Ali Darbaz 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Ayhan Asil yazdı: Bayılıyorum bu işe. Hayalimdi. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Güzel uğraş, ama benim de yok bu kadar vaktim. her gün 2 saat , haftasonu günleri ise 4 er saat uçuyorum. Çok bir zamana ihtiyaç yok açıkcası. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Bu gün yeni bir uçak öğreniyoruz. Şu an bile amerikanın her yerine uçan FEDEX Airbus A300-600 F kargo uçağını kullancaz. Ucağn piyasa değerin 42 euro Sabiha gökçen den kalkışla Konya havalimanına gideceğiz. Konyadaki Mevlana etkinlikleri için 50 ton kargo malzememiz var. Eski kasa mercedes vito gibi tüm göstergeler analog. Halen uçağın Aling Aris lerini bulamadım Burda biryerde olması lazım oysaki. Acemilik. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart İnternetten yardımla Navigasyon için gerekli uydu almaçlarını açmayı başardım. Overhead panelin en sonuna koymuşlar Evren Erakçora yazdı: Airbus ama joystick yok epey eski model galiba. Henuz Kıbrıs çıkarması zamanından kalma. Ama bendeki sonradan kargo uçağına dönüştürülmüş. Biraz daha elektronik MCDu var en azından . Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Benim Kullandığım Ucak 2007 model. 2007 de üretilen son iki ucaktan biri. Ben bile bu kadar yeni olduğunu düşünemezdim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Beceremedim ucağı tutorialde bulamadım. Oyunu kapattım en baştan tekrara yapacaktım. Bu sefer İran Air alıp Tahran seferi yapmaya karara verdim. Onun içinde Hava yolu model paketini almak gerekti. Oda 55 euro 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Türk Hava yolları Va dan kıdemli bir beyfendi bana bu ucağı kullanmanın yöntemini aşama aşam anlattı. Kalkışı becerdik. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart @Haşmet Güngör abi Arslan Türegün bana Airbus A300 600 kullanmayı öğretti Konya yaya İranlı Hacıları Mevlanaya getiriyoruz. ILS full establish 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart (düzenlendi) Bu akşam event var. İstanbul Van uçuşu. Turkiye üzerinde 50 tane sanal pilot var. 4 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 4 Mart Paylaş 4 Mart Yani gerçekten uçakla bir yere giderken pilotlara birşey olsa gideceğin yere indirirsin değil mi Ali. 😁 Ali'nin olduğu uçakta her daim 3. pilot var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart çok pis trafikte kaldık. artık hold atacaz hesin. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 4 Mart Paylaş 4 Mart Ali Darbaz yazdı: Bu akşam event var. İstanbul Van uçuşu. Turkiye üzerinde 50 tane sanal pilot var. Eren çevik'in canlı yayınından izliyorum:) 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Oğuzhan Çakır yazdı: Eren çevik'in canlı yayınından izliyorum:) 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mart Yazar Paylaş 5 Mart (düzenlendi) Dün çok mükemmel geçti. İnişte heyecan yapıp pisti kaçırıyordum ki, üstün bilek kuvveti sayesinde ucağı möhteşem şekilde piste teker koymayı başardım. Yükselen masraflar nedeniyle THYva uçak biletlerine zam yapması gerekecek Bu uçuşda 110 yolcu vardı ve kullen zarar yazdık. - 2700 dolar büyük rakam. Bilet fiyatları artırılmalı. 5 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart Paylaş 5 Mart bilançoda faaliyetten zarar yok, başka yerden geliyor zarar kalemi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mart Yazar Paylaş 5 Mart Van'a getirdiğim İnceburun isimli Boeing 737-900 ER uçağını Ankara'ya taşıyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Mart Yazar Paylaş 7 Mart Yeni bir şey daha öğrendik. Kalkışta Boeing modellerinde Speedbreake arm yapılmaması gerekiyormuş. Sadece iniş sırasında Arm etmek gerekiyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts