Mehmet Ozyurek 3 Mart Paylaş 3 Mart H.Cenk Bayrakçı yazdı: Teslada park işi tamamen görüntü işleme ile çalışıyor ve sensör yok, Park sensörü taksak.. Bulamaz mıyız 12 volt 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mart Paylaş 3 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Park sensörü taksak.. Bulamaz mıyız 12 volt Var Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mart Paylaş 3 Mart Ancak alışınca gerek olmadığından kimse almıyor. 12 v araçta var çakmaklık. 15 volt. Ben tiguandan sonra rahatım. Tek tedirginlik jantlar kaldırıma dokunarak park ederdim yerimi tahmin için şimdi jant yaralanıyor diye yapamıyorum. Yan kameradan kaldırıma bakıyorum Arka zaten sorunsuz ama önce kamerayı öğrenmek lazım test yapmak inip bakmak lazım hangi çizgi nereye geliyor. Önde problem yaşayan oluyor en kötü ön. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Mart Paylaş 3 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Ancak alışınca gerek olmadığından kimse almıyor. 12 v araçta var çakmaklık. 15 volt. Ben tiguandan sonra rahatım. Tek tedirginlik jantlar kaldırıma dokunarak park ederdim yerimi tahmin için şimdi jant yaralanıyor diye yapamıyorum. Yan kameradan kaldırıma bakıyorum Arka zaten sorunsuz ama önce kamerayı öğrenmek lazım test yapmak inip bakmak lazım hangi çizgi nereye geliyor. Önde problem yaşayan oluyor en kötü ön. bu kadar kamera var da üstünde lidar sensörü yok mu. Cık cık. Olmadı. Almam bunu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart Paylaş 3 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu kadar kamera var da üstünde lidar sensörü yok mu. Cık cık. Olmadı. Almam bunu koca şanzımanı iç edip araba yaptılar onu aldın ama? 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Mart Paylaş 3 Mart Çağlar Bayur yazdı: koca şanzımanı iç edip araba yaptılar onu aldın ama? yok ama araba gidiyor. O yüzden aldım. Olmasın ama varmış gibi davranan şeyleri alırız. Masrafsız olur 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mart Paylaş 3 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu kadar kamera var da üstünde lidar sensörü yok mu. Cık cık. Olmadı. Almam bunu Lidardan vazgeçiliyor belki radar olmalı ama önde sadece. adam vites kolunu yok etti lidar ne ki. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Mart Paylaş 3 Mart Doğan Arşiray yazdı: hayırlı olsun. canlı bir renk aldığın iyi olmuş Kaliteli cam filmi ,mis . Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Mart Paylaş 5 Mart Mertol Kip yazdı: Başka rengi var mi bunun? bir de farklı olarak "fırın beyazı" var. ben en çok "bulaşık makinesi beyazını" sevdim ama. "demirdöküm kombi beyazı" da güzel 1 derece kabin ısısı farkı yaratacağı için : D 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 Mart Paylaş 5 Mart Doğan Arşiray yazdı: bir de farklı olarak "fırın beyazı" var. ben en çok "bulaşık makinesi beyazını" sevdim ama. "demirdöküm kombi beyazı" da güzel 1 derece kabin ısısı farkı yaratacağı için : D Cidden yolda hiç siyahla beyaz dışında olanını görmedim. Çok acayip. Bir ara Güney Kore de arabaların sadece siyah gri ve beyaz üretildiğini, başka renk olmadığını söylüyorlardı. Bu Elon gizli koreli galiba. Gözler de andırıyor zaten. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Mart Yazar Paylaş 5 Mart Mertol Kip yazdı: 3.0 TDI quattro yapıştırayım ben de iyi fikir. Mertol Kip yazdı: Cidden yolda hiç siyahla beyaz dışında olanını görmedim. Çok acayip. Bir ara Güney Kore de arabaların sadece siyah gri ve beyaz üretildiğini, başka renk olmadığını söylüyorlardı. Bu Elon gizli koreli galiba. Gözler de andırıyor zaten. Siyah ve beyaz dışındakiler ÖTV limitini aştığı için oldu. Alıp farklı renge kaplatan da çok. Ben artık standart takılmak istediğim için bulaşmadım o işe. He çok memnun kalırım binmeye devam edeyim dersem iki sene sonra marjinal bir renge kaplatabilirim ama sanmıyorum. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Mart Paylaş 5 Mart DUAL motor "yazmayan" yere TDI yapıştırabiliriz aslında. 2 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 Mart Paylaş 5 Mart Selim Bilgin yazdı: 3.0 TDI quattro yapıştırayım ben de iyi fikir. Yap yap elini korkak alıştırma. Mehmet Göktürk yazdı: DUAL motor "yazmayan" yere TDI yapıştırabiliriz aslında. dual dediğin pikaptır abijim. 6 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Mart Paylaş 7 Mart Selim Bilgin yazdı: marjinal Komşu, mat haki yeşili kaplattı. Bayıldım. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Mart Paylaş 7 Mart Mehmet Göktürk yazdı: DUAL motor "yazmayan" yere TDI yapıştırabiliriz aslında. 16V yazalım 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Mart Paylaş 7 Mart Aynalara krom lastiklere şerit olmazsa olmaz. Egzozu da başkası yazsın. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Mart Paylaş 7 Mart Metin Akbal yazdı: Aynalara krom lastiklere şerit olmazsa olmaz. Egzozu da başkası yazsın. abartı* egzort. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Mart Paylaş 7 Mart Doğan Arşiray yazdı: abartı* egzort. Aslinda benim demek istediğim egzozumsu olan tampon bandı idi Eksik oldu. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Mart Paylaş 7 Mart Ön tampona sarı Hella, arka tampona sol stopun hemen önüne kırmızı lamba, frene bağlı. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Mart Paylaş 7 Mart Fikri Keleş yazdı: Tesbih aynaya mecburen radar için de aynaya bir CD. bilmeyenler için CD lerde müzik yada avseq.dat diye bir dosya olurdu. @Servet Aydın ? 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts