Ali Darbaz Perşembe 20:33 Paylaş Perşembe 20:33 Yaptığı bir çok teknik hata nedeniyle çıktığı yolculuğa pişman olmak üzere olan donan Hollandalı‘nın trajikomik hikayesi. -30°’de her şeyi bozulan Arkadaşımız bir şekilde hedefine ulaşmayı başarıyor. Beni merak ettiğim konu arabanın bu şekilde modifiye edilmiş arabayı Türkiye’de polisler trafikten çekiyor mu. Videolar 9 bölüm ilk bölümü atıyorum 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 20:47 Yazar Paylaş Perşembe 20:47 (düzenlendi) Adamın kullandığı osraam nightbreaks ledler çok hoşuma gitti C3e olurmu acaba Çok kollu çelik jantlar karı topladığı için arabada balans yapıyor ve sık sık durup jantları temizliyor. Normal teneke düz jant kullanması gerekiyormuş. Arabanın dışına koyduğu dizel ısıtıcı eksi 30 derecede donup bozuldu. Sıcak yemek yapmak istedi ocağı dondu. Arabanın arkasında çeki noktası olmadığını keşfetti. Fren diskleri bozuldu. Motoru stop etmeden rölantide bırakmak zorunda kalıyor çünkü antifrizi -33 olarak ayarladığından eksi 40 derecede motorun bozulmasından korkuyor. . Dışarda musluklar donduğu için benzin istasyonlarından rica ile su tedarik edebiliyor. Perşembe 20:56 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Evcin Cuma 07:07 Paylaş Cuma 07:07 1. bölümü izledim de donan derken adam ölmüyor değil mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 07:14 Yazar Paylaş Cuma 07:14 (düzenlendi) Fatih Evcin yazdı: 1. bölümü izledim de donan derken adam ölmüyor değil mi? Yok ölmüyor ama epey zor saatler geçiriyor. Ben onun sürüş yaptığı yolda yola çıkamam mesela . Arabayı her jant temizliği sonrası tekrar yola dönmesi bile yüksek zorlukla uğraşıyır. Ben Uçan Hollandalı ya itafen Donan hollandalı dedim. Cuma 07:19 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts