İçeriğe Yönlendir

Süper Kahraman - Hero X-Pulse 200 4v Pro

Murat Gedik

Recommended Posts

Murat Gedik

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir Kapadokya'da dağ bisikleti kullanıyorum. Girmediğim yer, çıkmadığım vadi, tırmanmadığım tepe kalmadı. Hem de bisiklet ile gidilecek mesafeler kısıtlı olduğu için biraz daha açılmak istedim. Bu yüzden hem yolda gidebileceğim. Hem de hafif arazi ve toprak yollarda sorunsuz yol alabileceğim bir motor arayışına girdim. Ekonomik sebeplerden dolayı geçen yıl erteledim ama bu sene çok şükür nasip oldu. A ehliyeti aldıktan sonra açtığım konuda da bana yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Her zamanki gibi yeni şeyler öğrendikçe ne kadar cahil olduğumu fark ettiğim bir konu oldu. Öğrendikçe daha doğru kararlar verebildim. 

Forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzere araştırmaya başladığım Hero X-Pulse 200 4v Pro modelini beğendim. Hem fiyat olarak hem de alan kişilerin memnuniyeti beni bu motoru almaya itti. Gönlüm biraz daha yüksek cc ile başlamaktan yanaydı ama hem ekonomik olarak hem de mantıklı olması sebebiyle bunda karar kıldım. Bayiye sadece bakmaya, üzerine bir oturmaya gitmiştim ama bayi 20 Bin TL peşin kalanı 12 ay vade farksız taksit deyince almış bulundum. İnşallah pişman olmam ve düşmem :).

Yine her zamanki gibi tavsiyelerinize açığım arkadaşlar. Tekrar teşekkür ederim. 

NETjhk.jpg

NETXex.jpg

NETTD2.jpg

NETDn8.jpg

NETm56.jpg

NETWEZ.jpg

NETZFb.jpg

NETStI.jpg

NETMgD.jpg

NENvMy.jpg

NENzun.jpg

NENqej.jpg

NENUDR.jpg

NENpPc.jpg

NENaC7.jpg

• Beğen 22
Yorum bağlantısı
Ali Gök

hayırlı uğurlu olsun çok güzelmiş:nazar:

amcaoğlunda var hero arkadaşlarıyla beraber toros dağlarını geziyorlar çok memnun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Ali Gök yazdı:

hayırlı uğurlu olsun çok güzelmiş:nazar:

amcaoğlunda var hero arkadaşlarıyla beraber toros dağlarını geziyorlar çok memnun

Çok teşekkür ederim. Benim de amacım o dağ tepe gezmek. 

Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Konfor sele, gidon yükseltme ve NC 700 aynaları olmazsa olmaz iyileştirmeler. Geri kalan aksesuarlar size kalmış. Bu dediklerim motorun kaderini değiştiren iyileştirmeler. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Hayırlı olsun. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Hayırlı olsun. Hava soğutmalı mı su soğutmalı mı sistem?

Ben de düşünüyorum yıllardır. Artık tak etti alıp geçeceğim madem kredi kartı ile ödenebiliyor..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Mücahit Erdem yazdı:

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Konfor sele, gidon yükseltme ve NC 700 aynaları olmazsa olmaz iyileştirmeler. Geri kalan aksesuarlar size kalmış. Bu dediklerim motorun kaderini değiştiren iyileştirmeler. 

Teşekkür ederim. Bu dedikleriniz aklımda sırası ile hayata geçirmeyi planlıyorum. 

Emre Şimşek yazdı:

Hayırlı olsun. Hava soğutmalı mı su soğutmalı mı sistem?

Ben de düşünüyorum yıllardır. Artık tak etti alıp geçeceğim madem kredi kartı ile ödenebiliyor..

Teşekkür ederim. Yağ soğutmalı. Sağ yan tarafta yağ radyatörü var. 

Valla 120 Bin TL 12 taksit vade farksız çok iyi geldi bana. Aldım geçtim :-).

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Hayırlı olsun, güzel renk. Rodaj yapılacak. Lastik basınçlarını, zincir gevşekliğini bir kontrol et, bisikletten alışıksındır :) 

Yeni masraf kapısı açıldı :) Ekipman olarak neyin var? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Çok güzel. Hayırlı olsun. Girip çıkmayacağı yer yok. 5 yıl da garanti vardı sanırım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Selçuk Keleş yazdı:

Hayırlı olsun, güzel renk. Rodaj yapılacak. Lastik basınçlarını, zincir gevşekliğini bir kontrol et, bisikletten alışıksındır :) 

Yeni masraf kapısı açıldı :) Ekipman olarak neyin var? 

Teşekkür ederim :) sadece bu renk vardı. Evet ekipmana da 18 bin tl harcadım. Daha hiç aksesuar almadım. Onlara da yavaş yavaş başlayacam. Bisikletten alışkanlık var o yüzden bazı şeyler otomatik oluyor. 

Ekipman olarak Eldivenlerim LS2 Storm 2 kaskım var ve son olarak korumalı motor montum var. Dizlikte aldım ama pek beğenmedim. 

İlk olarak bot ve bir pantolon da alacağım. 

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Hayırlı olsun. Bayiye gidip bayinin zam gelecek, peşinatı daha da yukseltmelisin dediği zaman almaktan vazgectigim motor. Yakında yeni tipi gelecek 210 CC olarak. Bakalım nasip ona olur inşallah. Üst kapak sürekli gozleminde olsun. Vidaları iyi sikmadiklari için yağ kaçağı oluşuyor. Servisler hallediyor. Çok nadir de olsa kol kıran motor kitleyen duydum Facebook gruplarında. Ama yüzde 90 memnun olunan bir motor. Fiyat ve performans olarak diğerlerinden ayrılıyor. Kullanım amacına göre doğru tercih olmuş sizdede. Tekeriniz hep düz bassın. Ekipman her zaman tam olsun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gedik
İlkay Başaran yazdı:

Çok güzel. Hayırlı olsun. Girip çıkmayacağı yer yok. 5 yıl da garanti vardı sanırım.

Teşekkür ederim. Evet garantisi uzun ve parça fiyatları da uygun. Şimdilik rodaj yaptığım için pek bir şey yapmadım ama çok severim gizli yerleri keşfetmeyi. 

Serdar Göktaş yazdı:

Hayırlı olsun. Bayiye gidip bayinin zam gelecek, peşinatı daha da yukseltmelisin dediği zaman almaktan vazgectigim motor. Yakında yeni tipi gelecek 210 CC olarak. Bakalım nasip ona olur inşallah. Üst kapak sürekli gozleminde olsun. Vidaları iyi sikmadiklari için yağ kaçağı oluşuyor. Servisler hallediyor. Çok nadir de olsa kol kıran motor kitleyen duydum Facebook gruplarında. Ama yüzde 90 memnun olunan bir motor. Fiyat ve performans olarak diğerlerinden ayrılıyor. Kullanım amacına göre doğru tercih olmuş sizdede. Tekeriniz hep düz bassın. Ekipman her zaman tam olsun. 

Teşekkür ederim. Allah size de gönlünüze göre versin. 210 modelini de gördüm o daha güzel ve bunda bahsettiğiniz kronik sorunların çözülmüş olacağını söylüyorlar. Bunların hepsini araştırdım. Aynı sorunlar diğer markalarda da var. Yanlış kullanım üretim hatası gibi nedenlerle her şey olabilir. İnşallah böyle bir şey olmaz :-). Ekipman olarak en önemli olanları aldım. Eksikleri de en kısa zamanda tamamlayacam kış çıkmadan. Zaten hava soğuk binemiyorum. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş
Murat Gedik yazdı:

Teşekkür ederim. Evet garantisi uzun ve parça fiyatları da uygun. Şimdilik rodaj yaptığım için pek bir şey yapmadım ama çok severim gizli yerleri keşfetmeyi. 

Teşekkür ederim. Allah size de gönlünüze göre versin. 210 modelini de gördüm o daha güzel ve bunda bahsettiğiniz kronik sorunların çözülmüş olacağını söylüyorlar. Bunların hepsini araştırdım. Aynı sorunlar diğer markalarda da var. Yanlış kullanım üretim hatası gibi nedenlerle her şey olabilir. İnşallah böyle bir şey olmaz :-). Ekipman olarak en önemli olanları aldım. Eksikleri de en kısa zamanda tamamlayacam kış çıkmadan. Zaten hava soğuk binemiyorum. 

Fatih şimşek var. O motora uygun çok güzel parçalar üretiyor. Koruma demiri filan almadiysan tavsiye ederim. Alan kişiler hep memnun kaldı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Serdar Göktaş yazdı:

Fatih şimşek var. O motora uygun çok güzel parçalar üretiyor. Koruma demiri filan almadiysan tavsiye ederim. Alan kişiler hep memnun kaldı. 

Daha hiçbir şey almadım. Facebook grubundan Fatih şimşek'i takip ediyorum.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Hayırlı olsun pek güzel duruyor :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Suleyman Kader

Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler dilerim.Deneyimlerinizi paylaşır mısınız.Benim de kafamda böyle bir motor almak var.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Murat Gedik yazdı:

Teşekkür ederim :) sadece bu renk vardı. Evet ekipmana da 18 bin tl harcadım. Daha hiç aksesuar almadım. Onlara da yavaş yavaş başlayacam. Bisikletten alışkanlık var o yüzden bazı şeyler otomatik oluyor. 

Ekipman olarak Eldivenlerim LS2 Storm 2 kaskım var ve son olarak korumalı motor montum var. Dizlikte aldım ama pek beğenmedim. 

İlk olarak bot ve bir pantolon da alacağım. 

Ben bu botu (kahve) ve bu soft dizliği kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Lastikler güzelmiş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Selçuk Keleş yazdı:

Ben bu botu (kahve) ve bu soft dizliği kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Lastikler güzelmiş.

Tavsiye için çok teşekkür ederim. 

Suleyman Kader yazdı:

Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler dilerim.Deneyimlerinizi paylaşır mısınız.Benim de kafamda böyle bir motor almak var.

Teşekkür ederim Süleyman bey. Tabi ki tecrübelerimi, merak ettiklerimi bu başlık altında paylaşacağım inşallah. Allah gönlünüze göre versin. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu motor o vadilerin hepsini gezer bence :) 

Kazasız belasız Hocam. sağlıkla kullan. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Hayırlı olsun hocam, sağlıklı günlerde kullanın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Geçende bir arkadaşım aynısından almıştı canlısını o zaman görmüştüm.

Fiyatına göre baya maharetli bir görüntüsü var :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bu motor o vadilerin hepsini gezer bence :) 

Kazasız belasız Hocam. sağlıkla kullan. 

Teşekkür ederim Mehmet abi. Bisiklet ile gezmediğim yer kalmadı şimdi motor ile daha uzak gezemediklerime sıra geldi inşallah :)

Fatih Evcin yazdı:

Geçende bir arkadaşım aynısından almıştı canlısını o zaman görmüştüm.

Fiyatına göre baya maharetli bir görüntüsü var :) 

Teşekkür ederim Fatih bey. Gerçekten büyük görünüyor. Zaten büyük olmasa almazdım. Çünkü 190 cm 105 Kg olunca diğerleri altımda oyuncak motor gibi kalıyor :biggrin:

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Hayırlı uğurlu olsun, gülerek kullanın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...