Ali Darbaz 7 Mart Yazar Paylaş 7 Mart Evren Erakçora yazdı: İniş kalkışta, kontrol listesi var mı? Genişlet Olmazmı... Hatta sesli yani kendi sesinle kontrol ettiğin bir yardımcı pilot opsiyonuda var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart Bugün hava okadar güneşliydi ki, uçmamak için hiç bir bahane olamazdı. Amerika Dünya turu ödülü almak için listedeki en uzun uçuşa çıkmak için sabahın köründe kalkıp, hazırlıklarımı yapıp uçağımı kaldırdım . Türk Hava ayollarından aldığım Mardin lakaplı Airbus A320 bu uzun bacak için aşırı yük limitine takıldı. Cost İndex öyle bir ayarlamalıydım ki MTOW ile kalkışa müteakiben 2500 nm uzunluğundaki rotaya yakıtım yetebilsin. 17000 ton yakıt ve 120 yolcumla Rio De Jenario 11 numaralı pistinden zar zor kalkışımı yapabildim. Ucak uçuş irtifasına okadar yavaş tırmandıki neredeyse 0:40 saat sürdü. Kalkışa müteakip 2 saat 17 dakika geçti ve 7000 ton yakıt yakılınca Yakıt yandıkca ucak hafifleyeceği için daha az yakıt tüketip , tanklardaki karoseni yetiştirmem gerekiyordu. O yuzden uçuş planlaması, ilk etapda 34000 feete uçmamaı yakıt tankları boşaldıkca sonra 36000 feete en sonda Milob sonrası 38000 feete tırmanmam gerektiğini hesaplamıştı . EVRA1A ENSOD UM409 DAMIB/N0461F360 UM409 SIGEP UL304 MILOB/N0454F380 UL304 CBC NETSI1 ENSOD: Başlangıç noktası (waypoint). UM409: ENSOD'dan DAMIB noktasına giden hava yolu (upper airway). DAMIB/N0461F360: DAMIB noktasına 461 knot hızla ve FL360 seviyesinde uçulacağını belirtir. UM409 SIGEP: DAMIB'ten SIGEP'e UM409 hava yolunu takip ederek ilerleme. UL304 MILOB/N0454F380: MILOB noktasına UL304 hava yoluyla, 454 knot hızla ve FL380 seviyesinde uçuş. UL304 CBC: CBC noktasına UL304 hava yolunu kullanarak devam. NETSI1: NETSI varış noktası veya STAR (Standard Terminal Arrival Route – Standart Varış Rotası). Şu an uçuşun son 1500 nm deyim Milob üzeri tekrar 38000 feete tırmanıp sonrasında kısa bir uçuşdan itibaren inişe geçeçeğiz. İnişe 3 saatim kaldı ... 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Mart Paylaş 9 Mart Ali Darbaz yazdı: her gün 2 saat , haftasonu günleri ise 4 er saat uçuyorum. Çok bir zamana ihtiyaç yok açıkcası. Genişlet Her gün 2 saat, hafta sonları da 4 saat çocuklar derse götürüyorum ve de kendim ayrıca çalışıyorum. Sendeki zaman bolmuş Ali. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart (düzenlendi) Inişe 2 saat olduğu için ben de eşimi almaya Ümraniye Buyaka AVM'ye gidiyorum Uçağımın durumunu telefondan takip ediyorum şu an her şey normal gözüküyor 36.000 fitre 9 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart H.Cenk Bayrakçı yazdı: Her gün 2 saat, hafta sonları da 4 saat çocuklar derse götürüyorum ve de kendim ayrıca çalışıyorum. Sendeki zaman bolmuş Ali. Genişlet peki geri kalan zamanda ne yapıyorsun. Halen haftasonu gerir 10 saatin var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart Uçuşumuz bitmek üzere , 4000 feete kadar alçalıp Venezuella Maiquetía havalimanına inişi yapacağız. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart İniş paternine girdik Evren Erakçora yazdı: İLS ile mi iniş yapıyorsun. Genişlet Ben genelde ucağa karşımam otoland yaptırırım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart Çok zor bir inişti. ucak o kadar yalpaladıki pistin üzerinde süzüldük resmen. İniş esnasında frenler 100 dereceye çıktı Bugünkü uçuşumuzun raporu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart 19 bacaklık uçuşun en uzun safhasını halletik bundan sonra uçuşlar daha kıza Önümüzde 9 bacak daha kaldı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Mart Paylaş 9 Mart Ils ile iniyorsan ne keyfi kalıyor ki. Sadece burun açısı mı giriyorsun seyirde... 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart İlkay Başaran yazdı: Ils ile iniyorsan ne keyfi kalıyor ki. Sadece burun açısı mı giriyorsun seyirde... Genişlet joystik setim keyif verecek düzeyde değil. İyi bir yoke için 10000 tl gözden çıkamam lazım. Eldeki joystik yeterince hasas değil. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Mart Paylaş 9 Mart Ali Darbaz yazdı: joystik setim keyif verecek düzeyde değil. İyi bir yoke için 10000 tl gözden çıkamam lazım. Eldeki joystik yeterince hasas değil. Genişlet Klavye ile inerdik hey gidi... en sevdiğim şey yan rüzgarda 777 indirmekti. Hatta teker değmeye az kala pistin yarısını geçtiğini fark edip tam takat verip bir tur daha atmak. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart Yeni Boeing 787-900 için model indirdim. Şimdi bunu kullanmayı öğrenmeye çalışıcam. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Mart Paylaş 10 Mart Ali Darbaz yazdı: peki geri kalan zamanda ne yapıyorsun. Halen haftasonu gerir 10 saatin var. Genişlet O senin yazdığına ironiydi, kendim çalışıyorum. 4 saat oyun oynayacağım zamanda makale okuma, proje, makale ve akademik çalışmalara ayırıyorum. Bakabilirsem aralarda foruma bakıyorum. Keşke yapabilsem ama mümkün değil. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Mart Yazar Paylaş 10 Mart (düzenlendi) H.Cenk Bayrakçı yazdı: O senin yazdığına ironiydi, kendim çalışıyorum. 4 saat oyun oynayacağım zamanda makale okuma, proje, makale ve akademik çalışmalara ayırıyorum. Bakabilirsem aralarda foruma bakıyorum. Keşke yapabilsem ama mümkün değil. Genişlet Oyun değil similasyon, hocam . Anlıyorum hocam ben okadar boş vaktim varki Anime, Otomobil, havacılık, Denizcilik, bir sürü hobi edindim. Haftasonlarını genelde sıkıntıdan patlayarak geçiriyorum. Haftasonları bedavaya bostancı oto sanayide çırak olmayı bile düşündüm. Hatta vakit geçirmek için bol bol scuterle gezerim diye paket servisi yapmayı bile kafamda canlandırdığım bile oldu. işte eşim bana mani oluyor. Gözünün önünde olmalıyım @Servet Aydın Hafta sonları , Dell Avrupa bölge yöneticisi tarafından takdir edilip yılın personeli olarak slaytlarda gösterilen beni yanına cırak yapsana. Arabalara format atarım. 10 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 10 Mart Paylaş 10 Mart H.Cenk Bayrakçı yazdı: O senin yazdığına ironiydi, kendim çalışıyorum. 4 saat oyun oynayacağım zamanda makale okuma, proje, makale ve akademik çalışmalara ayırıyorum. Bakabilirsem aralarda foruma bakıyorum. Keşke yapabilsem ama mümkün değil. Genişlet akademisyenlik basit bir değil ki hocam aileye vakit ayıtmanız bile zor 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Mart Yazar Paylaş 10 Mart Servet Aydın yazdı: Pcyle işim yok Genişlet Çay demlerim abi sana Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Mart Yazar Paylaş 10 Mart Okyanus üzeri uçarken ilk defa ETP noktası görüyorum. ETP (Equal Time Point), eşit zaman noktası anlamına gelir. Bu nokta, uçuş rotasında iki alternatif havaalanı arasında, her iki tarafa da eşit sürede ulaşabileceğin kritik bir noktadır. Özellikle uzun menzilli uçuşlarda ve okyanus/geçiş noktalarında kullanılır. Eğer uçuş planında (ETP) olarak belirtilmişse, bu noktanın bir acil durum halinde en uygun dönüş veya sapma noktası olduğunu gösterir. Genellikle, yakıt durumu, rüzgar, hava koşulları ve uçuşun acil durum senaryoları göz önüne alınarak hesaplanır. Armur noktasının altında (ETP) yazması, bu noktanın senin uçuşunda belirlenen eşit zaman noktası olduğunu gösteriyor. Yani, buraya ulaştığında geriye mi dönmek yoksa devam etmek mi daha mantıklı, bu eşit hale gelmiş demektir. Özellikle tek motor operasyonları (ETOPS) veya acil durum senaryoları için kritik bir noktadır. Rota ve durumuna bağlı olarak bu noktayı dikkate alarak bir sapma planı yapabilirsin. Eğer uçuş planında alternatif havaalanları da belirtilmişse, onlara olan mesafeyi de kontrol etmek faydalı olabilir. İlk defa Okyanus Yorum bağlantısı
Metin Mankal 10 Mart Paylaş 10 Mart Ali Darbaz yazdı: eşim bana mani oluyor. Gözünün önünde olmalıyım Genişlet Sebep ? Buradan bakınca çok mülayim görünüyosun. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Mart Yazar Paylaş 11 Mart Metin Mankal yazdı: Sebep ? Buradan bakınca çok mülayim görünüyosun. Genişlet Akşam havayolu şirketi bana ferry uçuş yazmış. Akşam 21:00 da uçuşum var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts