Mehmet Göktürk 18 Mart Paylaş 18 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: bendede yok zaten, benden sadece 0.7 sn hızlısın o kadar, e olsun o kadar inerken frene basmıyor musun? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Mart Paylaş 18 Mart (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: inerken frene basmıyor musun? kompresyon yetmezse biraz, çok dik değilse genelde basmıyorum, basarsamda az az, bu birazda kullanma stiliyle alakalı, basıp hızlı inersen hesaplama yapmazsan tabii basarsın, ama genelde pek fren kullanmam, unutma benim balatanın %10 aşınması için 250 bin km kullanmam lazım, diskleri zaten dememe gerek yok, anca paslanırsa falan yada keyfe değişirim bu arada yunusa baktım, dediğin gibi, elde kalmış eski pilli gibi, bu çinliler bir noktada patlayacak, hızlı koşan atın .oku seyrek olur misali... Metin Uzunoğlu yazdı: Yani clio5=tesla y hızlanma olarak yakın say, son hızda aynı gibi (yazılım blokesini kaldırmazsa tabii), gerisi sınıfı farklı araba zaten, 4 teker ve sac.. 18 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mart Paylaş 18 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Ben ayağımı alıştırdım gözümle de rejen göstergesine bakıyorum ayak ortada tutulunca boşta gibi gidiyor. Portif mantığı. Pedal zero konumu görmediği sürece rejen yapmıyor. Ne kadar çekersen o orana kadar rejen aktif Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Mart Paylaş 18 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: kompresyon yetmezse biraz, çok dik değilse genelde basmıyorum, basarsamda az az, bu birazda kullanma stiliyle alakalı, basıp hızlı inersen hesaplama yapmazsan tabii basarsın, ama genelde pek fren kullanmam, unutma benim balatanın %10 aşınması için 250 bin km kullanmam lazım, diskleri zaten dememe gerek yok, anca paslanırsa falan yada keyfe değişirim bu arada yunusa baktım, dediğin gibi, elde kalmış eski pilli gibi, bu çinliler bir noktada patlayacak, hızlı koşan atın .oku seyrek olur misali... hızlanma olarak yakın say, son hızda aynı gibi (yazılım blokesini kaldırmazsa tabii), gerisi sınıfı farklı araba zaten, 4 teker ve sac.. sen hiç kullandın mı tesla. bi test sürüşü tavsiye ederim. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 19 Mart Paylaş 19 Mart Servet Aydın yazdı: Portif mantığı. Pedal zero konumu görmediği sürece rejen yapmıyor. Ne kadar çekersen o orana kadar rejen aktif Sadece pedala dayali olamaz ya. Yokus asagi inerken ayagin pedalda da olsa yapmasi lazim. Opel yapiyor. Mehmet Ozyurek yazdı: Servet'in bir tanıdığı var, acayip modiller eklemiş. Abuk subuk şeyler yapıyordu tesla.. Ben dun instagramda gordum, sinyal kolu takip telefonla eslestiriyordu falan. Lüzumsuz sacmaliklar. Tamam, ben de boomer olabilirim belki ama 100 yilda gelisen kullanici deneyimini yok saymak aptalca. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Mart Paylaş 19 Mart Selim Bilgin yazdı: Maalesef yok, eskiden varmış ne hikmetse kaldırmışlar. 3rd parti bir şeyler ile ayarlanıyor da biraz eskisin araba kurcalarım. ben duydumki adaptif hız sabitleyici veya hız sabitleyici açıksa süzülüyormuş. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Mart Paylaş 19 Mart Servet Aydın yazdı: Portif mantığı. Pedal zero konumu görmediği sürece rejen yapmıyor. Ne kadar çekersen o orana kadar rejen aktif eski mesajları okumadım ama mercedes te yokuş aşağı giderken gaza az basarsan da şarj ettiğini gösteriyor. hiç bazsmazsan daha fazla yapıyor bu arada hız azalıyor. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 19 Mart Paylaş 19 Mart Benim araçta da rejenerasyon hep var. B modunda ayağını pedaldan çekince araç yığılmaya başlıyor, D modunda süzülmeye izin veriyor ama hafifi yapıyor rejeni yine de. D modunda süzülme gayet başarılı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 19 Mart Paylaş 19 Mart piyasaları gördükçe son zamanalar da mal mülk araba alan herkes karda ama gün sonunda fakirleşmeye devam ediyoruz 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart Mertol Kip yazdı: Sadece pedala dayali olamaz ya. Yokus asagi inerken ayagin pedalda da olsa yapmasi lazim. Opel yapiyor. Yapıyor yapıyor. Pedala basarlen diyelim -10 ile başlıyorsun. 0 noktasında tutarsan boş gibi oluyor. Biraz daha basarsan itmeye başlıyor. Mertol Kip yazdı: Ben dun instagramda gordum, sinyal kolu takip telefonla eslestiriyordu falan. Lüzumsuz sacmaliklar. Tamam, ben de boomer olabilirim belki ama 100 yilda gelisen kullanici deneyimini yok saymak aptalca Konudan bağımsız o firmayı başarılı buluyorum bayağı. Sofya merkezli, tüm dünyaya satıyorlar. Tesla eklentilerini. S3XY knob diye bir şeyleri var gidersem alacağım. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Mart Paylaş 19 Mart Ali Gülmez yazdı: piyasaları gördükçe son zamanalar da mal mülk araba alan herkes karda ama gün sonunda fakirleşmeye devam ediyoruz gerekli şeylerse alınmış olanlar, gerçekten de durum bu. çok da saçma aslında. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 Mart Paylaş 19 Mart Selim Bilgin yazdı: Tesla eklentilerini. S3XY knob diye bir şeyleri var gidersem alacağım. https://www.sahibinden.com/listing/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-tesla-enhance-s3xy-knob-tesla-gizli-ozellik-acma-ekleme-1228763763/detail 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart Tamer Topaç yazdı: https://www.sahibinden.com/listing/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-tesla-enhance-s3xy-knob-tesla-gizli-ozellik-acma-ekleme-1228763763/detail Gördüm de çok para istiyor, 350 usd normalde. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 Mart Paylaş 19 Mart Selim Bilgin yazdı: Gördüm de çok para istiyor, 350 usd normalde. Stabil çalışıyor mu peki? İşlevleri çok iyi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Mart Paylaş 19 Mart Mertol Kip yazdı: Sadece pedala dayali olamaz ya. Yokus asagi inerken ayagin pedalda da olsa yapmasi lazim. Doğan Arşiray yazdı: eski mesajları okumadım ama mercedes te yokuş aşağı giderken gaza az basarsan da şarj ettiğini gösteriyor. hiç bazsmazsan daha fazla yapıyor bu arada hız azalıyor. Şöyle beyler; pedal %30 basılı ve rampa iniş başladı. Pedalın karşılığı hız 90 diyelim. Araç şayet eğim nedenliyle hızlanmaya başlarsa pedalın basılma oranına kadar çekiyor ve orada tutuyor. Sınırlama pedalın tamamen çekildiği kadar olmuyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Mart Paylaş 19 Mart amma teferruat.... bas gaza gitsin, çek ayağını kompresöre binsin, ahanda bitti Yorum bağlantısı
Mertol Kip 19 Mart Paylaş 19 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Tesla da gösteriyor? Hepsi gösteriyordur yaw. Odometrenin altındaki çizgiler de eski tempralardaki economi power zımbırtısı gibi çalışıyor. Servet Aydın yazdı: Şöyle beyler; pedal %30 basılı ve rampa iniş başladı. Pedalın karşılığı hız 90 diyelim. Araç şayet eğim nedenliyle hızlanmaya başlarsa pedalın basılma oranına kadar çekiyor ve orada tutuyor. Sınırlama pedalın tamamen çekildiği kadar olmuyor Yoo ben dün Dilovası'nın oradaki inişte ayağım gazda olduğu halde 45 kW regen gördüm göstergede. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart Aslında aynı şeyden bahsediyoruz hepimiz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Mart Paylaş 19 Mart (düzenlendi) Selim Bilgin yazdı: Aslında aynı şeyden bahsediyoruz hepimiz. pedala basarken eğer araç 100 le gidecekse, eğimli bir yolda kendisi 100 le gidebiliyorsa, pedala bassanda akım kesiliyor, süzülüyorsun, bu eğim daha fazlaysa kendiliğinden hızlanıyorsa 100 ü geçmeye başlayorsa, pedala bassan bile yine güç vermiyor motora, bu sefer kompresyona biner gibi rejen yapıyor işte, gayet basit, normal araba gibi, tek farkı sizde şarj ediyor, bizdede benzin sentezlese bitti gitti işte 19 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 19 Mart Paylaş 19 Mart Mertol Kip yazdı: Hepsi gösteriyordur yaw. Odometrenin altındaki çizgiler de eski tempralardaki economi power zımbırtısı gibi çalışıyor. Yoo ben dün Dilovası'nın oradaki inişte ayağım gazda olduğu halde 45 kW regen gördüm göstergede. Ne var sende elektrikli? 45kw rejenerasyonu İstanbul Antalya arası yaparsan toplarsın. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 19 Mart Paylaş 19 Mart Erdoğan Temur yazdı: Ne var sende elektrikli? 45kw rejenerasyonu İstanbul Antalya arası yaparsan toplarsın. Grandland. Toplam değil anlık üretim o. Göstergede sadece toplamı göstemiyor. Anlık üretimi de gösteriyor. (kW/h) Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Mart Paylaş 19 Mart Erdoğan Temur yazdı: Ne var sende elektrikli? 45kw rejenerasyonu İstanbul Antalya arası yaparsan toplarsın. kwh değil kw anlık. Zaten toplam gücün üçte biri gibi maks yapıyorlar galiba kural olarak sanki. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Mart Paylaş 19 Mart Mertol Kip yazdı: Yoo ben dün Dilovası'nın oradaki inişte ayağım gazda olduğu halde 45 kW regen gördüm göstergede. Keşke şeyin kopsa geçip gidip uğramadığın için! 1 1 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 19 Mart Paylaş 19 Mart Servet Aydın yazdı: Keşke şeyin kopsa geçip gidip uğramadığın için! Yalnız değildim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts