Adnan Çakır 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Ben olsam motoru bırakır gelirdim o oyuğa NC sığmazdı , izlerken yoruldum. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 6 Nisan Yazar Paylaş 6 Nisan Çağlar Bayur yazdı: 13:05 teki çıkmaz sokak mıydı, çıkardı da çıkmaz mı olmuş Çıkmaz sokak burada eskiden at eşek gibi hayvanlar için dar sokaklar varmış. Büyük ihtimalle o dar sakaklardan birisi vardı. Otel sahibi kapattı. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 6 Nisan Yazar Paylaş 6 Nisan İlkay Başaran yazdı: Bende salonu süpürünce çıktım cidden hhaah Ne olacak bu halimiz Adnan Çakır yazdı: Ben olsam motoru bırakır gelirdim o oyuğa NC sığmazdı , izlerken yoruldum. Ben de hesapladım anca sığıyordu dönmek istesem çok zor olacaktı. Hatta ilerledikçe dönmek zor olacağı için gözümü karartıp indim. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Ortahisardan girip ibrahimpaşadan çıkmışsın.. Çok sudan geçmişsin.. iyi düşmemişsin 2x izledim.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: 2x izledim.. daha heyacanlı ben de 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Murat Gedik yazdı: Emre bey ayrıca sizin sorduğunuz Ortahisar'daki sodalı suyu buldum. İkinci videoda Hangi video yahu ben izledim göremedim. Yorum bağlantısı
Murat Gedik 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Emre Şimşek yazdı: Hangi video yahu ben izledim göremedim. Aşağıdaki videoda 35:30'da. : 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Murat Gedik yazdı: Aşağıdaki videoda 35:30'da. : 26-42 arası güzelmiş 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Murat Gedik yazdı: Aşağıdaki videoda 35:30'da. Abime sordum, benim gittiğim acı su bu değildi diyor. Demekki orada birden fazla noktada su var. Onun dediği Özengi Çayı üzerindeymiş. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Emre Şimşek yazdı: Abime sordum, benim gittiğim acı su bu değildi diyor. Demekki orada birden fazla noktada su var. Onun dediği Özengi Çayı üzerindeymiş. Doğrudur. Burada çok fazla vadi var. Bi tane de sodalı su Gomeda vadisinde var. Hatta biz bi hata ettik içtik ve hepimiz diyare olduk . O yüzden bunun tadına hiç bakmadım. Siz ortahisar dediğiniz için bahsettiğiniz su bu zannettim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts