Ömer Çayırtepe Cumartesi 18:08 Paylaş Cumartesi 18:08 Hayırlı olsun, şarjınız bitmesin. Başlığı görünce bir an korktum ama 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan Cumartesi 18:20 Paylaş Cumartesi 18:20 Çok mantıklı tercih hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş Cumartesi 18:40 Paylaş Cumartesi 18:40 Hayırlı olsun tekeri her zaman düz bassın. Bu elektrik akımı bir gün herkesi çekecek gibi duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Cumartesi 20:33 Paylaş Cumartesi 20:33 Serdar Göktaş yazdı: Hayırlı olsun tekeri her zaman düz bassın. Bu elektrik akımı bir gün herkesi çekecek gibi duruyor. Onlar da bunu bekliyor zaten... Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ Cumartesi 20:48 Paylaş Cumartesi 20:48 Elektrikli araç alırsam alacağım tek marka Tesla. Çok doğru bir tercih. Güle güle kullanın. Yazılım konusu Tesla’da bambaşka. (Not: Bence Togg’un geride kaldığı tek konu yazılım) 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cumartesi 21:19 Paylaş Cumartesi 21:19 Çağlar Bayur yazdı: renk seçimi çok mantıklı Başka rengi var mi bunun? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 21:20 Paylaş Cumartesi 21:20 Mertol Kip yazdı: Başka rengi var mi bunun? güzel bi mavi geldi 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cumartesi 21:22 Paylaş Cumartesi 21:22 Selim Bilgin yazdı: Plaka şansa güzel denk geldi. Hayirli olsun kazasiz cezasiz guzel gunlerde kullanin da bu plaka yalanina inanmamizi beklemiyorsun degil mi? Bir de senin ilk adin Yavuz du galiba. Dogru mu hatirliyorum? 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 21:22 Paylaş Cumartesi 21:22 Çağlar Bayur yazdı: mavi... arabam hiç olmadı vahiy geldi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 21:24 Paylaş Cumartesi 21:24 Mehmet Göktürk yazdı: vahiy geldi. bi şahanım vardı 34BDV34 onu analım vesile ile , petrol mavi idi ama koyuca 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 21:51 Paylaş Cumartesi 21:51 Tansu Kalafatoğlu yazdı: benim 16 bin abonem. Yayınlarız hayırlı olsun tekrardan. Mantıklı bir elektrikli seçimi Ücretini verirsen neden olmasın🍆 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Cumartesi 21:58 Paylaş Cumartesi 21:58 Servet Aydın yazdı: Ücretini verirsen neden olmasın🍆 Uyusana sen! Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 21:59 Paylaş Cumartesi 21:59 Önder Özcan yazdı: Uyusana sen! 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 03:37 Paylaş Dün saat 03:37 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Ücretini verirsen neden olmasın🍆 Ücretle mi çalışıyorsunuz. Hay aksi. Ben de anlaşırız diye şey etmiştim Dün saat 03:39 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 05:47 Paylaş Dün saat 05:47 Çağlar Bayur yazdı: mavi... arabam hiç olmadı Satalım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 06:48 Paylaş Dün saat 06:48 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: hemde denim mavisi gibi, severim, renk tamamda esas fiyat alalım Dün saat 06:50 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 07:01 Paylaş Dün saat 07:01 Bozulmuş vişne, füme, siyah, mavi renklerini gördüm. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 07:17 Paylaş Dün saat 07:17 hazır Avrupada boykotu yemiş Tesla, Amerikada zaten bıkkınlık var, taksi gibi her yerdeler, bu işimize yarar, arabaları bize yolllarlar artık, birazda biz bıkalım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 08:20 Paylaş Dün saat 08:20 Ali Cihangiroğlu yazdı: hazır Avrupada boykotu yemiş Tesla, Amerikada zaten bıkkınlık var, taksi gibi her yerdeler, bu işimize yarar, arabaları bize yolllarlar artık, birazda biz bıkalım Trump ile Elon un kavgası çok yakın. 30 gün 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ Dün saat 08:30 Paylaş Dün saat 08:30 Ali Cihangiroğlu yazdı: hazır Avrupada boykotu yemiş Tesla, Amerikada zaten bıkkınlık var, taksi gibi her yerdeler, bu işimize yarar, arabaları bize yolllarlar artık, birazda biz bıkalım Hocam Teslalar nereden başlıyor? 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 08:48 Paylaş Dün saat 08:48 Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Hocam Teslalar nereden başlıyor? basit, Model S Plaid den başlar, aşşağı doğru pis fakirler moduna doğru iner 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 09:08 Paylaş Dün saat 09:08 Mehmet Göktürk yazdı: Ooo BYD rengi. güzel olmuş. Dostum Trump ve Elon ile iyi geçinme kaygımız olmasa çoktan ekstra ötv'yi yemişti bu Tesla. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts