Selim Bilgin 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Mertol Kip yazdı: Ayari yok mu? Bendekinde direksiyonun arkasindaki kulakciklardan (f1 vites zimbirtilarinin aynisi) ayarlaniyor. Ucuncu kademede hayvan gibi yavasliyor, iki kabul edilebilir, ilk kademe gayet soft. Ama hangisini secersen sec yokus inerken gaza asilmazsan regen yapiyor. kapstinca da boşa atmişsin gibi davraniyor. Basit mantigi var aslinda da benim alismam lazim. Maalesef yok, eskiden varmış ne hikmetse kaldırmışlar. 3rd parti bir şeyler ile ayarlanıyor da biraz eskisin araba kurcalarım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Mart Paylaş 18 Mart Selim Bilgin yazdı: Maalesef yok, eskiden varmış ne hikmetse kaldırmışlar. 3rd parti bir şeyler ile ayarlanıyor da biraz eskisin araba kurcalarım. Ben ayağımı alıştırdım gözümle de rejen göstergesine bakıyorum ayak ortada tutulunca boşta gibi gidiyor. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Ben ayağımı alıştırdım gözümle de rejen göstergesine bakıyorum ayak ortada tutulunca boşta gibi gidiyor. Ben de alıştım o şekilde kullanıyorum, hissediliyor da zaten boşta aktığı. Ama özellikle uzun yolda bazen pedalları komple bırakıp salmak istiyor insan. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Mart Paylaş 18 Mart Selim Bilgin yazdı: Ben de alıştım o şekilde kullanıyorum, hissediliyor da zaten boşta aktığı. Ama özellikle uzun yolda bazen pedalları komple bırakıp salmak istiyor insan. Evet o ihtiyacı ben de hissettim. o zaman cruise a alıyorum o da kafasına göre saçmalıklar yaptığı için ayaklarımı çok geri çekmeye korkuyorum. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Mart Paylaş 18 Mart (düzenlendi) ohoooo o basıyorum gidiyor, bırakıyorum süzülüyor, yokuş inerken gazı bırakınca az salıyor, gaza bir kere daha basbırakta tam salıyor, çek ayaklarını masaj yap frene dokun bırak yapınca yada f1 den vites düş diyince kompresyonla tutmaya çalışıyor, vites büyütmemek için son ana kadar direniyor daha öğrenecek sizinki abisi, ota güncelleme gelir merak etmeyin, benimki bana bakıyor, emret sahip diyor 18 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Mart Paylaş 18 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: ohoooo o basıyorum gidiyor, bırakıyorum süzülüyor, yokuş inerken gazı bırakınca az salıyor, gaza bir kere daha basbırakta tam salıyor, çek ayaklarını masaj yap frene dokun bırak yapınca yada f1 den vites düş diyince kompresyonla tutmaya çalışıyor, vites büyütmemek için son ana kadar direniyor daha öğrenecek sizinki abisi, ota güncelleme gelir merak etmeyin, benimki bana bakıyor, emret sahip diyor ama dağ yolculukları zevk oldu bize. in çık tık yok. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Mart Paylaş 18 Mart Mehmet Göktürk yazdı: ama dağ yolculukları zevk oldu bize. in çık tık yok. bendede yok zaten, benden sadece 0.7 sn hızlısın o kadar, e olsun o kadar 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Mart Paylaş 18 Mart Mehmet Göktürk yazdı: ama dağ yolculukları zevk oldu bize. in çık tık yok. Hocam şimdi Ali abi tesla saybır trakdan başlar yazacak ban öyle kalacaksın. Benden demesi. Çekirdek alıp geliyorum. 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Mart Paylaş 18 Mart (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Hocam şimdi Ali abi tesla saybır trakdan başlar yazacak ban öyle kalacaksın. Benden demesi. Çekirdek alıp geliyorum. yok tesla Model S ten başlar, saybır arazide oynasın Çekirdek dedin Emmi aklıma geldi bak 18 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 18 Mart Paylaş 18 Mart Selim Bilgin yazdı: Maalesef yok, eskiden varmış ne hikmetse kaldırmışlar. 3rd parti bir şeyler ile ayarlanıyor da biraz eskisin araba kurcalarım. Sacma olmus biraz. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Mart Paylaş 18 Mart İlkay Başaran yazdı: Hocam şimdi Ali abi tesla saybır trakdan başlar yazacak ban öyle kalacaksın. Benden demesi. Çekirdek alıp geliyorum. Yağ konusuna değinmedin hayırdır 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Mart Paylaş 18 Mart iki gündür BYD dolphin görüyorum, ATTO nun aksine acaip dandik ve şimdiden eskimiş duruyor. nedir düşünceler? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Doğan Arşiray yazdı: iki gündür BYD dolphin görüyorum, ATTO nun aksine acaip dandik ve şimdiden eskimiş duruyor. nedir düşünceler? Atto da öyle bence. Ben ilk fotoları filan görünce bir yükselmişitm ancak bayideki arabanın koltuklarını pörsümüş görünce direk vazgeçtim. Tesla bile Alman kalitesini vermiyor iç mekanda vs. Kalite derdi olan birinin BYD kullanması zor. Bu markaları yine de destekliyorum çünkü Avrupalı ve Japonları yeni bir şeyler yapmaya zorluyorlar, bunlar olmasa VW halen 2010'lardaki gibi toştoş geçiyor olurdu bizimle. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Mart Paylaş 18 Mart Selim Bilgin yazdı: VW halen 2010'lardaki gibi toştoş geçiyor olurdu bizimle. 2009 tiguan ile acaip katıldığım önerme. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart Paylaş 18 Mart Selim Bilgin yazdı: Ama özellikle uzun yolda bazen pedalları komple bırakıp salmak istiyor insan. Boşa atma yok mu bunda Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Boşa atma yok mu bunda Var aslında ama denemedim bi deneyeyim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart Paylaş 18 Mart Mertol Kip yazdı: Sacma olmus biraz. Servet'in bir tanıdığı var, acayip modiller eklemiş. Abuk subuk şeyler yapıyordu tesla.. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Mart Paylaş 18 Mart Selim Bilgin yazdı: Var aslında ama denemedim bi deneyeyim. giderken atamıyorsun galiba bibibip yapıyor. durunca ben yanlışlıkla elim çarpmış baktım araba kendi rampada gidiyor şaşırmıştım. Az evvel A3 ile manevra yaparken sürekli elim sileceğe gitti gaza basıyorum hala aynı yöne gidiyor. Doğan Arşiray yazdı: iki gündür BYD dolphin görüyorum, ATTO nun aksine acaip dandik ve şimdiden eskimiş duruyor. nedir düşünceler? Ben dolphin in eski jenerasyon bir araç olduğunu düşünüyorum ama bunun avantajları da var. karpuz almaya durduğunda normal fiyat çekerler. Ancak dolphin kötü bir araç sayılmaz fiyatı da gayet iyi. Bence araç merakı olmayan normal yurdum insanı için ideal olabilir. Keşke o yerli olsaydı. yahut ATTO. Atto da çok uygun bir boyda. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Mart Paylaş 18 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Boşa atma yok mu bunda Selim Bilgin yazdı: Var aslında ama denemedim bi deneyeyim. Annemin elektrikli motor rampa aşağı 25 yapıyor. Kontak kapatınca daha fazla hızlanıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Mart Paylaş 18 Mart Mertol Kip yazdı: Kavrama olmayan bir şeyi nasıl boşa atarsın ki? boşa atamazsın zaten çünkü sabit mıknatıslı motor. bu kez yüksek voltaj oluşur bobin uçlarında. servet daha iyi bilir pratikten kapsamlı yanıt verebilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Mart Paylaş 18 Mart Çağlar Bayur yazdı: patlamasın? kıvılcım atabilir illa. fırçasız değil bu ama güzel çekmiş 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Mart Paylaş 18 Mart Hımm, demekki yazılım çaksak aynı içten yanmalı gibi gümlüyor, mındar Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Mart Paylaş 18 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: bendede yok zaten, benden sadece 0.7 sn hızlısın o kadar, e olsun o kadar Yani clio5=tesla y 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts