BurakArslan34 3 Mart Paylaş 3 Mart Merhaba, geçenlerde almayı düşündüğüm bir aracın donanım özelliklerini araştırırken fark ettim ki bazı standart özellikler neredeyse opsiyonel gibi gösterilip ekstra ücretle satılmaya çalışılmış. Bu durum beni, araçların gerçek donanım seviyelerini ve teknik özelliklerini nasıl daha doğru bir şekilde öğrenebileceğim konusunda düşündürdü. Resmi broşürlere veya teknik dökümanlara ulaşmak için hangi kaynakları kullanmalıyım? Üreticilerin web sitelerinde eski modelleri bulamadığım için bu siteler dışında, geçmiş model yıllarına ait detaylı donanım listelerini bulabileceğim güvenilir bir arşiv veya platform var mı? Değerli deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Mart Paylaş 3 Mart Bu gibi donanım farklılıklarına bazı modeller/versiyonlar diyoruz . Örneğin, Kuga' nın Titanium/ST Line broşüründe anahtarsız giriş yazar. Bazı versiyonlarda dört kapıda algılayıcı varken, bazılarında da ön iki kapıda vardır. Her ikisi de aynı donanım seviyesinde ve aynı yıl gelmiş olabilir. Bir çok markada bu durum olabiliyor. Ama hiç biri bu konuda Volvo' nun eline su dökemez. Motor, şanzıman, donanım, teknik veriler vs vs evlere şenliktir. Üreten, götüren, getiren ve kullanan bile tam bilemez . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart Paylaş 3 Mart İlgili model yılının satış katoloğunu bulmak lazım.. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 Mart Paylaş 3 Mart https://partsouq.com/ sitesinde şase no girerek fabrikasyon hangi donanım var, opsiyon listesi vs hepsini görebilirsiniz 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 3 Mart Paylaş 3 Mart https://www.perplexity.ai/ adresine sorabilirsiniz; araclara ozel degil; ancak iki donanim paketi arasindaki farklari tablo halinde sirala dediginizde fena calismiyor. Ancak elbette ki bilgisi internet uzerindeki bilgilere dayaniyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mart Paylaş 3 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hocam Spesifik model verse yanıtlarım. Bir spesifik soru yok. Atladın hemen ama istersen yapabiliyorsan sen yanıtla? 🧨 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Mart Paylaş 3 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Spesifik model verse yanıtlarım. Bir spesifik soru yok. Atladın hemen ama istersen yapabiliyorsan sen yanıtla? 🧨 Valla ben de onu diyorum işte. www.google.com hatta chatgpt var. Daha güzel farkları nedir diye sorunca döküyor listeyi Yorum bağlantısı
BurakArslan34 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Açıkcası ben sadece geçmiş model broşürlerine nasıl ulaşabileceğimi merak ediyorum hocam Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart Paylaş 3 Mart BurakArslan34 yazdı: Açıkcası ben sadece geçmiş model broşürlerine nasıl ulaşabileceğimi merak ediyorum hocam onları keşke biriktirseydij koli koli çöpe gitti şimdi bmw broşürleri 50 avrodan satılıyor tek model 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mart Paylaş 3 Mart BurakArslan34 yazdı: Açıkcası ben sadece geçmiş model broşürlerine nasıl ulaşabileceğimi merak ediyorum hocam güzel. nereleri buldun mesela? nerelere baktın? Yorum bağlantısı
BurakArslan34 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart (düzenlendi) Piyasaya tam olarak hakim olmadığım için fazla bilgi bulamadım. Bu yüzden, konunun uzmanı olan sizlere danışmak istedim. 3 Mart tarihinde BurakArslan34 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mart Paylaş 3 Mart BurakArslan34 yazdı: Piyasaya tam olarak hakim olmadığım için fazla bilgi bulamadım. Bu yüzden, konunun uzmanı olan sizlere danışmak istedim. neleri buldunuz ve nasıl arama yaptınız? BurakArslan34 yazdı: Piyasaya tam olarak hakim olmadığım için fazla bilgi bulamadım. Bu yüzden, konunun uzmanı olan sizlere danışmak istedim. neleri buldunuz ve nasıl arama yaptınız? Mesela şurayı kullanabilirsiniz bazı veriler için: https://www.sahibinden.com/oto360/arac-karsilastirma 1 Yorum bağlantısı
BurakArslan34 Salı 18:50 Yazar Paylaş Salı 18:50 Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts