Servet Aydın 7 Mart Paylaş 7 Mart Doğan Arşiray yazdı: radar için de aynaya bir CD. bilmeyenler için CD lerde müzik yada avseq.dat diye bir dosya olurdu. @Servet Aydın ? Kaşınma! Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart Paylaş 7 Mart Önder Özcan yazdı: Ön tampona sarı Hella, arka tampona sol stopun hemen önüne kırmızı lamba, frene bağlı. işte adamım yaa 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 8 Mart Paylaş 8 Mart Önder Özcan yazdı: ,arka tampona sol stopun hemen önüne kırmızı lamba, frene bağlı. Oben dir adı o lambanın 😉👍 https://www.hfgaraj.com/yumurta-oben-lamba-1kalite-yayli-yumurta-oben-lamba Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Mart Paylaş 8 Mart Adnan Çakır yazdı: Oben dir adı o lambanın 😉👍 https://www.hfgaraj.com/yumurta-oben-lamba-1kalite-yayli-yumurta-oben-lamba Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Mart Paylaş 17 Mart Denemek isteyen tesla kullanıcısı aranıyor😀 https://x.com/barisesen/status/1901578009854812241?t=m1HHE3D6qAmM90dYxfu_LA&s=19 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mart Paylaş 17 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Denemek isteyen tesla kullanıcısı aranıyor😀 https://x.com/barisesen/status/1901578009854812241?t=m1HHE3D6qAmM90dYxfu_LA&s=19 Çarpar.. çünkü muhtemelen radar yok ve kamera ile yorumluyordur.. Bu arada, benim sigortalı teslanın biri şehir içinde aracın birine arkadan çarptı ya la.. Hava yastıkları falan açtı. Kaput yamuldu. far kırıldı, çamurluk ezildi. Yani durmayı düşünmemiş hiç. Çok güvenmeyin.. 3 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Mart Paylaş 17 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Çarpar.. çünkü muhtemelen radar yok ve kamera ile yorumluyordur.. Bu arada, benim sigortalı teslanın biri şehir içinde aracın birine arkadan çarptı ya la.. Hava yastıkları falan açtı. Kaput yamuldu. far kırıldı, çamurluk ezildi. Yani durmayı düşünmemiş hiç. Çok güvenmeyin.. Eyvaaah 500 bin lira vardır orası. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Mart Paylaş 17 Mart bence radar şart. insandan daha iyi kullanmasını istiyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mart Paylaş 17 Mart Metin Akbal yazdı: Eyvaaah 500 bin lira vardır orası. Aynen o kadar açılmış dosya. Ama tesla değil de, benzinli bir vw falan olsa pert olurdu.. Mehmet Göktürk yazdı: bence radar şart. insandan daha iyi kullanmasını istiyoruz. Qashqaideki radar çok güzel çalşıyor.. Ayağım frende iken bile müdahale edip durduğuna şahit oldum.. Bence de radar şart. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Mart Paylaş 17 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Ama tesla değil de, benzinli bir vw falan olsa pert olurdu.. Pert olmadığı için o adam kahrından ölür yalnız işin o kısmı da var 😅 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mart Paylaş 17 Mart Metin Akbal yazdı: Pert olmadığı için o adam kahrından ölür yalnız işin o kısmı da var 😅 Pert istedi zaten de.. çok zor görünüyor. araç bedeli 3 milyon hasar 500 bin.. Onarılır muhtemelen. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mart Paylaş 17 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: araç bedeli 3 milyon h nasıl bir tesla bu? konuştuğumuz konu, elektriniklere aşırı güven sonucu daha vahimleri de olacak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mart Paylaş 17 Mart Çağlar Bayur yazdı: konuştuğumuz konu, elektriniklere aşırı güven sonucu daha vahimleri de olacak Aynen.. akıllı araçlar aşırı özgüven aşılıyor. Nasıl olsa durur, nasıl olsa döner. vs.. Ama durmayabiliyor işte.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Mart Paylaş 17 Mart Otomasyon körlüğü diyoruz literatürde. Pilotlarda çok olur. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 17 Mart Yazar Paylaş 17 Mart Otopilotu FSD gibi kullanmaya çalışmamak lazım bence sorun orada başlıyor. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Mart Paylaş 17 Mart Servet Aydın yazdı: Ooo hasarlı teslalarınız değerinde alınır hemi de 4x4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mart Paylaş 17 Mart Selim Bilgin yazdı: Otopilotu FSD gibi kullanmaya çalışmamak lazım bence sorun orada başlıyor. Sürüş güvenliği ekipmanlarını internette yarı otonom diye pohpohlayınca böyle oluyor maalesef. Led göstergeye hayalet gösterge demişlerdi bi ara. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Mart Paylaş 17 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sürüş güvenliği ekipmanlarını internette yarı otonom diye pohpohlayınca böyle oluyor maalesef. Led göstergeye hayalet gösterge demişlerdi bi ara. lötarder var bizim arabalarda. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 17 Mart Yazar Paylaş 17 Mart Mehmet Göktürk yazdı: lötarder var bizim arabalarda. Alışınca çok eğlenceliymiş. Tek alışamadığım şey, regen yetmedi, ayağım frene gitti, deakselerasyonu kesmek için frenden çekiyorum ya, regen devrede olduğu için araba akmıyor, hızlanmak istemesen bile gaza dokunman gerekiyor arabanın yığılmaması için. Oraları bi çözmek lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Mart Paylaş 17 Mart Selim Bilgin yazdı: Alışınca çok eğlenceliymiş. Tek alışamadığım şey, regen yetmedi, ayağım frene gitti, deakselerasyonu kesmek için frenden çekiyorum ya, regen devrede olduğu için araba akmıyor, hızlanmak istemesen bile gaza dokunman gerekiyor arabanın yığılmaması için. Oraları bi çözmek lazım. evet yeniden gaza basman lazım. yeni makyajlıda orda bi yenilik yapmışlar. frenin ilk kademesini pedalda rejen yapmışlar. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 17 Mart Paylaş 17 Mart Selim Bilgin yazdı: Alışınca çok eğlenceliymiş. Tek alışamadığım şey, regen yetmedi, ayağım frene gitti, deakselerasyonu kesmek için frenden çekiyorum ya, regen devrede olduğu için araba akmıyor, hızlanmak istemesen bile gaza dokunman gerekiyor arabanın yığılmaması için. Oraları bi çözmek lazım. Ayari yok mu? Bendekinde direksiyonun arkasindaki kulakciklardan (f1 vites zimbirtilarinin aynisi) ayarlaniyor. Ucuncu kademede hayvan gibi yavasliyor, iki kabul edilebilir, ilk kademe gayet soft. Ama hangisini secersen sec yokus inerken gaza asilmazsan regen yapiyor. kapstinca da boşa atmişsin gibi davraniyor. Basit mantigi var aslinda da benim alismam lazim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Mart Paylaş 18 Mart Mertol Kip yazdı: Ayari yok mu? Bendekinde direksiyonun arkasindaki kulakciklardan (f1 vites zimbirtilarinin aynisi) ayarlaniyor. Ucuncu kademede hayvan gibi yavasliyor, iki kabul edilebilir, ilk kademe gayet soft. Ama hangisini secersen sec yokus inerken gaza asilmazsan regen yapiyor. kapstinca da boşa atmişsin gibi davraniyor. Basit mantigi var aslinda da benim alismam lazim. Bizimki hayvan gibi modunda 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts