810 aldım, park modu kablosu ile kullanıyorum. 11,8 V olunca kaydı kesiyor, nedense erken kapanıyor benim akü voltajı hep düşük:) Bu kablo lazım size. https://www.teknostore.com/viofo-hk4-a229-t130-ve-a119-mini-icin-type-c-park-modu-baglanti-kiti-2727 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Metin Akbal yazdı: Park kiti lazım park modu için. 2 günden fazla kullanılmazsa aküyü yer modül ayarlı ayarsız farketmedi bende. Hayırlı olsun Metin Uzunoğlu yazdı: 2019 yılından beri a129 duo yu park kiti ile kullanıyorum, park kiyinde akü voltaj ayarı var. az görüntü alma ve darbe hassasiyeti ayarı yaptım. Aracı günlük kullanıyorum serviste sigorta kutusundan elektrik alarak bağlattım. Allah'a şükür şimdilik sıkıntı yok. Teşekkür ederim bilgiler için. Araç her gün kullanılmıyor. Bu doğrultuda park modu özelliğini kullanamayacağız. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Sarıkaya yazdı: Teşekkür ederim bilgiler için. Araç her gün kullanılmıyor. Bu doğrultuda park modu özelliğini kullanamayacağız. Ben bunun için proje düşünmüştüm. Akünün önüne küçük bir jel akü, şarj kontrol modülü ve röle bağlantısı ile araç çalışır halde iken normal elektrik yiyecek, çalışmazken bu jel aküden yiyecek, ve yine bunun kontak bağlantısı vs yapılacak ve park modu kullanılabilecek. Yorum bağlantısı
Recommended Posts