Mücahit Erdem Perşembe 10:40 Paylaş Perşembe 10:40 Murat Gedik yazdı: Arkadaşlar Royal Enfield Himalayan 450 nasıl acaba. Cf ile arada kalsanız hangisini alırsınız? NX500 alırdım 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş Perşembe 12:04 Paylaş Perşembe 12:04 Mücahit Erdem yazdı: NX500 alırdım O da zam yedi. 480 bin oldu 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Az binilir, daha güçlü olsun denilir, 400 lük olur, az daha konforlu olsun denilir tenere olur, olmuşken 1000 lik olsun denir ve hikaye 1300 e kadar gider, en sonunda aslında 700 lük herşeye yetermiş denilip geri dönülür 700 e 😂😂😂 Hayırlı olsun kazasız belasız 🧿🧿🧿 Sıradaki…. 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Bugün canlı gördüm epey büyük, hatta yanılmıyorsam crf’den iri 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Emre Şimşek yazdı: Bugün canlı gördüm epey büyük, hatta yanılmıyorsam crf’den iri Crf bundan büyük ama onda da orantısızlık çok çirkin. 20 sene üst vücut çalıştırıp stok bacakla gezen tipler varya sokakta onlar gibi aynı. 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İlkay Başaran yazdı: Crf bundan büyük ama onda da orantısızlık çok çirkin. 20 sene üst vücut çalıştırıp stok bacakla gezen tipler varya sokakta onlar gibi aynı. Ni oran va ni orantı. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Az binilir, daha güçlü olsun denilir, 400 lük olur, az daha konforlu olsun denilir tenere olur, olmuşken 1000 lik olsun denir ve hikaye 1300 e kadar gider, en sonunda aslında 700 lük herşeye yetermiş denilip geri dönülür 700 e 😂😂😂 Hayırlı olsun kazasız belasız 🧿🧿🧿 Sıradaki…. Ahmet bey sizin konuyu gördüm ve zevkle baştan sona okudum . Çok kolay motor alıyorsunuz ve satıyorsunuz. Benim öyle bi esnekliğim yok. Bunu bile en az iki üç yıl kullanırım. Sonra satabilirsem inşallah. Tenere alabilirim. Dediğiniz gibi 700 bence de her şeye yeter. Daha büyüğünde ne gözüm var ne de param var . Daha büyük olursa ve pahalı olursa araziye giremem ben. O yüzden arazide iyi gidecek optimum büyüklükte ve güçte olması lazım. O yüzden en fazla tenere olur gibi. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 19 dakika önce Paylaş 19 dakika önce Ben 250'de takıldım kaldım yukarıya çıkamıyorum. O olsun bu olsun falan hiç gözüm yok, tarlalar, ormanlar, dereler, çiçekler, köyler, değişik yerler göreyim yeter, klx bunlara yetiyor. Hıza ihtiyacım yok çünkü basmıyorum, arazide güce ihtiyaç pek olmuyor, daha rahat bir sele olsa iyi olurdu ama idare ediyor, rüzgarı almasaydı iyiydi ama istesem siper taktırırım, depo büyük olsa iyi olurdu ama ona göre kendimi ayarlıyorum Gerçekten motorumdam sıkıldığım zaman yenisini arıycam bence. 406'yı da 19 sene kullanmıştım 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 19 dakika önce Yazar Paylaş 19 dakika önce Emre Şimşek yazdı: Bugün canlı gördüm epey büyük, hatta yanılmıyorsam crf’den iri Evet büyüklüğü güzel bence. Biraz da o yüzden aldım. 190 cm boy olunca diğerleri altımda oyuncak gibi kalıyor. Crf den biraz küçük. Selçuk Keleş yazdı: Ben 250'de takıldım kaldım yukarıya çıkamıyorum. O olsun bu olsun falan hiç gözüm yok, tarlalar, ormanlar, dereler, çiçekler, köyler, değişik yerler göreyim yeter, klx bunlara yetiyor. Hıza ihtiyacım yok çünkü basmıyorum, arazide güce ihtiyaç pek olmuyor, daha rahat bir sele olsa iyi olurdu ama idare ediyor, rüzgarı almasaydı iyiydi ama istesem siper taktırırım, depo büyük olsa iyi olurdu ama ona göre kendimi ayarlıyorum Gerçekten motorumdam sıkıldığım zaman yenisini arıycam bence. 406'yı da 19 sene kullanmıştım Benim de beklentilerim benzer 🙂. Bunlara ek olarak 200 Km gibi uzun yola da gideyim yeter. Yorum bağlantısı
Murat Gedik 5 dakika önce Yazar Paylaş 5 dakika önce Emre Şimşek yazdı: Bugün canlı gördüm epey büyük, hatta yanılmıyorsam crf’den iri Yorum bağlantısı
Recommended Posts