Sühan Bozdağ Cuma 20:29 Paylaş Cuma 20:29 (düzenlendi) "Vergisi yüksek, çok yakar, parça bulamazsın, ustasını bulamazsın, satamazsın, atamazsın. Bence sakın alma, rezil eder seni bu makina" dedim ama arkadaşın biri (!) görmüş beğenmiş, "tırışkadan bir suv'a o parayı vereceğime Tofaş parasına bunu alırım, üç günlük dünya değil mi?" diye ısrar etti. "Oğlum deli olma! Tamam dünya üç gün ama önemli olan son iki gün..." diyerek vazgeçirmeye çalıştıysam da tam ikna edemedim. Belki buradaki yorumları okursa vazgeçer diyerek foruma taşıdım konuyu. Sizlerden ricam; artık Allah ne verdiyse Cuma 20:34 tarihinde Sühan Bozdağ tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 20:37 Paylaş Cuma 20:37 valla mis gibi seçenek, zaten nissan parçaları... 1/10000 lerin adamıyım ben de alırdım 5 1 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ Cuma 20:42 Yazar Paylaş Cuma 20:42 Çağlar Bayur yazdı: valla mis gibi seçenek, zaten nissan parçaları... 1/10000 lerin adamıyım ben de alırdım Olmadı bu... Adam bahaneye bakıyor zaten 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 21:15 Paylaş Cuma 21:15 sürüden ayrılmak için güzel seçenek bence hem de makul rakama 1 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ Cuma 21:16 Yazar Paylaş Cuma 21:16 Çağlar Bayur yazdı: sürüden ayrılmak için güzel seçenek bence hem de makul rakama Buymuş makina; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-infiniti-ar-kon-dan-kusursuz-masrafsiz-infiniti-3.3-v6-1220576710/detay/ Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 21:52 Paylaş Cuma 21:52 km ye mil olarak bakmak lazım tabii yanıltmasın o 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cuma 22:51 Paylaş Cuma 22:51 ''Bi suv almadan önce çekicilerin sırtına bakın ve tercih yapın'' der bi pilli araba tamircisi portifci 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 03:58 Paylaş Cumartesi 03:58 Benim sırtımla ne ilgisi var ki şimdi 1 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 06:56 Paylaş Cumartesi 06:56 Bedavaya gürül gürül canavar hayırlı olsun. Parçası illaki bir yerlerde vardır maslak’ta falan. Orta doğu’da kullanılan makinelerdi bunlar 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cumartesi 07:35 Paylaş Cumartesi 07:35 Yaşına ve miline göre diri duruyor. Nissan ın Renault ile tamışmadığı güzel günlerin aracı. Arıza durumunda bakabilecek ustası varsa neden olmasın. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Cumartesi 11:30 Paylaş Cumartesi 11:30 Off tas gibi makine Benim olacak, binicem ustune, vurucam kirbaci 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cumartesi 19:54 Paylaş Cumartesi 19:54 bende bunun 1999 model pathfinderi vardı. müthiş başarılı bir alettir. motorun gücü zayıf yokuş yukarı insanı bezdirir ancak genel sakin sürüşte müthiş konforlu ve her tür arazide standart haliyle gidebilecek müthiş kaaibliyetli ve çok dayanıklı bir aletti. sıfır alınmış ve korunmuş olsa hala biniyor olurdum o kadar ne diyebilirim. artık alınır ve binlirmi emin değilim. aşırı ucuz olursa belki. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Cumartesi 21:00 Paylaş Cumartesi 21:00 Infiniti fx leri de ben beğenirim.Marjinal 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş Dün saat 03:37 Paylaş Dün saat 03:37 4*4 u aktif değilmiş ilanda öyle yaziyor. Çıkabilecek masraflar göz önüne alınıp öyle hareket edilmeli ... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Km si gümrükten girmesinden dolayı şaibeli 4 çekeri çalışmıyor. Basit bişe olsa galeri yaparda koyar ilana Eski suv alınakca jeep grubu bakılmalı. Jeepe bakacak usta var ülkede parçasıda var bunlar macera 1 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Doğan Arşiray yazdı: artık alınır ve binlirmi emin değilim. aşırı ucuz olursa belki. Detaylı bir araştırma yaptım nette, bedava verseler belki alırım . Serdar Göktaş yazdı: 4*4 u aktif değilmiş ilanda öyle yaziyor. Ben bunu fark etmedim bile. Ya da sonradan eklediler ilana. Ali Gök yazdı: 4 çekeri çalışmıyor. Basit bişe olsa galeri yaparda koyar ilana Galeriye dümenden mesaj attım benim Feroza ile takas olur mu diye, cevap vermediler. Dönerlerse üste para isterim hiç tereddütsüz . Yorum bağlantısı
Recommended Posts