Ferit Gür 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Dostlar selam, youtubeda bir videoda gördüm 2005 model makyajsız kasada adam kontağı çevirince gelen bip sesi var lpg uyarı sesine benzetemedim ben. Bilen var mı o ne sesi, video yorumlarında biri sigorta değiştirdikten sonra oldu filan demiş normalde kontak açıldığına dair uyarı sesi var mı. Sesin geldiği kısmı ekliyorum: Yorum bağlantısı
Ferit Gür 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Sani Gerşon yazdı: LPG bakım sesi olmalı. İlkin ben de öyle tahmin ettim ama piyasadaki lpg kitlerinin uyarı seslerine baktım hiçbiri böyle değildi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce geri vites sensörüdür, andro teyp açılıyordur vs. videodaki aracın sorunun biliyor muyuz? Yorum bağlantısı
Ferit Gür 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: geri vites sensörüdür, andro teyp açılıyordur vs. videodaki aracın sorunun biliyor muyuz? Sorunu yok abi biri inceleme videosu çekmiş ben de öyle bi bakıyordum kontağı açınca ses geldi işte. Teybini gördüm orjinal kasetli teyp vitesi boşa aldığını da söyledi. Biri de yoruma sigorta değiştirdikten sonra bende de oldu demiş (galiba eleman boş slota sigorta takmış.) Aracı inceleyen adam da o sesin normal olduğunu filan söylemiş. Dedim normalse bizde niye yok 😂 8 saat önce tarihinde Ferit Gür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts