İçeriğe Yönlendir

Baskı Balata Sorunu mu?

Ozkan çoban

Recommended Posts

Ozkan çoban

Herkese uzun bir aradan sonra tekrardan çokça selamlar aracımda özellikle yokuş çıkışlarında ve araç içi dolu olduğunda gaz pedalına düşük devirden itibaren bastığımda devir saatinde ani bir yükseliş (Yol bilgisayarında 3 den 5i göstermesi vs) ve buna bağlı olarak hızda aynı oranda artış olmamaktadır benim ilk aklıma gelen baskı balatanın kaçırması olayı oldu ancak bulunduğum yerdeki görevimden ötürü en azından iznime kadar servise götüremeyeceğim aracı sizlerden ricam engin bilgi ve tecrübelerinizi dinlemek olacaktır. Teşekkürler

Araç(1.4 EcoTsi Leon 2017 manuel 59bin km de)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sizin de tahmininiz, benim de tahminimle aynı. Ben de debriyaj diyorum.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Anlattıklarınıza göre ilk şüpheli debriyaj ama araba 59 binde. 60 binde debriyaj değişmesi beklenmez. Soru işareti oldu bende 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ozkan çoban
Görkem Karakaş yazdı:

Anlattıklarınıza göre ilk şüpheli debriyaj ama araba 59 binde. 60 binde debriyaj değişmesi beklenmez. Soru işareti oldu bende 

Aracı alırken exper de kullanıp bildirmişti baskı balatanın değişmesi gerektiğini ancak değiştirmemiştim hocam 43 binde almıştım aracı bu arada yanlış hatırlamıyorsam birde birkaç ay önce aracı arkadaşıma verdiğimde yolda aracı sıkıştırdığını ve kaputun ön kısmından duman ve koku geldiğini belirtmişti benmde aklıma baskı balatanın yandığı gelmişti

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Debriyaj balatası gibi. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

Debriyaj titreme yapıyor mu?

Yorum bağlantısı
Ozkan çoban
Tayfun Aydın yazdı:

Debriyaj titreme yapıyor mu?

Titremeden ziyade bir titreşim hissiyatı var açıkçası

Yorum bağlantısı
İsmail Sefer

Aracın geçmiş kullanıcısı çok önemli. Ben Focusu 73.000 km de aldım. Şuan 171.000 km de. Henüz baskı balata değişmedi.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Balata hatalı üretimde olabilir. Benin fiesta 175 binde ve ben balata değişmedim. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...