Emre Şimşek 23 Mart Paylaş 23 Mart Ortahisarda bir yerlerde acı su var dediler böbrek taşına iyi gelen. Yazın gittik arabayla bulamadık. Atv ya da motor gidebiliyormuş. Safaricilere el ettik durmamıştı namıssızlar. Senin için çok kolay olur bulması.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mart Paylaş 23 Mart Murat Gedik yazdı: Aşk vadisi 🙂 Peribacalarının en güzel izlendiği yer aşk vadisi @Mehmet Ozyurek 😄 @Servet Aydın çok iyi bilir orayı.. Asla da unutamaz 1 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart Paylaş 23 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: @Servet Aydın çok iyi bilir orayı.. Asla da unutamaz heeeeee.. 3 nr cam filmli arabada güneş gözlüklü 3 erkek adres soruyordu nasıl gidilir diye... 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mart Paylaş 23 Mart Murat Gedik yazdı: Bu da videosu "Artık her pazar motorla mı gezeceksin sen" demiyorlar mı evden 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart Paylaş 23 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: "Artık her pazar motorla mı gezeceksin sen" demiyorlar mı evden alalım bi adet o zaman mont kask eldiven var 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Mart Paylaş 24 Mart Çağlar Bayur yazdı: heeeeee.. 3 nr cam filmli arabada güneş gözlüklü 3 erkek adres soruyordu nasıl gidilir diye... Birisi de bıyıklıydı galiba 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 24 Mart Paylaş 24 Mart Murat Gedik yazdı: Bu da videosu Gözlükte kısa günün bonusu olmuş 2 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 24 Mart Yazar Paylaş 24 Mart (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: "Artık her pazar motorla mı gezeceksin sen" demiyorlar mı evden Ütümü yaptım bulaşığımı yıkadım yemeğe yardım ettim robot süpürgenin arkasından parkelere paspas çektim kim karışır kardeşim bundan sonra 😂 24 Mart tarihinde Murat Gedik tarafından düzenlendi 1 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mart Paylaş 24 Mart Murat Gedik yazdı: Ütümü yaptım bulaşığımı yıkadım yemeğe yardım ettim robot süpürgenin arkasından parkelere paspas çektim kim karışık kardeşim bundan sonra 😂 Erkek olmak da zor be 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart Paylaş 24 Mart Emre Şimşek yazdı: Birisi de bıyıklıydı galiba bırı bıyıklı biri hem bıyık hem sakal sorma yahu 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 24 Mart Yazar Paylaş 24 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: husqw 901 falan, boşver XSR900 varken bakılmaz. Anlatan adamlar youtube'da bunun bi küçük kardeşini almışlar. Hollanda'da çok ucuz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Mart Paylaş 24 Mart Murat Gedik yazdı: Anlatan adamlar youtube'da bunun bi küçük kardeşini almışlar. Hollanda'da çok ucuz. izlemiştim, bizde XSR900 vardı, canavar gibiydi, yenisi tam pro olmuş, fena.... fiyatta fena ama ne yazıkki... 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik Cumartesi 17:19 Yazar Paylaş Cumartesi 17:19 Bugün fırsat bulunca tura çıktım. Daha önce bisiklet ile yaptığım rotayı yaptım. Bisiklet ile her şey daha kolay oluyormuş . Gopro'mu kaskıma monte ettim. Müzik koymadım ham her şey duyulsun istedim. Ufak tefek kazalar başladı Sol dizimi kayaya sürttüm ve pantolonum yırtıldı ama yine de çok zevk aldım. 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Pazar 09:19 Paylaş Pazar 09:19 Adam 50’lik scooter’la madara etmiş ama olsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 09:45 Paylaş Pazar 09:45 O durup keşif yaptığın yeri neden yarmışlar öyle. Pek tabiatın işine benzemiyor. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Pazar 10:01 Paylaş Pazar 10:01 Mehmet Ozyurek yazdı: O durup keşif yaptığın yeri neden yarmışlar öyle. Pek tabiatın işine benzemiyor. Yolun ortasındaki boşluk ise bahsettiğin, su yoluna benziyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 15:12 Paylaş Pazar 15:12 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: 15.saniyede ekmek gördüm lem baktım baktım fırın arıom ben de, algıda seçicilik işte, emmi de kazı gömü peşinde... Pazar 16:03 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Murat Gedik Pazar 16:00 Yazar Paylaş Pazar 16:00 Mehmet Ozyurek yazdı: O durup keşif yaptığın yeri neden yarmışlar öyle. Pek tabiatın işine benzemiyor. Su yolu abi. Bir de bisiklet filan gidiyor çok o yüzden ortası daha çok oyulmuş. Bir kere orta oyuldu mu suyun işi daha kolay oluyor. Emre Şimşek yazdı: Adam 50’lik scooter’la madara etmiş ama olsun Evet ya daha yeni yeni alışıyorum böyle böyle öğreneceğiz işte. Bi de 50 cc scooter daha hafif adam da benden zayıftı o yüzden çok daha iyi manevra yapıyor. Zaten ağır olduğu için enduro almıyorum dedi. Bugün çok güzel bir yer daha keşfettim Ortahisar'da balkan vadisi ve büyük bir mağara keşfettim. İçinden kros motorcular geçiyor bugün videosunu yaparım. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik Pazar 16:13 Yazar Paylaş Pazar 16:13 Emre Şimşek yazdı: Adam 50’lik scooter’la madara etmiş ama olsun Emre bey ayrıca sizin sorduğunuz Ortahisar'daki sodalı suyu buldum. İkinci videoda 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik Pazar 17:59 Yazar Paylaş Pazar 17:59 Bugün de ütümü yaptıktan sonra motora vize çıktı . Gomeda vadisindeki Landları görünce @Servet Aydın abi geldi aklıma. Burada olsa bunlarla neler yapardı acaba diye düşündüm. Bu sefer düşmedim ama baya bir çamur ve sudan geçtim. Çok güzel yerler keşfettim. Ortahisar'dan girdiğim Balkan vadisinde cross motorcuların içinden geçtiği bir mağara buldum. Biraz uzun ama atlata atlata izlersiniz artık . 2 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 18:01 Paylaş Pazar 18:01 13:05 teki çıkmaz sokak mıydı, çıkardı da çıkmaz mı olmuş 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 18:19 Paylaş Pazar 18:19 Murat Gedik yazdı: Bugün de ütümü yaptıktan sonra motora vize çıktı . Gomeda vadisindeki Landları görünce @Servet Aydın Bende salonu süpürünce çıktım cidden hhaah 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts