Ali Darbaz 29 Mart Yazar Paylaş 29 Mart Çağlar Bayur yazdı: uçuşa yasak bölgeye girsene Yasak bölgeyi bilmiyorum ama çok tehlikeli bir noktayı geçtim. Etops kuralının dışında kaldım ve 20 dakkiya yakın uçtum. Bu iki dairenin dışında uçmak arıza durumunda geri dönüşü mümkün olmayan bir noktaya beni getirebilirdi. Görland sonrası İzlandaya devam son 500 deniz mili. Yeni bir sıkıntı, Daniel il aynı hava limanına eş zamanlı gidiyoruz. Benim hızım yüksek . İzlandaya inişte ayağıma dolanacak gibi görünüyor . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart Paylaş 29 Mart Ali Darbaz yazdı: Yasak bölgeyi bilmiyorum pilotluğu meslek olarak seçmemiş olman yolcular açısından iyi , mesela malezya17 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mart Yazar Paylaş 29 Mart İls establish bekliyoruz. Daniel indi bende uzaktan geniş alıp lokalizeri yakaladım Son 10 mil. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mart Yazar Paylaş 29 Mart 3 uçuşum kaldı sonra gelsin brovem.. Evren Erakçora yazdı: Rastgele arıza çıkıyor mu? Arıza konsolu var. Random arıza yaratması için ayarlayabilirsin. Ben realistik moda uçuyorum. Ucağın bakımlarını yapmazsam arıza çıkarıcak. Bakımlı uçak arıza çıkarmıyor. Uçağın yağ lastik vs yıpranma bilgileri var. Yağın kalitesine kadar ölçen sensörler var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 10:55 Yazar Paylaş Salı 10:55 Bugün 7 saatlik uçuş ile yola başladık. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 20:11 Paylaş Dün saat 20:11 uçuş süresince kave ikramı da geliyor mu Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 saat önce Paylaş 15 saat önce If it is Airbus i’m going by bus if it is Boeing, i’m not going. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) Hanım bunu görünce trip atmaya başladı gocaman yer kaplıyor. 13 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce evden atılmak zorunda kalınan stickleriniz değerlnedirilir B350 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts