Murat Gedik 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Nevşehir'de yaptığımız vadi turlarından birisini çekmiştim. Buradan izleyebilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart Paylaş 3 Mart Murat Gedik yazdı: Nevşehir'de yaptığımız vadi turlarından birisini çekmiştim. Buradan izleyebilirsiniz. O vadiyi yukarı doğru gidersen bizim köye çıkarsın 2 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: O vadiyi yukarı doğru gidersen bizim köye çıkarsın Sizin köy hangisi abi büyük ihtimal gitmişimdir. Gomeda vadisini mi? Yoksa Balkan Vadisini mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart Paylaş 3 Mart Murat Gedik yazdı: Sizin köy hangisi abi büyük ihtimal gitmişimdir. Gomeda vadisini mi? Yoksa Balkan Vadisini mi? Balkan vadisini devam edince bizim köye çıkman lazım.. Öyle tahmin ediyorum.. Kavak 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart Paylaş 3 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: O vadiyi yukarı doğru gidersen bizim köye çıkarsın çıkmasın ama sonra kurt lar gelip bacağı kapabiliyor 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart Paylaş 3 Mart Çağlar Bayur yazdı: çıkmasın ama sonra kurt lar gelip bacağı kapabiliyor Yok yok. o vadi değil bura 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mart Paylaş 3 Mart Şeytan icadı. Binmeyin böyle şeylere. Sonra düşüp sağını solumu kırıyo insan 🍆 1 1 4 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Balkan vadisini devam edince bizim köye çıkman lazım.. Öyle tahmin ediyorum.. Kavak Evet abi yukarı doğru çıkarsan İbrahim paşa'dan kavak kasabasına doğru gidiyor. Ama biz aşağı doğru gittik gomeda vadisi'ne oradan da ürgüp'e doğru. Servet Aydın yazdı: Şeytan icadı. Binmeyin böyle şeylere. Sonra düşüp sağını solumu kırıyo insan 🍆 Arkadaki şeytan icadı KTM mi abi 🙂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göler 3 Mart Paylaş 3 Mart (düzenlendi) Hocam hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler diliyorum. Ben de geçen yıl aldım motorumu. Pek gezme fırsatı olmadı. Haziran ayında iki günlük Kapuzbaşı ve Hacer ormanlarına gittim. Hacıbektaş öğretmenevinde idareciyim. Yolunuz düşerse beklerim. Kamplı gezi düşünürseniz eşlik edebilirim. Gezimin birinci gününden... 3 Mart tarihinde Mehmet Göler tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz 3 Mart Paylaş 3 Mart Murat hocam hayırlı olsun. Kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Asfaltta çok gitmiyor ama arazide çok iyi bir motor. Hero ile artcılı Ulukışla çinili göl, Kapuzbaşı- Hacer ormanlarına gittim performansı yeterli. Bir seferde Çamardı Demirkazığa gittim crf rally den geri kalmadı. Bu yerler sana yakın, gezme rotana buraları ekle bence. Bahar sonu bir aksilik olmazsa bizde Nevşehir turu yapacağız arkadaşlar ile. 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz 3 Mart Paylaş 3 Mart Çekim yapan Hakan hocam da hero kullanıyor. Aladağlar Karagöl rotası Part I https://youtu.be/tTHajNFUaNo?si=e8ox4nqhjXE5XarE Part II https://youtu.be/fXFSa97pwuo?si=RITvIpI0UmqvUBYn 3 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 3 Mart Paylaş 3 Mart Hayırlı olsun hocam yüksek cc yerine bununla başlamanız bence isabet olmuş.. Güle güle kullanın.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mart Paylaş 3 Mart Murat Gedik yazdı: Arkadaki şeytan icadı KTM mi abi 🙂 Zalım seri hemde ama piskılet onda beter zalım🔪 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Mehmet Göler yazdı: Hocam hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler diliyorum. Ben de geçen yıl aldım motorumu. Pek gezme fırsatı olmadı. Haziran ayında iki günlük Kapuzbaşı ve Hacer ormanlarına gittim. Hacıbektaş öğretmenevinde idareciyim. Yolunuz düşerse beklerim. Kamplı gezi düşünürseniz eşlik edebilirim. Gezimin birinci gününden... Çok Teşekkür ederim Mehmet hocam. Kamplı değil ama normal günübirlik pazar günü gezilerine çağırırsanız gelirim inşallah hiç motorcu arkadaşım yok diye üzülüyordum yavaş yavaş oluyor. Kamp malzemelerim olmadığı için ve eşim de sağlık çalışanı olduğu için küçük çocuklarla kamp zor şimdilik ama çocuklar büyüyünce ben de gitmeyi düşünüyorum. Bir gün hacıbektaşa gelirsem yanınıza uğrarım inşallah. İbrahim Yılmaz yazdı: Murat hocam hayırlı olsun. Kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Asfaltta çok gitmiyor ama arazide çok iyi bir motor. Hero ile artcılı Ulukışla çinili göl, Kapuzbaşı- Hacer ormanlarına gittim performansı yeterli. Bir seferde Çamardı Demirkazığa gittim crf rally den geri kalmadı. Bu yerler sana yakın, gezme rotana buraları ekle bence. Bahar sonu bir aksilik olmazsa bizde Nevşehir turu yapacağız arkadaşlar ile. Takip ediyorum videolarını izledim. Zaten bu videoları görünce bu motoru almaya karar verdim. Tam istediğim gibi. Asfaltta hız yapmaması işimi kolaylaştırdı çünkü hanım izin vermiyordu hızlı gitmiyor diye kandırıp aldım. Bisiklet ile gidilebilecek her yere gittim inşallah Niğde dağları ve Nevşehir'in bütün uzak ilçelerini gezeceğim. Tayfun Aydın yazdı: Hayırlı olsun hocam yüksek cc yerine bununla başlamanız bence isabet olmuş.. Güle güle kullanın.. Teşekkür ederim Tayfun hocam. Param yetseydi Cf 450 Mt ya da Himalayan alacaktım ama bununla başlamam daha iyi oldu bence. Servet Aydın yazdı: Zalım seri hemde ama piskılet onda beter zalım🔪 KTM 390 Adventure de radarımdaydı abi çok güzel motor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 14:20 Paylaş Salı 14:20 390 adv efsane zaten. Senin de benim de ikinci taşıtımız olacağı aşikar 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Salı 17:08 Paylaş Salı 17:08 Mehmet Göler yazdı: Hocam hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler diliyorum. Ben de geçen yıl aldım motorumu. Pek gezme fırsatı olmadı. Haziran ayında iki günlük Kapuzbaşı ve Hacer ormanlarına gittim. Hacıbektaş öğretmenevinde idareciyim. Yolunuz düşerse beklerim. Kamplı gezi düşünürseniz eşlik edebilirim. Gezimin birinci gününden... Yahyalı’lı olup da motorum olmayınca nadiren gidip görebiliyorum buraları. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık Çarşamba 12:23 Paylaş Çarşamba 12:23 ALLAH hayırlı etsin kardeşim. ALLAH her türlü kazadan, beladan korusun. 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın Çarşamba 21:14 Paylaş Çarşamba 21:14 Murat Gedik yazdı: Teşekkür ederim Tayfun hocam. Param yetseydi Cf 450 Mt ya da Himalayan alacaktım ama bununla başlamam daha iyi oldu bence. Hocam CF ye çok bulaşma derim.. İyi yapmışsın Hero ile. Güle güle kullanın inşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 22:03 Paylaş Çarşamba 22:03 Cf ateyizi sofu yapar aman diyim 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Perşembe 06:10 Paylaş Perşembe 06:10 Bu 210 mu ne ise kendi sitesinden bulamadım. Kaç taksit yapacakmış 180’e falan bırakır mıymış bir arkadaşım soruyor Abim de git crf al çeyrek altın diyor ama arada 100 binlik bir fark var 19 tane çeyrek parası 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş Perşembe 07:03 Paylaş Perşembe 07:03 Emre Şimşek yazdı: Bu 210 mu ne ise kendi sitesinden bulamadım. Kaç taksit yapacakmış 180’e falan bırakır mıymış bir arkadaşım soruyor Abim de git crf al çeyrek altın diyor ama arada 100 binlik bir fark var 19 tane çeyrek parası 210 daha satışa çıkmadı Emre, sadece tanıtımını yaptılar. Türkiye hero x pulse kullanicilari da merakla bekliyor. Bu kasada eksikliğini hissettikleri 6. Vites ve arka ABS 210 da gelecek. Tıp olarak da daha yakışıklı. Bakalım gelsin bende değerlendirmeye alaacagim. Hele bir de peşin fiyatına 12 taksit gelir ise tadından yenmez. Motor fiyatları da aldı başını gitti. Honda dio 180 bin olmuş. Pcx 200 bin. Çok uçtu rakamlar... Crf yi yılbaşından önce sağlam kampanya ile satmislardi. Euro 5,5 muhabbetine. Eldeki stokları bitirdiler. O zaman alınsa çok çok iyi olurdu. Şimdi fiyatı nerelerede onu bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik Perşembe 09:50 Yazar Paylaş Perşembe 09:50 Tayfun Aydın yazdı: Hocam CF ye çok bulaşma derim.. İyi yapmışsın Hero ile. Güle güle kullanın inşallah.. Tasarımı hoşuma gidiyor. Kullananlar da memnun gibi sanki. Bakalım. Yorum bağlantısı
Murat Gedik Perşembe 10:01 Yazar Paylaş Perşembe 10:01 Arkadaşlar Royal Enfield Himalayan 450 nasıl acaba. Cf ile arada kalsanız hangisini alırsınız? Yorum bağlantısı
Recommended Posts