Ömer Faruk Özbek Dün saat 15:14 Paylaş Dün saat 15:14 aracım 1.5 TSİ motora sahip uzun yolda 110 ile yokuş çıkarken ayağımı gazdan çektiğimde hız sabitleyici kapalı iken hızım normalde olması gerekenden daha yavaş düşüyor neredeyse 100-110 arası sabit gidiyor diyebilirim ayağımı gazdan çektiğimde sadece hızım sabit kalmıyor aynı zamanda devirim 800'e düşüyor ve yakıt tasarrufu sağlıyor sanırım act motorun özelliklerinden birisi. merak ettiğim şey ise 1.5 tsi ile 1.5 etsi ın farkı sadece 48 volt'luk ekstra bir takviye olması mı ? yakıt konusunda ne kadar tasarruf sağlıyor ona göre aracımı satıp 1.5 etsi golf 8.5 alma niyetim var ne dersiniz mantıklı bir karar olur mu ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 15:26 Paylaş Dün saat 15:26 Ömer Faruk Özbek yazdı: aracım 1.5 TSİ motora sahip uzun yolda 110 ile yokuş çıkarken ayağımı gazdan çektiğimde hız sabitleyici kapalı iken hızım normalde olması gerekenden daha yavaş düşüyor neredeyse 100-110 arası sabit gidiyor diyebilirim ayağımı gazdan çektiğimde sadece hızım sabit kalmıyor aynı zamanda devirim 800'e düşüyor ve yakıt tasarrufu sağlıyor sanırım act motorun özelliklerinden birisi. merak ettiğim şey ise 1.5 tsi ile 1.5 etsi ın farkı sadece 48 volt'luk ekstra bir takviye olması mı ? yakıt konusunda ne kadar tasarruf sağlıyor ona göre aracımı satıp 1.5 etsi golf 8.5 alma niyetim var ne dersiniz mantıklı bir karar olur mu ? yılda ne kadarlık yakıt harcıyorsunuz 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 15:44 Paylaş Dün saat 15:44 Yokuş çıkarken değil, inerken e-tsi’da farklı olarak motor da kapanır. Bundan ibaret. istanbul içinde çok değişen fark olmaz. Belki 0,5 litre. Bu da zaten vw’nin e-tsi için gördüğü max tasarruf. Kendi açıklaması. ama daha çok çevre yolu kullanıyorsanız yakıt 1-2 litre düşebilir. Sürüşe bağlı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce (düzenlendi) düz motor iyidir, yelken ve silindir kapama tostosta olur, o işin düzgünü siboblardan ayarı çeken gelişmiş sistemler bence... 23 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 23 saat önce Paylaş 23 saat önce En büyük fark 48V sistemin ve alternatörün sorunlara gebe olması. 1.5 etsi'ın kullanımı nedense daha zevkli geldi bana, stop edip çalışma geçişlerini çok pürüzsüz yapıyor. Ama yakıta bir etkisi var mı? Yok. Onun dışında yukarıda da yazıldığı gibi yelken modunu stop ederek kullanıyor, bunu da öndeki trağie göre yapıyor. Yani önün boşsa akıtıyor arabayı, önün doluysa viteste tutuyor, akarken önüne bir araba gelirse sen bir şeye basmasan da motoru çalıştırıyor. Işıklarda önündeki kalkınca arabayı otomatik çalıştırıyor gibi gibi. Bizde bir 1.5 TSi ACT Golf var, ben günlük kullanıyor olsam ACT modunu yazılımla kapattırırdım sanırım, yelkeni de sadece eco modda yapsa daha iyi, mod olmayan arabalar sürekli yaıpyor ama mod olayı da eklenebiliyor tuş + kodlama ile. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Selim Bilgin yazdı: akarken önüne bir araba gelirse sen bir şeye basmasan da motoru çalıştırıyor. Bunun sebebi de fren servosu. Elektrikli fren pompası olsa, motoru çalışır halde hazır bekletmezdi. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bunun sebebi de fren servosu. Elektrikli fren pompası olsa, motoru çalışır halde hazır bekletmezdi. Özetle lüzumsuz bir sistem. Bir kere uzun yol yaptım a3 1.5 etsi ile, bir yerden sonra spor mod ve manuele aldım abuk subuk motoru kapatmasın diye. Elektrikle durup kalkmadıktan sonra hiç bir anlamı yok. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Selim Bilgin yazdı: Özetle lüzumsuz bir sistem. Bir kere uzun yol yaptım a3 1.5 etsi ile, bir yerden sonra spor mod ve manuele aldım abuk subuk motoru kapatmasın diye. Elektrikle durup kalkmadıktan sonra hiç bir anlamı yok. şartlara göre corolla ile benzer yakıyor. Mesela sakin kullanılan 1.0 e tsi motor, sık sık çevre yolu kullanımında toyota hibritle aynı yakıyor. Düz 1.0 olsaydı %15-20 civarı fazla yakardı. Devir tasarruf devri Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mesela sakin kullanılan 1.0 e tsi motor, sık sık çevre yolu kullanımında toyota hibritle aynı yakıyor. ben bi forumda tsi 10 lt yakar yazıldı die okudum sanki gibime gelioyr galiba ama 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: şartlara göre corolla ile benzer yakıyor. Mesela sakin kullanılan 1.0 e tsi motor, sık sık çevre yolu kullanımında toyota hibritle aynı yakıyor. Düz 1.0 olsaydı %15-20 civarı fazla yakardı. Devir tasarruf devri Sadece yakıt değil de sessiz titreşimsiz dur kalk yapmak da güzel. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 21 saat önce Paylaş 21 saat önce (düzenlendi) 1.5 tsi Passat kullanıyordum , şimdi 1.5 Tsi MHEV superb kullanıyorum. Yakıtta ve performansta aman aman bir fark yok. Fark yokuş aşağı giderken passat rölantide giderken , superb motoru kapatıyor. Uzun yolda rotaya göre tasarruf sağlayabilir. yakıt şehir içi 6,5-7,5 l arası değişiyor. Ankara da trafik artık İstanbul u aratmıyor. 21 saat önce tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Yakıt tasarrufu sağlatmaz. Yani ancak yarım litre/100km Golf 7,5'tan, golf 8,5'a geçilir mi diye sorabilirsin, motorları karıştırma Çok fark olduğu söyleniyor. Ben eski 7-7,5 kullanmadım kıyaslayamıyorum ama golf 8 1.0etsi'dan memnunum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts