Mücahit Erdem 6 Mart Paylaş 6 Mart Murat Gedik yazdı: Arkadaşlar Royal Enfield Himalayan 450 nasıl acaba. Cf ile arada kalsanız hangisini alırsınız? NX500 alırdım 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 6 Mart Paylaş 6 Mart Mücahit Erdem yazdı: NX500 alırdım O da zam yedi. 480 bin oldu 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 Mart Paylaş 9 Mart Az binilir, daha güçlü olsun denilir, 400 lük olur, az daha konforlu olsun denilir tenere olur, olmuşken 1000 lik olsun denir ve hikaye 1300 e kadar gider, en sonunda aslında 700 lük herşeye yetermiş denilip geri dönülür 700 e 😂😂😂 Hayırlı olsun kazasız belasız 🧿🧿🧿 Sıradaki…. 1 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Mart Paylaş 9 Mart Bugün canlı gördüm epey büyük, hatta yanılmıyorsam crf’den iri 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Mart Paylaş 9 Mart Emre Şimşek yazdı: Bugün canlı gördüm epey büyük, hatta yanılmıyorsam crf’den iri Crf bundan büyük ama onda da orantısızlık çok çirkin. 20 sene üst vücut çalıştırıp stok bacakla gezen tipler varya sokakta onlar gibi aynı. 1 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Mart Paylaş 10 Mart İlkay Başaran yazdı: Crf bundan büyük ama onda da orantısızlık çok çirkin. 20 sene üst vücut çalıştırıp stok bacakla gezen tipler varya sokakta onlar gibi aynı. Ni oran va ni orantı. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 10 Mart Yazar Paylaş 10 Mart Ahmet Kiriş yazdı: Az binilir, daha güçlü olsun denilir, 400 lük olur, az daha konforlu olsun denilir tenere olur, olmuşken 1000 lik olsun denir ve hikaye 1300 e kadar gider, en sonunda aslında 700 lük herşeye yetermiş denilip geri dönülür 700 e 😂😂😂 Hayırlı olsun kazasız belasız 🧿🧿🧿 Sıradaki…. Ahmet bey sizin konuyu gördüm ve zevkle baştan sona okudum . Çok kolay motor alıyorsunuz ve satıyorsunuz. Benim öyle bi esnekliğim yok. Bunu bile en az iki üç yıl kullanırım. Sonra satabilirsem inşallah. Tenere alabilirim. Dediğiniz gibi 700 bence de her şeye yeter. Daha büyüğünde ne gözüm var ne de param var . Daha büyük olursa ve pahalı olursa araziye giremem ben. O yüzden arazide iyi gidecek optimum büyüklükte ve güçte olması lazım. O yüzden en fazla tenere olur gibi. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Mart Paylaş 10 Mart Ben 250'de takıldım kaldım yukarıya çıkamıyorum. O olsun bu olsun falan hiç gözüm yok, tarlalar, ormanlar, dereler, çiçekler, köyler, değişik yerler göreyim yeter, klx bunlara yetiyor. Hıza ihtiyacım yok çünkü basmıyorum, arazide güce ihtiyaç pek olmuyor, daha rahat bir sele olsa iyi olurdu ama idare ediyor, rüzgarı almasaydı iyiydi ama istesem siper taktırırım, depo büyük olsa iyi olurdu ama ona göre kendimi ayarlıyorum Gerçekten motorumdam sıkıldığım zaman yenisini arıycam bence. 406'yı da 19 sene kullanmıştım 5 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 10 Mart Yazar Paylaş 10 Mart Emre Şimşek yazdı: Bugün canlı gördüm epey büyük, hatta yanılmıyorsam crf’den iri Evet büyüklüğü güzel bence. Biraz da o yüzden aldım. 190 cm boy olunca diğerleri altımda oyuncak gibi kalıyor. Crf den biraz küçük. Selçuk Keleş yazdı: Ben 250'de takıldım kaldım yukarıya çıkamıyorum. O olsun bu olsun falan hiç gözüm yok, tarlalar, ormanlar, dereler, çiçekler, köyler, değişik yerler göreyim yeter, klx bunlara yetiyor. Hıza ihtiyacım yok çünkü basmıyorum, arazide güce ihtiyaç pek olmuyor, daha rahat bir sele olsa iyi olurdu ama idare ediyor, rüzgarı almasaydı iyiydi ama istesem siper taktırırım, depo büyük olsa iyi olurdu ama ona göre kendimi ayarlıyorum Gerçekten motorumdam sıkıldığım zaman yenisini arıycam bence. 406'yı da 19 sene kullanmıştım Benim de beklentilerim benzer 🙂. Bunlara ek olarak 200 Km gibi uzun yola da gideyim yeter. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 10 Mart Yazar Paylaş 10 Mart Emre Şimşek yazdı: Bugün canlı gördüm epey büyük, hatta yanılmıyorsam crf’den iri 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 Mart Paylaş 11 Mart Murat Gedik yazdı: Evet büyüklüğü güzel bence. Biraz da o yüzden aldım. 190 cm boy olunca diğerleri altımda oyuncak gibi kalıyor. Crf den biraz küçük. Benim de beklentilerim benzer 🙂. Bunlara ek olarak 200 Km gibi uzun yola da gideyim yeter. bunla da gidersin 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 17 Mart Yazar Paylaş 17 Mart Arkadaşlar hayallerimi gerçekleştiriyorum . Tam istediklerimi yapıyorum. Gerçekten tam Kapadokya'ya uygun bir motosiklet almışım. 15 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Mart Paylaş 18 Mart Eyvaah Ali abi gelir şimdi 670 bin tl lik 2 zamanlı husqvarna linki atar gider. Makina bundan olacak kararım bu yönde uğraşamam der. Husqvarna norden 901 den başlar da der. 1 7 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Mart Paylaş 18 Mart Selçuk Keleş yazdı: BMW ? Puro+fular ? Ses tonu? Ceemciğim Beeenzin Yorum bağlantısı
Murat Gedik 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Selçuk Keleş yazdı: Güzel de, fotolarda sen yoksun ? Ben foto çekiyorum :-) şimdilik tekim o yüzden çeken yok. Arkadaşlarla gidersem üzerinde de foto atarım. Beni takip eden dronum da yok 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 20 Mart Yazar Paylaş 20 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Motorun hakkını vermişsin Daha bu başlangıç abi 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 23 Mart Yazar Paylaş 23 Mart Bir pazar daha hava çok güzeldi. Dağ tepe dolandım. Aşk vadisi 🙂 Peribacalarının en güzel izlendiği yer aşk vadisi @Mehmet Ozyurek 😄 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Mart Paylaş 23 Mart (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Eyvaah Ali abi gelir şimdi 670 bin tl lik 2 zamanlı husqvarna linki atar gider. Makina bundan olacak kararım bu yönde uğraşamam der. Husqvarna norden 901 den başlar da der. yok demem, arkadaş tam istediğini almış, hayırlı olsun, yorumlarda güzel bu model için Benim zaten araziyle işim yok, olsada hafif stablize yol anca, ben keyfi gezmeciyim, ben alacaksam tam alırım yada almam, son kararım bu yönde oldu, deli hacimlere gerek yok tabii, ama hayaldende geri kalmam, havadan para gelse, direk R Nine yada Kawa Z950Rs (bu ikisinide satmam) hiç dinlemem, daha az olursa Boneville T120 (ki bunu bir alırsam hayatta satmam, anca aynı modelin daha gelişmişi olursa ki alet senelerdir zaten aynı gibi) oda olmadımı biraz tarz değişirim XSR700 gibi mesela, odamı olmadı, almam yada sadece iş görsün diye xmax falan alrım, başkada bakmam artık... Royaldende vazgeçtim, hadi alamadık bununla idare ederim diyordum adamlar Bear 650 ye 500 küsür çekmiş, son motor olacak şekilde elde kalacak motor için çok fazla, hadi tamam olmadı bari bu olsun denebilir ama içimde bu motor için o derece istek yok, zaten başkada pek sevdiğim tarz motor yok gibi, haa unuttun bak Kawa Z650Rs var ama oda fazla pahalı ve son sahiplik alet ama ona değebilir, W800 de vardı oda aynı, pahalı ve getirmiyorlar, bir ara MotoGuzzi baktım, gördümki oda başımı ağrıtacak vazgeçtim, motor Japon olacak aga, en güzeli, kafa rahat, tabii Hondanın saçma zalak nx500 leri gibi sağlam ama acaip modelleri gibi değil. Kısaca Zimzon en güzeli şuan için husqw 901 falan, boşver XSR900 varken bakılmaz. 23 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts