Çağlar Bayur 11 Mart Paylaş 11 Mart Ali Darbaz yazdı: Çay demlerim abi sana wifi ya bağlı makina var o iş için zaten Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mart Paylaş 11 Mart Çağlar Bayur yazdı: wifi ya bağlı makina var o iş için zaten Çok geride kaldı yeni nesil çoookk 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Mart Paylaş 12 Mart Servet Aydın yazdı: Çok geride kaldı yeni nesil çoookk Kutlayalım mı bunu ? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mart Paylaş 12 Mart İlkay Başaran yazdı: Kutlayalım mı bunu ? Sende herşeyi partiye bağla 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mart Paylaş 12 Mart Mert Yeldan yazdı: Bi patlama sesi duyuldu @Servet Aydın ? Gebze yerinde sakin ol 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart Paylaş 12 Mart İlkay Başaran yazdı: Kutlayalım mı bunu ? seni çağırmicaZ 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Mart Paylaş 14 Mart Çağlar Bayur yazdı: seni çağırmicaZ Airbus a 380 den başlar 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Bugün 1000 nm Küba Havanna Washinton uçuşum vardı . Adamla Washintona 20 millik ils hattı kurmuş. Paranın gözü kör olsun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mart Paylaş 16 Mart İlkay Başaran yazdı: Airbus a 380 den başlar hep zaten bu uçaklar yüzünden virüs yayılım hızı arttı dünyada, alıon asya virsünü hooppp 3-5 saatte tüm avrupaya yayıyon. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Mart Paylaş 16 Mart Çağlar Bayur yazdı: hep zaten bu uçaklar yüzünden virüs yayılım hızı arttı dünyada, alıon asya virsünü hooppp 3-5 saatte tüm avrupaya yayıyon. Zinadan olmasın? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Mart Paylaş 16 Mart Ali 10.000 feet altında hızını 250 knot altına kısmayı unutma. Çok hızlı giriyorsun yaklaşma hattına, ceza keserim @Haşmet Güngör dede gel de gör bak neler oluyor forumda İlkay Başaran yazdı: Airbus a 380 den başlar Biter:) 350’den başlıyor olabilir 😍 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: Ali 10.000 feet altında hızını 250 knot altına kısmayı unutma. Çok hızlı giriyorsun yaklaşma hattına, ceza keserim @Haşmet Güngör dede gel de gör bak neler oluyor forumda Biter:) 350’den başlıyor olabilir 😍 Ucak otomatik appr yapıyor hiç hız girmemki. Hayırdır ATC felanmısın yoksa. 16 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Başkette havalar çok kötü, Kanada Toronto uçmak için hazırlıklarımıza başladık. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Tam kalkacaktım, Amerikalı atc açtı . Derdimi anlattım kalkış iznimi aldım. Hava berbat ama kalkmayı başardık. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Mart Paylaş 16 Mart Evde elektrik kesilirse senin uçak radarda kayıp mı oluyor? 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 16 Mart Paylaş 16 Mart Emre Şimşek yazdı: Ali 10.000 feet altında hızını 250 knot altına kısmayı unutma. Çok hızlı giriyorsun yaklaşma hattına, ceza keserim @Haşmet Güngör dede gel de gör bak neler oluyor forumda Biter:) 350’den başlıyor olabilir 😍 Keroseni bedava buldu ya hyper mil derdi yok . dalış şeklinde yaklaşma varyosun da çığlık atan da yok . 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Mart Yazar Paylaş 17 Mart (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: Atc’yim. Ama sanal değil ATCler Eurocontrolden her ay gelecek 4000 euro konusunda anlaştılar mı hocam. En son eylem maksatlı, pilotlara Shortcut verilmiyordu diye hatırlıyorum. Hangarıma bir tane daha uçak ekledim. ifly tarafından modellenmiş Boeing 737 max 17 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Mart Yazar Paylaş 17 Mart Kokpitimiz full glas.. Uçak yakışıklı şimdi bu ucağı öğrenip Amerikan 25 nci yıl turunu bununla tamamlayacağım. Bakalım bizi yarı yolda bırakır mı ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Mart Yazar Paylaş 17 Mart Ankaraya test uçuşumuz başaı ile devam ediyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts